Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Може ли да се извиня?

Започната от Nom, Септември 23, 2017, 11:22:30 AM

« назад - напред »

Nom

Искам да се извиня  защото на много места има грешни мой мнения. Защото се бъркам в чужди теми, и се правя на администратор, критик. Винаги съм пишела в теми, където съм виждала истината. Истината е че в момента съм в много труден период, искам да  не из адна в депресия, никога нищо нарочно не казвам, не съм злобна, а ми е много тежко. Не съм писала нарочно в теми за В.Стоянова, писала съм защото исках да бъда полезна и исках да помагам. Винаги пиша там където видя че мога. Извинявам се от сърце за вмешателството в теми за В Стоянова, за това че се правя на критик и администратор. За това че съм злобна и се бутам не където трябва. Дано с времето всичко отмине и аз чувствам по добре, в момента не съм. Не съм злобна, съжалявам ако съм била такава. Съжалявам ако съм обидила някого. Спокоен и хубав уикенд на всички!
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Dados, аз не мога да кажа, че много добре разбирам правилата на форума. Даже май изобщо не ги разбирам. Но нали въпросите се отправят към всички т.е. всеки може да коментира във всяка тема? Или аз нещо не разбирам... Не съм забелязала да си злобна. Не мисля, че трябва толкова крайно да се обвиняваш.

ivi

Здравей отново, преди малко отговори на един от моите въпроси и съм сигурна че си права. Благодаря за твоята добра душа, че помагаш безвъзмездно и че си на линия.

Nom

Налага се да пиша в тази тема за да се извиня. Не се правя на нищо, който иска може да и вярва който иска не, аз говоря истината и като ясновидец също. Не се правя на администратор Вярвам,че повечето от Вас го знаят.понеже  за пореден път се оказва че съм сгрешила. Опитвам се  да помагам където и както мога, не ад пиша безразборно. което си истина. Имаше недоразумение тази вечер заради което пиша и в тази тема.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Nom , мога ли и аз да взема отношение. Очарователен човек си, но това не го казвам , защото ми каза , че ще бъда с моето момиче, казвам го защото толкова внимателно се държеше с мен.Аз се бях отчаял покрай моето момиче,  ти пишех едва ли не всеки ден едни и същи неща.Ти вместо да ми се ядосаш както трябва , беше много внимателна и толерантна с мен. За мен си много добро момиче и помагаш на много хора тук и на мене включително. Искам да си здрава и да си добре и да си щастлива и в личния и служебен живот. Т и го заслужаваш!!!!

Nom

Позволявам си, да пиша в тази тема. Трябва да се извиня, ако съм груба и не тактична.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Благодаря, на всички на които съм познала, и на които не съм. Съжалявам ако съм била  груба с някого, пиша в тази тема и заради  ..., защото нищо не си изкарвам на нея нито никого, просто съм в много тежък момент и период. Знам че не само аз съм без работа и без пари. Но се по  чувствах длъжна да пиша и в тази тема защото чувствам че може би съм наранила някого.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

И към мен си била доста критична на моменти.  Всеки е влязъл тук с надеждата да му се помогне в дадена ситуация. Да се разясни всичко детайлно, за този който иска разбира се. И да се вникне наистина в проблема на човек.

Nom

Добре спирам да пиша. Радвам се че съм нежелана на място, на което осъзнах способностите си.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Цитат на: Nom - Октомври 02, 2018, 05:24:44 PM
Добре спирам да пиша. Радвам се че съм нежелана на място, на което осъзнах способностите си.

Никой не казва, че си нежелана. Просто трябва да се научиш, че тази депресия ти пречи на тези твой способности. И понякога може да се получи грешна информация.

Nom

Няма как да  съм щастлива, когато останах без пари и съм и без работа.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Разбирам те. Опитай се да се успокойш

Nom

@Activis тревожа се и за  друго - да току що си разлях следобедното кафе на масата и  килима. Това означава че не съм добре. Тормоза се и се тревожа защото 6 месеца след, операция без работа съм, пуснах изследвания през май и АГ която ме следи не ми каза резултатите,а минаха 4 месеца, усещам че ми предстои манипулация, а тя нищо не ми е казала и за това.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Разлятото кафе е на късмет. Спокойно. Ако е нещо убезпокояващо щеше да те уведоми. Горе главата.

Nom

Нейното мълчаное е златно, длъжна е да ми каже,  обаче не иска да ме тревожи явно. Ако се зарадва да ме види на рождения си ден съвсем скоро добре. Но е редно ад ми каже за резултатите. не да крие истиата и е длъжна да ми каже че съм за манипулация.
Не отговарям на лични съобщения!