Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Относно писането във форума!

Започната от Странен, Февруари 17, 2015, 11:29:31 AM

« назад - напред »

Странен

Скъпи потребители, всеки иска да получи максимално точен и ясен отговор на своите въпроси! За тази цел ще ви помолим максимално точно и подробно да описвате своите проблеми.  Не се толерират теми написани с правописни грешки  или такива в, които проблемът  е  представен повърхностно с по едно-две изречения.

Строго се забранява, безцелното използване на емотиконите. Ако, искате да изразите, някаква емоция чрез емотикон, достатъчен е само един, за използването на поредица от емотикони или повече от два емотикона в тема, ще бъде налагано наказание върху потребителя или блокиране на профила.

Обърнете внимание на заглавието на темите, Ако създавате нова тема заглавието трябва да е съставено поне от няколко думи, които да отговарят на съдържанието на темата. Темите не могат да бъдат с еднакви заглавия или заглавия които не подсказват по никакъв начин за какво точно става въпрос в темата.
Не се допускат заглавия от типа:
  • Искам да попитам
  • Имам въпрос
  • Въпрос към ясновидците
  • Да ви питам
  • Притеснявам се
  • и такива подобни безсмислени заглавия...


Колкото, по-обширно и обхватно сте описали вашият проблем, толкова по-голямо внимание ще ви бъде обърнато.

Не се допуска:
  • Писане на латиница
  • Писане само със заглавни букви
  • Неграмотно писане
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Странен

Внимание! Вашите лични данни не са ни необходими в този форум. Неща, като рождени дати, снимки на паспорти, ЕГН-та и др. не са необходими на ясновидците за да ви предскажат бъдещето. Горещо умолявам, всички потребители на форума да избягват да дават твърде лична информация за себе си.
Ако искате да качвате лични данни, го правите единствено и само на ваша отговорност.
Качването на лични данни на форума, ваши или на трети лица е нарушение на правилата на форума и единствено човекът качил своите или чужди  лични данни носи отговорност за тях.
Не ни е нужна вашата дата на раждане, нито трите Ви имена! Достатъчен е Вашият ник и зодията Ви!
Психолог, коуч, трансперсонален психолог