Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Някой да ми метне едни карти???

Започната от Louise, Ноември 22, 2017, 01:36:50 PM

« назад - напред »

Louise

Ей, така да ме успокои , че и на мен ще ми се случи нещо хубаво в бъдеще....

Nom

Не разбирам защо се изявяваш като Тома неверни. Вярвам че ще ит се случат хубави неща и без карти, стига ти да повярваш че това е възможно. А недоверието в това което аз и колегите ми са ти написали, е лошо.  Ти не вярпваш в доброто.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

Точно сега съм много отчаяна и всяка добра дума е добре дошла. Знам че не трябва да съм толкова черногледа, но бих искала една по- конкретна прогноза. Хора от които да се паза, ще се влюбя ли отново? Ей такива неща!!! ПС: идат празници и ще съм сама... може бо това ми влияе...

Nom

Не сте сама, а сте с нас, и не бива да сте черногледа. По празниците винаги стават чудеса, те предстоят, любовта идва към Вас и най неочаквано кога не мога да кажа.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

Аз за това все тук при  вас си стоя и досаждам... но се зареждам положително!!! Хубава врчер на всички и много сбъднати желания!!!

Nom

Досаждам, замени с нещо друго и ще видиш че ще ти стане топло на сърцето и душа. Поагай на другите, опитвай се дори и да нямаш способности. Това ще те накара да си добре.
Не отговарям на лични съобщения!

Louise

???? добре... стоя при вас и чакам моите способности да се събудят, демек чета в сайта как  да стане... И да дано и аз да мога да помогна на някого с нещо , това много ще ме зарадва!!!

Nom

Аз нек казам нищо, просто се опитвайте да помагате. Не усещам да имате способности, но къде можете помагайте. Нямате кокертни способности, но пишете където можете.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

Айде мятам ти едни карти през балкона ;) Стегни се, няма как постоянно да ти е по мед и масло. Има възходи,  има падения как иначе ще се появят клишета от рода - колелото се върти, един ден сме на върха, друг ден сме долу.  Единствено ти трябва да знаеш, че ще бъдеш щастлива, защото заслужаваш да бъдеш. Ей така просто защото ти го искаш. И помни, хората не напразно са казали, че най-тъмно е преди зазоряване

Louise

Благодаря за подкрепата приятели!!! Наистина ми беше нужна тези дни!!! Май наистина трябва да се стегна и да видя и хубавите неща . Успешен ден на всички и много усмивки!