Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Защо не съм щастлива, там където съм?

Започната от Nom, Ноември 24, 2017, 10:07:12 PM

« назад - напред »

Nom

Исках да продължа започнатото, на моменти не се чувставам добре.  Не отидох никъде цяла година, толкова много усилия на вятъра, толкова много положих. Старание и всичко останало. Лошо е че то това оставя белег някъде вътре в мен. И загубата преди две години. Травмирана съм,  вероятно. Продължим трудно и полека.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Много добре те разбирам. Чувствам се точно по същия начин унизена, обидена и разбита заради оня мъж и като че ли нищо не може да поправи травмата.

pralina

Преди време писах за проблемите в работата си, По младата колежка , която  винаги се стреми да ме злепостави , за да се изтъкне ми каза , че  иска да напуска.  Искрена ли е в намеренията си или ми крои поредния номер  насочен против мен или си иска повишение на заплатата? Останах с впечатление , че тази работа и харесва.  Тя около 10 години е работила в без осигуровки  , също няма и средно образование.  А съм взела решение да напусна тази работа и просто чакам възможност  за смяна на работата.   

Nom

Правино ще постипъте ако всеки тръгне по совя път. Тази жена е остане за повече пари, ,но вие ще си намерите добра работа която доста повече си заслужава. Не подкрепям хора без минимум средно образование. Но Вас, да с две ръце.
Не отговарям на лични съобщения!

pralina

  Благодаря ти  Nom !      Желая ти да намериш своето професионално поприще.