Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Приятеля ми ще си намери ли мн скоро работа

Започната от Maslinka, Октомври 23, 2017, 01:08:12 PM

« назад - напред »

Maslinka

Здравейте приятеля ми от месец живе в нас но не работи и майка ми прави скандали..  Сърди се защото сме на квартира и ни трябва финансова помощ..  Той започна да кандидатства по разни обяви, в най скоро време ще започне ли работа добре платена?

Странен

Мммм какви сме меркантидни... Оставете човека да се огледа малко.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Maslinka

Не е меркантилност дане смогваш с разходи к квартира ;)

Maslinka

Нормален отговор и прогноза ще полупа ли

Nom

До края на годината има шанс, това че кандидатства е  много добър признак. След като ви обича, значи иска и да Ви  помогне. Но от сега си създава лошо впечатление, майка ви не иска да живее с Вас, той е  малко лентяй но пак има шанс.
Не отговарям на лични съобщения!

Maslinka

Добро утро приятеля ми Д.  Днес е на интервю наобяд за склададжия в мола дали ще го одобрят?  Ок ли е ако го одобрят да започне там?

Maslinka


Nom

Виждам този човек основно да разчита на Вас, за собствената си издръжка. Има шанс, позиции няма да казвам, и за тази има, но му липсва ентусиазъм и амбиция.  Някак си на сила го прави това.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Смятам че малко трябва да се пребори, с мисленето че като е дошъл при Вас и майка ви, трябва да разита на Вас. Да има шанс , дано да стане.
Не отговарям на лични съобщения!

Maslinka

Да такъв е...  Немога да го проверя голям е инат и избухлив,  вироглав и прави каквото иска а аз се карам с майка ми заради него... Надяяам се нещата да се нормализират и ако го харесат да започне тук и да помага вкъщи че е трудно.....

Nom

Много трудно ще се реши. Този човек не е свикнал да работи изобщо, виждам неприятна намеса от страна на майка Ви заради него, която е възможно да доведе до нежелани последствия. Той не е сериозен в търсенето, но го прави заради Вас.
Не отговарям на лични съобщения!

Maslinka

Хора днес приятеля ми беше на интервю,  назначиха го и започва в петък..  Ще се справи,  ок лк е там за него виждате ли го добре?  И ще помага ли в нас следователно?  Ще се нормализира ли положението вкъщи

Nom

Супер, браво, радвам се, има ум в главата. Да от средата на идващия ноември ще започне да помага, положението започва да се нормализира. Мъж ще издържи.
Не отговарям на лични съобщения!

Maslinka

Започва работа в сряда,  но ме притеснява момента в нас един ден са ок с майка на др ден има пререкания и то всеки на мен.  Не иска да го занимаваме с ангажименти, майка се кара с мен той с мен и...  Ще спре ли това?  Майка ми вика ако ппчне работа и не дава пари в нас за сметки ще го изгоня...  Надявам се сега като почне да стане по отговорен и да мисли по-трвзво на живота и ангажиментите. Как ги виждате нещата ще се нормализират ли вкъщи и той ще помага ли реално?

Nom

Редовон едва ли,този човек не е готов да бъде с вас и майка Ви, той ще помага и на други освен Вас. На вас по рядко, но все пак ще успее, има някакво желание, но му предстои абсолютно пълно осъзнаване. И майка Ви му осигурява стабилен натиск, така че няа къде да ходи.
Не отговарям на лични съобщения!