Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Кога и как тръгнахте по невидимите пътища(духовните практики)

Започната от иноМ, Октомври 07, 2017, 10:17:27 AM

« назад - напред »

иноМ

Добро утро!
Промених се.Сигурна съм че една лична връзка дойде и си отиде (слава богу!!!), за да ме тласне в посока на невидимото. Знам, че това не беше случайно.
От близо половин година търся да запълня "дупката" в мен, защотооооо в мен нещо крещи "хайде, хайде...стига спа ".
От една година чета всичко и го събирам като прахосмукачка:) трупам, трупам инфо.
До момента от старта на духовното и личностно развитие имам следните случаи:
- среща с два духа, нито ги знам нито ги познавам. Инатлии бяха. Изгоних ги :), чат-пат единият идва и си отива. Свикнах с него :)
- Веднъж само успях да завъртя пси-колело . От тогава само му се пуля насреща :)
- Доказано (за мен си) работещ "енергиен щит" за защита, когато не мога сама да изляза от ежедневните Махала:) Със заявките и поръчките започнах от месец да работя-нямам за разказване още.
- Веднъж Дева Мария ми изкрещя името в момент в който бичувах себе си наум. Ама беше толкова реално, чеее колегите ми се смяха на реакцията ми. (на никого не обясних защо тичах в офиса да търся кой ме извика!). От къде знам, че е тя ли- медитация ;
- регресии от две години. дълго е да разказвам, ноооо вече вярвам- проверих за една регресия фактите (място и история), че наистина е съществувал някога, а не съм фен на учебника "история". Дори съм негативно настроена, тъй като вярвам силно че историята по учебниците е манипулирана в зависимост от нуждите на обществото. (не ме съдете-нямам факти, не я обичам просто)
-срещи с духовният ми водач(един е за сега), имам си два ангела пазители (странно е, че единия е китайка!?! )
-карти.обикновени.+ махало. Изненадана съм от обратните връзки :) Нна практика тук във форума се престраших да си призная, близките ми не знаят нищо).

Ще се радвам да разкажете за себе си, кога тръгнахте по духовните пътища, причината каква е, как и колко време се обучавахте(знам, че това не е еднократен процес:) ) докато се убедихте че не е илюзия/фантазия и тн.

Тааааа,
Може ли помощ - екстрасенсите да ме "видят" от форума - имам ли някакви заложени таланти/енергии. Имам нужда от мнението/критиката/опита Ви.
Търся и учител. (знам, знам.... по форумите ли!?!:) )
Здраве и късмет от мен за всички!
ПП: брехххх, колко дълго стана...

***

Деси

Е Ином, добре дошла сред нас! Твоята дарба според мен е 'медиум'. Трябва да се развиваш! Дарбата на всеки със способностите ни е дадена за да може да помагаме на хората които са изпаднали в нужда.... Успех ти желая!!!

иноМ

***

Деси

Преди 15-16 години. Просто разбрах, че каквото усещам, понякога дори виждам то се случва с точност. За себе си обаче не виждам нищо, само усет но е много необяснимо... Семейството ми не е запознато с това ми лице,но е имало случаи в които са казвали "Ти от къде знаеш? Или ти да не си врачка?"

Nom

Аз го усетих преди около година, а напоследък усещам че виждам доста ясно. За себе си е много трудно да кажа каво виждам напред, виждам понякога назад в миналото, минали събития от живота си, виждам се дори в детската градина. Знам че звучи странно, никой около мен не е все още не е разбрал какво точно всъщност съм. Усещам всичко и то доста силно -смърт, предателство, лъжа.
Не отговарям на лични съобщения!

baobao

  иноМ, ти си най-най- стойностния учител който можеш да имаш. Всичко останало е шега или придатък.
Как ще реагираш ако ти кажа че само 2 процента от всичкото е във физическа форма? Още ли има търсачи които залагат  на най- незначителните неща и информации, отсеяни и неотсеяни?
Добре дошли в света на ограниченията. Тук трябва да отдадем години работа за да завъртим проклетото пси колело или да прочетем мислите на отсрещния. Това не е еволюционен процес а закърняли способности.
Същото е и с интуицията. Когато една способност се използва (дори и да не е развита) тялото се включва на Мод "способността е нужна, трябва ми повече от нея " .
Защо го казвам всичкото това? През хилядите години съществуване тук ни е отнето много - технологии, физически и парафизически възможности. Сега сме просто едно голо ядро с много потенциал. Защо ? За да оценим това което имаме сега и да развием първо него а не  просто да фантазираме.
Развитието има точен порядък и извън него законът е че ще цари разруха. Клетките в телата ни работят на този принцип.
От всичко което казах досега правя заключение:

Със дарба или не- първо сте длъжни да владеете себе си - гняв, обич, тъга, щастие. Какво е? Защо е? Нищо друго в този живот не струва толкова колкото да се научите да обичате. -- това са великите мъдрости които векове наред продължават да бъдат игнорирани  заради желанието за могъщество. Всичко преди това простичко правило води до разруха.
  Способности, духове мъхове и елфи съществуват реално но нищо от това няма да ви изкара на високите нива където е реалната практика.

***Пиша без его.
   

Hope6

Здравейте,
Аз също отскоро се интересувам от тази тема, но все още съм новобранец. Можете ли да ми дадете съвет, практическа насока как  да развия интуицията си.
Благодаря и хубав ден

иноМ

Ограниченията както го казахте е най-точното което може да се каже или напише. Любовта я свързваме с общоприетата норма на любов- мъж и пари. Много труд и вътрешна промяна трябва, много практика и Чисто Ясно желание Защо го искаме.
Явни проявления вече има в живота ми за броени месеци само, САМО от Вярата че има духовен свят има други измерения.

Благодаря, че споделихте :) Приятно беше да чета опита и вижданията ви !
***

Unlimited86

При мен се появиха симптоми ,който не мислех ,че личния ми лекар ще разбере    правилно затова потърсих информация  в нета и открих,че отговарят отлично на духовно пробуждане. действително започнах да виждам нещата по друг начин и доста се облагодетелствах покрай пробуждането. Според мен то ми помогна доста в живота до мига в ,който всичко внезапно спря и изчезна. Вече не чувам дори гласа на безпогрешната си интуийция