Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Може ли да се извиня?

Започната от Nom, Септември 23, 2017, 11:22:30 AM

« назад - напред »

Activis

Според мен , не е до това да не те тревожи. Защото това е опасно от женска гледна точка. И ако трябва намса тя ще ти каже без да отлага толко време

i7310291717

Nom не си била груба.Разбирам че имаш проблеми.Аз също съм безработна живея с баща ми който е болен и ме манипулира.С неговата пенсия сме нямаш на идея как се справяме.Принуждава ме да остана да го гледам нямам собствен живот затова искам да избягам в чужбина с човека който обичам.Несъм ти ядосана а отчаяна.Хвана ме яд че преди твърдеше много хубави неща а днес съвсем различно.Незнам на кое да вярвам.Ти онзи ден беше сигурна че ще бъдем заедно и всичко ще се нареди че той ще си признае чувствата.Днес времето щяло да покаже.Сега съм объркана отчаяна бях се успокойла а сега направо съм зле.

Nom

Защо ще съсипеш и тази тема с любимия ти и  странното ви бъдеще. Вярвам,че всичко ще е  наред и продължавам да вярвам, че ще бъдете заедно, и знам че ще е така. Не може шли да  разбереш че човекът има ангажименти и че не е те е забравил и сили за теб. Опитвам се да те зарадвам по  този начин. Да, той ще си признае чувствата, но всичко с времето си, кога не мога да кажа, знам че  иска да сте заедно. Не си го отблъснала. И пак иска да те зарадвам. Ти просто си нетърпелива и искаш всичко наведнъж. Не мила моя не, наистина времето ще покаже, но нямате пречки. Ти създаваш пречките с негативни мисли и отчаяние, не аз не той. Ти се отчайваш когато и на прага на по добро.
Не отговарям на лични съобщения!

i7310291717

Съжалявам че ви съсипваме темите.НЕЙСКАХ да го правя.Благодаря ти за отговорите.Ще спръ да пиша щом съм си съсипала всички теми.Но те са за такива като мен.отчаяни.Исках да ти споделя че не се сърдя и че и моя живот не е розов.Но много съжалявам и се извинявам.Повече няма да си досаждам и да си развалям темите.И само да ти кажа разлятото кафе е на печалба и късмет.

Nom

Не си досадна, а красива, и трябва  да дойда и да те прегърна. Знам че всичко ще се нареди с твоят мъж, и   ще всичко ще бъде наред. Не е нужно да спираш, знае че те разбирам и ти желая доброто. Хайде да се усмихнеш може ли. И да не си отчаяна защото не трябва и защото ще е всичко както сте го планирали.
Не отговарям на лични съобщения!

i7310291717

Благодаря ти за оптимизма.Но исках да ти обясня че има много хора в твоето положение.Аз също имам здравословен проблем и то онкологичен така че те разбирам.Също съм бедна но искам да съм щастлива.Така че и ти горе главата.И ти пожелавам още веднъж да си разлееш кафето да знаеш на печалба е.И разбери Нейскам да досаждам на никой само търся някаква подкрепа това е.Няма от каде другаде да я намеря.Търся надежда .

Nom

Отворих стара си тема защото искам да  се извиня и на  .... надявам се наистина да успея,  трябва почувствах чее нужно след всичко грешно което написах днес.
Не отговарям на лични съобщения!

i7310291717

Nom и ти си човек като всички нас и всички грешим понякога. Но виждам че си добър човек и въпреки проблемите си пак помагаш на всички.А всеки си гледа неговите неща всеки иска той да е добре говоря за мен и за такива като мен който искаме помощ.Виждам че се отзоваваш на всички без упреци .Май ние искаме много.Надявам се нещата да се оправят при теб пожелавам ти го от сърце.Аз също малко се пооспокойх.Така че направи го и ти.Нали си чувала поговорката.След всяка буря изгрява слънце.

Nom

Скъпи @Activis
Недей да се опитваш да удариш хората, които ти помагат. Аз знам какво ми е, и въпреки всичко съм абсолютно себе си, всеки един от нас има трудности, извиних се на  ..., защото - знам какво съм казала, не лежа на никакви стари лаври. Опитвам се  да помагам както ти и аз, на всеки който има нужда от помощ дори съвет. Надявам се някой ден да разбереш че не съм твои враг, а се опитах колкото мога да ти помогна с любимата ти дама на сърцето ти, която те остави. Знам че не ти хареса това което съм ти казала. Това е тема, в която аз пиша това е темата в която искам да се извиня на всеки който се е почувствал засегнат, или че аз съм го излигала или нещо друго. Макар че обикновено говоря истината и мразя да ме наричат лъжкиня. Аз ще продължа да помагам на хората. Не подвеждам никого, а говоря истината, писах в тази тема защото и  на те трябва да се извиня.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Не се опитвам да удрям никой. Не, че не ми харесва, какво си казала, просто много  неща се изменят за кратко време да кажем два месеца. Просто трудно ни разчиташ и незнам защо.  ... по картите познава. Странен и той разчете. Незнам, да може и да не се върне при мен, както казваш никога, тя това го решава тя. Аз сега нито контактувам с нея нито я търся. Да и покажа, че мога и без нея. Нищо, че ми е търсене. И си ме разбрала погрешно. Казах, че когато си в депресия може да не отгатнеш правилно..

Mystic

Някой знае ли къде изчезна Nom ?

Activis

Цитат на: Mystic - Ноември 08, 2018, 02:03:22 AM
Някой знае ли къде изчезна Nom ?
Май е блокирана. Но интересно, че бързо се появи друг човек

Mystic

Цитат на: Activis - Ноември 08, 2018, 06:20:51 AM
Цитат на: Mystic - Ноември 08, 2018, 02:03:22 AM
Някой знае ли къде изчезна Nom ?
Май е блокирана. Но интересно, че бързо се появи друг човек
И на мен ми направи впечатление ! :)

Activis

Незнам Мистик. Имаше малко дни без някой. Но ние няма как да знаем, защо е станало така. Утре ще кача една чаша от кафе да видим дали има нещо като събитие. Че преди 2 месеца едва жена ми гледа на кафе и каза, че тоя месец съм щял да срещна момиче и една дата да се пазя с колата, а тя наближава

Nom

Извинявай @Activis ! Длъжна съм да се извиня, сам знаеш защо.
Не отговарям на лични съобщения!