Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувам наконтена жена ,лекарката си

Започната от milena.kattym, Декември 10, 2017, 01:48:04 PM

« назад - напред »

milena.kattym

Сънувам че съм в вход жилищен и слизам по стълбите ,но излизайки виждам лекарката си,както е в реалноста винаги когато я видя,наконтена ,гримирана,с красиви дрехи ,чанта и обувки .Разминахме се и тя май беше с зимно облекло ,шапка носеше но и падна и ме помоли да и я подам .след това се поздравихме и тя излезе от входа.
Успелите Хора контролират Чувствата и Емоциите си !

Nom

Този сън не е добре,  вещае неуспехи в живота и начинанията. Ще бъдеш предадена от човек на когото разчиташ. Губиш доверието на пиртелите си.
Не отговарям на лични съобщения!

milena.kattym

Първо да спомена че не съм напълно сигурна  дали бе точно така ,сънувах го някак замъглено. И второ искам да попитам как да го тълкувам това ..вече повече от седмица сънувам подобни кошмари ,като някакъв род предупреждение или непременно нещо ще се случи ....все повече  вземам  да се притеснявам ...
Успелите Хора контролират Чувствата и Емоциите си !

mail_11

Може би предстои да се скараш с някой, лицемерие има като символика, някой ти няма доверие или ти предстои да изгубиш доверие в някой, който си смятал за приятел.