Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ако господ четеше този форум....

Започната от Странен, Януари 10, 2018, 11:56:20 AM

« назад - напред »

Teomi

Вярвай в каквото предцениш,никой не те кара да се съобразяваш с казаното от нас.Желая ти щастие

Романтик

Напротив, казаното от Вас не е лъжа!
Но то не е копче, да го натиснеш и да го изключиш....но когато един човек не вижда същността ти, не вижда това което си готов да направиш и което правиш за него най-добре е да си тръгнеш....

Романтик

Това момиче, с този , който е уж до нея , няма да просъществува дълго...това го виждам ясно.  Той е в чужбина сега и тя си мисли,че ще я изтегли и нея там...това няма да се случи. Българските поговорки са мнооого верни - тази за двата стола и накрая на земята я знаете. Аз не и желая нищо лошо.Но приятел с нея няма да бъда, ще и се обадя тогава, когато съм готов да и бъда приятел.
Казах и всичко, което смятам, без да я обиждам, без да я наранявам.  Някой ден след години тя ще си спомня за мен, това и казах, защото я обичам така ,както само някое животинче може да обича човек...ето така обичам аз.Щом не ме иска , няма проблем , няма да и досаждам и да я търся. Тя самата ми е казвала , че за хората които обичам мога всичко да дам - така е, истина е. Днес ми се извини ,че ми е дала фалшиви сигнали, ами аз като са ме харесвали момичета, не съм им правил масажи, не съм ги гушкал и целувал, щом не искам да имам връзка с тях. То срещу мен стои живо същество и не смятам ,че имам право да нараня някой. Още не съм я превъзмогнал , но и това ще стане. Направих всичко , което мога и което съм преценил - само в чужбина не сме ходили на екскурзии, и апартамент и кола не съм и купил още... иначе всичко, каквото си представите го е имала. Но повече няма какво ...

Романтик

Teomi Mystic - благодаря за подкрепата!

Teomi

???? Пяк заповядай,само не се отчайвай!

Романтик

Не съжалявам за нищо, любовта ми е била истинска и чиста...
И всичко , което съм направил за нея, съм го направил с цялото си сърце и душа! Сърцето и душата си бих дал за нея!


Mystic

Като чета думите ти Романтик, виждам и себе си и колко наивна и пленена съм изглеждала погледнато отстрани.  И аз като теб. Думите на никой гадател не приемах, дори и на мъжа, когото обичам не вярвах, че не ме иска. Заслепена дотам, че дори той мислех, че се преструва, че не ме обича. Ако ще и гърло да ми отрежат аз нямаше да повярвам в обратното... Но знаеш ли какво се случи ? Той ме забрави. Не се сети. Месеци не се обади. Години далеч седя. Накрая избяга оттук без дори чао. И за мен беше прекалено трудно, все търсех други причини, но не и това, че не ме обичаше. Все мислех, че има замесени други хора, или клюки или нещо друго. Романтик, чак толкова да си заслепен е ВРЕДНО за твоето здраве. Упорстваш, защото те боли да четеш всеки ред и там да няма 1 думичка дори за малка надежда. Искаш да чуеш едно, но не го чуваш, но въпреки всичко, каквото и да кажем ние, си викаш " Аз имам надежда, аз усещам ". Аз като бях като тебе, леко му навредих на мъжа, когото обичах, тъкмо затова, че бях като тебе. Горкия човек, после трудна беше поправката. Поради тази заслепеност, недей прави нещо, което да натъжи онова момиче, защото ти и години да чакаш промяна няма да има и може да дойде миг, в който да откачиш и избухнеш съвсем, викайки " На това не издържам." и плачейки. Точно тогава запомни едно от мен, погледни миналото, погледни отдалеч цялото време до този миг, замисли се и разбери, че не си обичан от нея и че друга ще бъде твоята съдба и никой не казва, че повторно няма да се влюбиш. Тъкмо обратното. Ти в момента направо не си на себе си, гледайки те се чудя един човек как може да достигне това ниво и да го нарича това привързаност. Не, това е пристрастеност. Далеч от любов е, аз също съм била така. Дано Бог ти помогне на духовно ниво казвам аз. Едно е безрезервно да обичаш, друго е на всяка цена да я искаш за себе си.  При първия случай няма очаквания човек, просто обича. Но при втория не сърцето, а Егото е на власт. И вика " За мен, за мен ". Егото е нещо хитро. За да получи неговото, може да те манипулира във връзка с любовта. Ти си я обичаш тази жена, но само ако беше това, щеше да и пожелаеш щастие и щеше  тих да я обичаш от сърце отдалеч, без да си нещастен също. Но  Егото иска за себе си. Вика " Ще си моя. Обичаш ме. Нищо друго не приемам като вариант. Всички да мълчат.Тя ме обича, тя ще е моя все някой ден, а и аз ще направя всичко за да я спечеля." Затова писах внимавай, да не и навредиш. Бог да те пази.

Романтик

Здравей Mystic
Не, аз не искам да и навредя, виждам просто ,че тя не ме обича, единственото , което се питам е, ако не е имала нищо към мен някога, защо не ми каза чисто и просто, че си има избраник. Аз това съм и го казвал по телефона - ако си има някой, че аз ще се отдръпна.Не, нищо не каза, ето това не беше редно да прави.Да ми дава едни празни надежди.
Аз дори и затова не и се сърдя и в никакъв случай не и желая лошото.
Просто се чудя дали наистина ще срещна някога истински човек , с когото да съм, и който наистина да оценява тази любов, която имам? Ти виждаш ли такъв човек и как би изглеждала тя? и другото също , което ме плаши много е , че не знам дали дори ще искам да я заведа някъде, просто защото и в моя случай , и в случаи при мои приятели видях какви проблеми са имали и то дори с хора , с които са живели заедно и си имат и деца.
Ти виждаш ли да си имам мое семейство? Сплотено семейство, в което сме си щастливи.

Романтик

Teomi А ти как виждаш нещата,
То е ясно ,че с това сегашното момиче няма нищо да стане, а ще се запозная ли с някое добро момиче и ще имаме ли истинско и задружно семейство?

Teomi

Романтик,прочети предишните ми коментари,там съм ти отговорила.????И моля те,не започвай с "кога,къде,как ще изглежда" и т.н. И на този въпрос сме отговорили и аз,и Мистик.На първо време си преживей болката,отвори сърцето си за нещо ново,едва тогава ще се случат нещата.

Романтик

Ами аз добре прочетох отговорите ви и на двете, но само разбрах,че много време ще мине,докато срещна това друго момиче /въпроса е защо да е много, докато забравя това сегашното момиче, то и без това аз ясно ви казвам ,че осъзнавам ,че тя не ме обича; не считам,че не приемам отговорите ви или нейните на момичето отговори,че ме иска само за приятел.Тоест това съм го разбрал ,че не ме иска и да приемем ,че не ме боли толкова оттова вече/.Ние с нея приятели няма да бъдем!Един приятел не си затваря телефона , когато решиш след няколко дена  да му звъннеш и без да си го обидил или каквато и да е друга причина.
Аз просто попитах дали ще имам стабилно семейство - на този въпрос никой не ми отговори. Мистик само спомена ,че ще съм щастлив с другото момиче и любовта ми ще е споделена.
Интересно също ,че Мистик каза,че ще я срещна при пътуване - пътувам си предимно с колата , така ,че много ми е странно това също....вероятността да я срещна отпада май.
Аз не искам отговори с какви очи ще е или с каква коса, но на по -ключови неща ...

Романтик

Друг е вече въпроса , ако с този нейния човек на сегашното момиче нещата не се получат и тя изведнъж не реши да започне пък тя да ме търси вече, тогава не знам какво ще направя пък аз и оттам нататък какво ще стане...Според мен той е в чужбина сега....


Романтик

Но в последната ситуация ако сегашното момиче ме потърси вече пък тя,аз не зная доколко евентуална наша връзка би имала някакво бъдеще, след всичко това не мисля,че мога да и вярвам вече....

Teomi

Ех,Романтик,не разбираш от дума.Ако знаехме кога и как ще умрем,щяхме да си купим парцел и да започнем да копаем.Не си готов за нова любов,години ще минат дотогава.Незнам кого се опитваш да убедиш,че си се примирил-нас,или себе си.Та ти живееш с надеждата,нещата между сегашното момиче и нейния приятел да не се получат и тя да се "осъзнае" и да те потърси.И не се опитвай да ме убеждаваш в обратното.Прекалено голям опит имам зад гърба си с подобни ситуации,немалко дъм преживяла и аз.Стига задава въпроси,изморително е да въртиш една и съща плоча.Остави нещата да се случват.

Романтик

Напротив, всичко ми е ясно. С това момиче аз нищо не мога да имам. В никакъв случай не страдам по нея....Ако сте останали с такова впечатление - грешите!
Просто понеже съм сигурен ,че тя накрая от толкова избиране ще остане сама. И аз съм бил в отбора на някаква дълбока резерва, което няма също да стане. Нито пък ще сме приятели - няма такъв филм!
Аз достатъчно неща направих за нея,  с които и показах всичко.А тя не си направи труда да признае,че си има човек. Аз достатъчно откровен бях и и казах също,че ако има някой , аз ще се отдръпна - и тогава нищо не каза.  Ето с това ме излъга и предаде!
Аз не и се сърдя,че е харесвала друг, а просто че толкова време се преструваше че няма друг. И ме е лъгала , ясно виждайки,че аз я обичам! По- добре станаха така нещата, за да не се случи нещо още по-лошо от това , защото има и такива варианти. И за разлика от момичето, което иска да отмъсти на приятеля си, аз нито и желая лошото , нито искам да и отмъщавам....то накрая ще си пати самата тя от собствената си глупост.