Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сън с моята детска мечта, след среща и изненада.

Започната от Phoenix, Август 12, 2017, 11:38:27 PM

« назад - напред »

Phoenix

Здравейте.  Още един сън ме терзае от два дни. След като ме изненада със среща,разговори и много приятно време и смях, вечерта сънувах следното:
С него бяхме двойка, някак в близко бъдеще, няколко месеца или година, бяхме в моя дом. (Децата още не го познават) но в съня ми, бяха много близки, игри, закачки, разговори. Той си шепнеше някакви забавни "тайни" с голямата ми дъщеря, после контактувала, сякаш той я учеше на нещо. Малката, постоянно се гушкаше в него. В дома ми беше и баба ми, и сестра ми. Трябваше да отидем до магазина, но обстановката беше много приятна за всички, всеки нещо правеше и бяхме сплотени, точно като семейство.  В съня ми, още не живеехме заедно, А просто бяхме двойка. От време на време идваше при мен и ме прегръщаше, ту в гръб, или лице в лице. Говореше ми някакви неща. Помня ясно,че говорехме,че до магазина ще отидем по -късно, тъкмо да дойде време за вечерята. Помня лицето му в детайли. Мисля,че може да съм била афектирана от срещата, но да го сънувам е рядкост.
Искам и да кажа,че Дадос миналия път ми каза, че е сън реалност и то се случи, но на друго място и пак седеше от лявата ми страна, точно както в съня от верандата. наистина не вярвах,че може да се случи, защото отношенията ни са повече на енергийно ниво, но явно вървят и в посока към реалността...  понеже вътрешно съм предубедена за връзка с него, в съня си сякаш умишлено погледнах лицето му...еми... той беше... много усмихнат и спокоен. Моля дайте ми мнение за съня. Беше много реален, звуци,цветове...усещания... не знам. Този път при прегръдката нямаше това силно сърцебиене, както от предишните два съня... 
Не отговарям на лични съобщения.

Phoenix

Възможно ли е да е реално някъде другаде...? И с контакта с него да се получава така изкривена проекция на нещо което не е тук и сега и не е моето желание, А просто паралел..... отразяващ се в сънищат ми...?
Не отговарям на лични съобщения.

Nom

Мисля че този сън е възможно да е реаност, но не в тази къща, всичко би трябвало  да се случи на друго място но с различни хора. На теб ти се иска да сте на друго място с друго хора, но същитата ти покзавам нещо друго.
Не отговарям на лични съобщения!

Phoenix

Благодаря. Бяга ми информацията за този сън. Нуждая се от още тълкувания! Моля ви, приятели, помогнете. Мисля,че той иска да каже/научи на нещо моята дъщеричка, той видя че и те са с дарба. Предполагам,че иска да и предаде знание някакво...за дарбата и или...Не знам.
Не отговарям на лични съобщения.

Nom

Този човек иска да помогне на дъщеричката ти да развива дарбата си.
Не отговарям на лични съобщения!

Phoenix

Алекс, съгласна съм, но не е само това. Струва ми се,че има още нещо от съня, което не разчитам правилно. В съня ми той седеше до прозореца, после седна на дивана. ако изобщо това има значение. Мисля,че предишните сънища, в които имаше силно сърцебиене при прегръдка, в този го няма като елемент. Значи или преминавам на друг етап от отношенията ни или съм спечелила доверието му. Мисля,че сега идва времето, в което аз него ще уча и хармонизирам, а не той мен, въпреки,че има по-голяма опитност. Много ще се радвам ако някой може да направи задълбочен анализ на съня.... или другото е да чакам да видя да не би да е от друг паралел, където отношенията ни са точно такива и това е отражение/проекция на случващото се там.... Контакта ми с този човек се развива на друго ниво....не знам, но никога не е случайно, това което се случва между нас. за това анализирам до край всичко, губи ми се нещо...а е нещо важно.
Не отговарям на лични съобщения.