Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще успея ли някога?

Започната от Nom, Август 17, 2017, 08:28:16 AM

« назад - напред »

Nom

Истината е че ми е доста тежко и трудно, нищо че съм различна. Понякога се чувствам като една дума с б. която не искам да казвам.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Надявам се все пак нещо скоро да изникне. За всички.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Виновна се чувствам, исках да се разберем как да продължим да работим занапред, а не да се стига до тук ,защото сега за мен е изключително тежко. Просто ми взе ключовете и ме изрита. Това ми беше единственият лъч светлина който още си пазя ,виждам всички навън, отиват връщат  се, щастливи са, но аз не искам за пореден път да изпадна в депресия. Исках да имам работа като останалите.
Не отговарям на лични съобщения!

eli

Ин и Ян и тяхната интеграция, във всеки човек има и вътрешен мъж и по една  жена - те си взаимодействат енергиино. Споделиха ми случай, който е реален: Мъж отива да работи в чужбина, научава езика перфектно, образован, всичко му е наред- 15 години все не може да започне работа, застоява се по 2-3 месеца и нещо се случва, губи работата. Отива да му гледат на Таро при някакъв шаман, оказва се, че вътрешната му жена, енергийно е останала на прага на родния му дом и тъгува, от там вътрешният му мъж е толкова ядосан на вътрешната му жена, че не може да генерира енергия, за да изкарва пари и 1 и 2 чакра са му тотално блокирали. След като правят ритуал, всичко се подрежда успешно.

Nom

Странен, ако искаш и ти можеш да вземеш отношение. Малко чувствам в момента че съм сгершила с тази тема.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Реших все пак да опитам да кандидатствам и на други места, нищо не губя виждам се не само на това място, а и имам странното усещане че с жената, която ме унижи имаме нещо общо. Не само като хора.
Не отговарям на лични съобщения!

Feq

Призив към админ да гледа на Алекс, чакаме включване!!!

Nom

Не това имах предивд, той знае историята, ако иска може да се включи по темата.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Искам да пожелая на всички, на никого да не му се случва това което ми се случва и на мен. Искам всеки един от нас да има своето заслужено работно място. Искам всеки един от нас да има работа.
Не отговарям на лични съобщения!

GT

Добро утро,Алекс. Каквото и да ти напиша едва ли ще те накарам да се почувстваш по-добре . Лесно се дават съвети, но не толкова лесно се приемат ,особено когато човек е в тежка ситуация. Смятам,че си достатъчно силна и ще успееш,но и ти самата трябва да промениш нещо.Аз много трудно приемам съвети ,но когато ги давам ги мисля и чувствам искрено. Колкото и да боли трябва да се научиш да затваряш старите страници, и колкото и пръста да се опитва да ги разлисти да не го правиш.Трябва да я забравиш тази работа,не искай да се връщаш там,където нещата не са се получили. Опитай се да започнеш нещо,каквото и да е,само и само да излезнеш от дупката... ще видиш,че нещата ще се променят,но тази промяна върви ръка за ръка с промяната в твоето мислене. Ако имах възможност бих ти помогнал на драго сърце,но засега мога само със думи... И пак ще го повторя.Спри да мислиш за там,където не са се получили нещата.Постарай се да започнеш каквато и да е работа,дори и неквалифицирана,дори и да не я искаш,за да можеш да излезнеш.Промяната трябва да започне от теб.

Nom

А колко е лесно да продължиш 12 години търсейки, съсипана, колко е лесно 12 години никъде да не намериш нищо и да се окажеш изритана и да сънуваш това място. 12 години съм търсила, 20 дена, никой не ме иска, това не се забравя никога, защото загубих и работа търсена 10 години, а вече са 12, а аз съм на 32. Защото съм различна, дните ми минават ного трудно, бях щастива, опитала съм навсякъде. Вярвах че това  ще е новот начало за мен. Всичко стана от злоба, омраза и яд. Яд към едно неопитно момиче което искаше да се докаже и да расте.
Не отговарям на лични съобщения!

GT

Кое ти е различното(визуално),Алекс?

Nom

Различна - ясновидец. Визуално не се различавам от никого, това е минало, и нищо не може да се направи.
Не отговарям на лични съобщения!

GT

Ето виждаш ли, и в cv-то и на интервюто си равнопоставена. Просто пускай cv-та за всевъзможни позиций и започни каквато и да е работа,само и само да можеш да излезнеш от дупката.Все пак живееш в града с най-голямо търсене и предлагане.Ще успееш!С теб съм!

Nom

Аз вярвах че ще успея на това място, но бях стъпкана и изритана,  имам приятелка която взима пари който само аз мога да си мечтая да взимам и място само за което аз мога да и мечтая , никой нея рита, тормози, тъпче , една лоша дума не са и казали за 3-4 години, има си постоянен договор, това ен ми се случи на мен. Място не мога да си намеря от обида и болка.
Не отговарям на лични съобщения!