Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще си дадем ли шанс

Започната от Meow, Септември 25, 2017, 12:01:26 PM

« назад - напред »

Nom

Ааз не виждам никаква сегашна до него, майка му държи и на него. Тя няма да Ви раздели, ще свикне с Вас. Тя също иска момиче до сина си, не виждам пречки да сте до него.
Не отговарям на лични съобщения!

Meow

Незнам да се е разделил с сегашната си.... Но дано я загърби скоро

Meow

Здравейте дадос вашите прогнози са положителни но още пт лятото все така а засега на хоризонта нищо.  Той е с нея...  Ще има ли някакъв обрат в животите ни?  Виждате ли среща междъ нас ициатор на която да е той?  Иска ли да ме види и мисли ли за мен?

Nom

За съжаление прогнозата ми е не  добра, този човек много трудно може да бъде  разделен, мислите му са другаде. До тук не Ви е показал желание да бъдес вас, и не стесе видели, а е минало доста време. Време е да разберете,и да пуснете този човек да бъде с когото е в момента, сама  виждате че няма  развитие, и с нищо не Ви е показал че иска да е с Вас.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Лошото е че, той не иска да Ви даде шанс, а Вие искате.
Не отговарям на лични съобщения!

Meow


Meow

Здравейте тук ми бяхте давали мнение за въпросния човек , той вече не е с тази... оставил я е , какво да правя? да чакам ли нещо да направи или аз да предприема? откога чакааам този момент да се разделят с тази неверница .....

Meow

вие казахте едва ли не че ще остане с нея но уви от 10.10 доколкото знам вече е сам :)

Nom

Няма да лошо малко да се осъзнае  и да мине време. Колко не е ясно, но определено му трябва време. Не еготов за нова връзка дори и  с Вас в момента.
Не отговарям на лични съобщения!

Една Българка в САЩ

Здравейте. Имах приятел с когото имах така да се каже връзка около 4 години всичко беше добре .....Но в един момент нещо се пречупи между нас пак си бяхме заедно но нещата не бяха такива каквито трябваше да са......Постоянно се карахме спорихме и така до преди един месец когато спря да ми се обажда и да ми вдига телефено когато му звъня пиша му смс че искам да го чуя и когатозвънна телефона е изключен .,....  А уж много се обичахме... Някой ще ми каже ли ще се съберем ли пак заедно и обича ли ме още този човек ..Искахме и да живеем заедно    Ще стане ли всичко това да заживеем заедно???????????

Една Българка в САЩ


Nom

Този човек е  миналото Ви нещата аз поне не виждам да се оправят. Освен всичко останало той поне аз така виждам има друга жена до себе си и затова е такъв. Досаждате му с псотояни звъненета,смс, вайбър и подобни. Притесявате го, то вече е на края на илите си да се бори с вас да го оставите да е щастлив.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Вижте със смс,звънене, вайбър и постоянно досаждане през 30 секунди, не става. Понякога и това непомага, вие го притеснявате, то е  щастлив другаде, а зне че искате да е с Вас и до вас, но просто иска да е щастлив другаде.
Не отговарям на лични съобщения!

Али

Здравейте! Мислех да създам нова тема, но после прецених, че тази е подобна на моята.
От близо три месеца имам връзка с мой колега - по- млад от мен с 4 г. Всичко поне за мен почна на шега, за да изляза от друга дълга връзка преди това. Еуфорията беше голяма. Почти денонощно бяхме заедно, в смисъл пишехме си, виждахме се.  Той каза, че не иска друго освен секс и забавления. Аз се съгласих. Той постепенно докосна и най-тънките струни на душата ми. Не можех да повярвам, че ми се случва всичко това. Мислех и все още мисля, че той ми е подарък от съдбата. Влюбих се.
Все още продължава нашата връзка, но нещо усещам, че не е както преди. Скарахме се няколко пъти. Той спря да пише често. Секс не сме правили от месец. Възможно ли е и той да се е влюбил и затова да се отдръпва? Или се отдалечава, за да мога аз да спра с чувствата си, защото му е ясно, че има такива от моя страна? Има ли друга? Или съжалява за нещо? Хиляди въпроси ме измъчват! Само искам да знам как ще се развият отношенията ни в бъдеще?
Ще се радвам да ми отговорите!

izgybena

  Просто е преминала първоначалната еуфория, минавате на следващ етап, изпитанието на чувствата ви един към друг.Ако обаче човекът прави секс със знайни и незнайни девойки, просто така за спорта, вариантът може и да е друг при вас.Питай го директно защо не правите често секс.Интересно е какво ще ти каже.
Човек никога не е нито тъй щастлив, нито тъй нещастен, както си въобразява.