Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Съседското момче

Започната от бебка, Юли 24, 2017, 07:58:32 AM

« назад - напред »

бебка

Добро утро преди време февруари месец един от квартала Мартин ми пишеше да излезем но аз не го отразих. Сега стана така чесе запознах с  майка му и тя страшно ме хареса.  С съседки и майка му ме обсъждали за снаха ;дд и майка му казала на него че много ме харесва , но той май е малко надут и засега не смее да ми пише ;д Ще има ли някакво развитие? Аз естествено не се натискам за снаха но бих излязла с него няколко пъти, не ми изглежда като човек за сериозна връзка , но не го познавам може и да греша, какво виждате вие :)

бебка

Ще ми кажете ли какво виждате? Благодаря

Nom

Потърсете мочето отново, извинете му се, предложете да се видите. Ще има развитие в положителна посока, виждам среща с него, освен това имате подкрепа и от други хора. Той е точно сериозен и не енадут, плюс това на вас ви трябва разнообразие и на него. Той си търси приятелка - значи Вие сте тя.
Не отговарям на лични съобщения!