Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво виждате за любовта ми

Започната от petvalent, Август 05, 2017, 10:39:14 PM

« назад - напред »

petvalent

Здравейте, срещнах човек който ме накара да се чувствам различно. Но нещата забуксуваха - не искам да го притеснявам - знам че има неща, с които трябва да се справи сам. Ще ми се да знам тази връзка има ли бъдеще.

Nom

Има бъдеще, но оставете човекът първо да разреши проблемите си.
Не отговарям на лични съобщения!

petvalent


petvalent

Здравейте, бих искала да знам тази връзка ще има ли шанс и развитие или просто си губим взаимно  времето. Какво  да очаквам в близките месеци в личен и служебен план. Предварително  ви благодаря !

Dodo

От дълго време имам проблеми в семвйството си има намеса и друга жена с която съпруга ми има връзка която твърди че е приключила и че са само приятели но въпреки от това тя всячески се опитва да ми навреди като настройва съпруга ми срещу мен дайте съвет

Blondiva

Dodo, аз не съм от гадателите, но в случай че споделиш повече по темата, мога да се опитам да помогна. Понякога отговорите са пред нас и само някой трябва малко да ни насочи към тях. От дълго време ли сте женени? Кога се появи другата жена? Ти как разбра за нея и връзката? Какво последва? Имаш ли идея кое е тласнало твоя мъж към нея? Какви са тези проблеми за които говориш?

Nom

Dodo има друга жена и не му е приятелка, може би му е  роднина , той вънамерява да остане с Вас, обаче, имат някой дрезги по между си, тя със Вас , за сега поне виждам той да се обърне към Вас. Да останете заедно и да се разберете по между си.
Не отговарям на лични съобщения!

Dodo

Женени сме от 11години втори брак за двама ни имаме и дете бяхме раздвлени поради стечения на обстоятелствата той в чужбина аз в българия след време се събрахме защото и аз го желаех и той също най накрая имахме тази възможност да съберем семейството си въпросната жена е идвала в дома ни още първия път се усъмних съотввтно послесва скандал той отрече и каза че са само приятели разликата в годинитв им е 15 години тя е по млада от него след това намееих чатове и снимки след поредните скандали и двамата си признаха че имат връзка но тя е приключила връКата продължава от 8години и аз съм се замисляла точно какво го е тласнала към нея и не мога да си отговоря яодили сме хиляди разговори по темата твърди че много му е помагала и за това не може да спре с връзката си с нея но продължават да се виждат и аз поне така мисля че това не е редно ....тя непрекъсната търси причина да ме нарани за да се карам с него и да вдигам скандали това са вече 4години понеже деугите 4 аз съм била в българия и не съм подозирала за това дайте ми съвет тя му знае целия живот дори по време на връзката си с нея ние сключихме граждански брак малко е объркано но не знам вече какво да правя а двфакто той не не оставя и не ми е говорил за развод но и не прекратява отношения с нея

Nom

petvalent не виждам проблеми в служебно отношениу, възможна е по висока позиция в работата Ви, някъде около ноември месец! Ако искате можете да ни оставите по детайлна информация,  за да погледенм по обстойно.
Не отговарям на лични съобщения!

Dodo

Каква информация ви е нужна аз работя и за сега нямам проблеми с работата си проблемите са ми в семейството

Dodo

Благодаря за оптимистичния отговор че нещата ще се оправят и аз изкрвнно се надявам хубав ден

Blondiva

Dodo, дано си останете заедно, ако това е твоето желание. За мен "няма как" и "не мога" са най-често равни на "нямам желание", "не ми се прави усилие"... За мен решението е в разговори, но внимателни, без излишни нерви и емоции. Попитай го направо какво не му стига във вашата връзка, кое за него трябва да се промени? Другата жена ще я пребориш с увереност, хладнокръвие, все пак ти си майката на детето му и неговата законна съпруга, другата е натрапница. Не си позволявай тази слабост да говориш с лошо пред него за нея, няма нужда от поводи да я защитава явно или мислено от теб. Мъжете са елементарни (извинявайте момчета, много ви обичаме все пак), необходими са им няколко неща: секс, храна, признание/разбиране и внимание, ако ги намерят при една, няма да имат нужда от друга жена.

Dodo

Да желанието ми да останем заедно въпреки убидите и униженията всичко за това което казваш че един мъж има нужда го получава с изключение на секса защото той не иска всеки път когато го пожелая той се дърпа спим в отделни стаи вече година интимните ни сношения са около десетина пъти и то по моя иниацитива но когато го е имало е давал всичко от себеси и ето това ме обърква да тя е една натрапница и му върши дребни услуги за да го държи близо до себеси а аз не разбирам тази жена той не отива при нея не иска и развод барикадирал се е и явно това му харесва не знам и аз...

Blondiva

Dodo, съчувствам ти, но това живот ли е? Има ли смисъл да търпиш всичко, какво остава после? Повярвай ми, може и да съм по-малка на години (подозирам, макар да не е сигурно), но едно съм разбрала - понякога само любов не е достатъчно.

Dodo

Да така е права си но има и други неща които ни свързват деца дом...за това съм така обърка.а