Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Не мога да спра да мисля за един непознат

Започната от Enona, Август 06, 2017, 08:09:31 PM

« назад - напред »

Enona

Няколко дни не го бях засичала. И започнах да си мисля, че ще почне да идва при брат ми, защото тук винаги ме вижда. И така стана днес. Няколко пъти дойде. Е съвпадение ли е или съм права, че има някъв интерес?

Enona

Явно не ставам за гадател. Бях предположила че той ще направи стъпка напред, но вместо това активно ме подминава. Хаха Аз съм винаги с децата си и не ме поглежда да поздрави ами гледа децата и им се усмихва на тях. Сигурно го е страх да не му скоча на улицата направо,  като е видял че го заглеждам...

Nom

Не сте го подминали,сама сте познали, но просто сте улисана в децата, понеже внимавате в тях и с тях. Той се усмихав и на Вас, направо е влюбен в децата Ви, не го е страх, все още не смее да  Ви проговори но това виждам скоро да се случи , благодарение  на децата Ви.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

Още от преди да започне тази моя "история"  с него го бях засичала, че се усмихва и гледа към по-малкото дете.

Nom

По този начин той  показва обичта си не само към  детето но и към Вас самата.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

Една от клюките по негов адрес е, че в държавата от която се прибра е оставил жена и 2 деца, разведен. А в същото време ми се случи майка му да ми се жалва, че още не е женен, внуци иска жената и т.н Профилната снимка във Фейсбук му е с дете. Мисля, че детето не е негово, а на жена с която е имал връзка там . Незнам дали имат още връзка. Никой не го е виждал с жена

Nom

Това е фалшива снимка и аз го виждам, той не се е развел в държавата където е бил, имал е някакви контакти с такава жена. Снимал се е с чуждо дете, за ад покаже че обича децата и би искал някой ден да има свои. Детето  е на жена, от същата държава, той е имал отоншения с нея и опити тя да има дете от него. Несериозен е по тази тема.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

И на мен мисълта ми беше, че явно обича деца и може за това да се усмихва на моите, а не че нещо към мен

Enona

Упорито продължавам да сънувам този човек. Тези дни не го виждам, не го мисля, а го сънувам. Не ми прилича на психопат, иначе бих помислила че ми прави магии да ме мъчи.

Enona

Като психопат без работа да попитам и аз отново какво виждате по този случай. Питам защото из сайта пише, че всичко може да се промени, не е точна наука. А пък преди седмица правих ритуал за сбъдване на желание и беше, че ако няма да има любов с този човек да спре тъпото ми вълнение по него.  Ритуала беше пишеш, чертае, забравяш 3 дни. След тези 3 дни ходих до Кръстова гора и там си пожелах същото. Така сега 1 седмица не виждам този човек, но ме мъчи адско главоболие всеки ден, так и болкоуспокояващи не помагат. Та се сетих Пепито как беше писал, че това е кармична връзка и да не я прекъсвам ако ми е мил живота.

KIARA

Enona, с този ритуал и силно заредената Кръстова Гора само за объркала нещата със собствената си енергия. Не съм специалист по енергийни ритуали, но аз обикновено след крайно изтощаване (при работа по проекти), достигам до някакъв катарзис и се балансирам.
Не мисля, че имаш кармична връзка с този човек. По-скоро имаш нужда от вълнения и разнообразни преживявания, а мисълта за него и евентуална романтична връзка ти е интересна.
Не знам дали съм права, но на мен така ми звучат нещата.

Enona

Така е. Права си за вълненията и т.н. Още повече, че всичко започна от сънищата ми и явно го приех много на сериозно, че "ангелите ми го говорят". Ако може прогноза и то с някакъв период, за да дам и обратна връзка после дали се е случило?

KIARA

Еnona, аз нямам дарба за ясновидец, но бих те посъветвала да не хабиш повече енергия и емоции по идеята за този мъж (ако можеш, да го овладееш, разбира се). Много по-смислено е да се опиташ да се върнеш емоционално при съпруга си - не знам какво да те посъветвам за това, нямам никакъв опит с дълги и сериозни връзки. Но помисли - ти не знаеш нищо за този човек, имаш само някаква своя представа за него и копнееш по нея. Той може изобщо да не ти хареса, ако го опознаеш. Между вас интимността може изобщо да не се получи добре. Не рискувай семейството си заради някаква илюзия. Ако между вас имаше нещо общо, животите ви бяха свързани и преживявахте заедно много неща, които ти доказват, че връзката с този мъж осмисля много повече живота ти, отколкото връзката с бащата на децата ти, тогава би имала причина да се откажеш от съпруга си. Сигурна съм, че до края на годината няма да има промяна - само случайни срещи. Ако ти предприемеш нещо, може да си поговорите малко общи приказки, най-много да се видите тайно на по питие. Но това няма да е вълнуващата и красива афера, която би искала. Казвам това, защото повечето истории се развиват по този начин и аз не бих разчитала на чудеса. Може би и някой от ясновидците да каже мнение, че аз съм много черногледа. Според мен трябва да мислиш зряло и да се постараеш да запълниш дупките в отношенията с мъжа ти, доколкото зависи от теб. Доброто семейство е непреходно богатство и си заслужава усилията.

Enona

Е то проблема идва от там, че не мога да го контролирам това вълнение. По принцип не търся връзка. Чувствам се стара ли да кажа, пренаситена ли да кажа. Повече ме вълнува да имам финансови успехи, с които да осигуря добър живот на децата си. И аз като теб не вярвам в чудеса, нито в зашеметяващата любов и т.н. Но пък живота все ще намери начин да ти се подиграе и да се почувстваш жалък и смешен

KIARA

Да, все ще намери начин за това, за съжаление :(