Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ако господ четеше този форум....

Започната от Странен, Януари 10, 2018, 11:56:20 AM

« назад - напред »

Mystic

Теоми, днес пътувахме заедно с мъжа, когото обичам. Поздрави ме с усмивка сутринта, но на връщане даже не ме погледна.. Не мога да го разбера, защо е като прогнозата все си мени настровнията. Можеш ли да усетиш, какви емоции съм породила у него ?

Teomi

Има някакви проблеми той,а и му е кофти като те вижда.Не мисля,че има чувства,по-скоро от любезност се е усмихнал.

Романтик

Ей това са, все едно е моето момиче. И тя така ги прави....и колкото е по-мил и възпитан човек, по-зле за него. Понеже Мистик е чувствително момиче и ето това.....Този приятел каква зодия е , да не е Стрелец

Но това ще се промени Мистик, така си мисля. И най-кофтито е ,че като спреш да му обръщаш внимание и тогава ще се сети за теб.

Mystic

Козирог е той, Романтик. Поздрави ме сам още отдалеч, развълнуван и усмихнат. После следобяд пак някакъв потаен, дистанциран... Иди и разбери...

Teomi


KIARA

Teomi, а това, че те ще се разделят след сцена на ревност не беше ли свързано със зодията му? Значи не е било предсказание, а предположение на база това, което знаеш за тази зодия, така ли?

Романтик

А може да не е бил в настроение, заради нещо от работата му, или просто изморен - и това е възможно.
Има една църковна мисъл "Тайното става явно"...това е много вярно и с времето ще си покаже всичко. С него излизали ли сте?

Teomi

Киара,1-во:Това е отговор за Мистик,въобще не е свързан с твоята тема.2-ро: Казах ти,че те ще се разделят след скандал.

KIARA

Добре, Teomi. Просто проверявам защо прогнозира така, защото техният скандал нали има връзка със зодията му (тя е същата зодия като него).

Романтик

Мистик, надявам се да се получи между теб и това момче , ако е свестен човек. Хубаво е да излезеш с него , засега случвало ли се е да се видите за по-дълго време?

Teomi

Всеки човек има съдба,всеки човек е с различна нагласа и различни преживявания,зодиите играят немалка роля,но не са най-важното.Аз,както знаеш,не претендирам,че съм ясновидец,но имам дарба и каквото кажа,обикновено става.Случая на Мистик е много по-различен от твоя,там зодиите нямат значение.

KIARA

Надявам се в моя случай да си права. И се надявам този скандал да е скоро, въпреки че ти не би могла да кажеш това.

Романтик

Аз пък искам да пожелая щастие и любов и на теб, Мистик, и на теб Киара , и на теб Теоми.Някак ми станахте близки всичките, без да ви познавам лично. Щастие много искам да ви пожелая и на трите.

Mystic

Да, Романтик, били сме близки 4 години. И то много, на духовно ниво. После нещата се промениха, той охладня някак, по-рядко ме виждаше вече. Знам, че преди ме обичаше и днес все едно не. Тука вече не мога да си използвам интуицията да се опитам да го усетя, понеже ми е много болна тема. Смесват се емоциите с интуицията и става каша. Затова гадателя не може да гадае на себе си.  От друга страна пък преди много ме обичаше, тогава ясно го усещах, а и не криеше и си викам как може с времето да угасне пламъка в него ? Не ми се иска да повярвам, изглежда ми невъзможно. Защото не, че аз съм уникална, незабравима, а защото вярвам в силата на най-голямата любов, че и векове не се забравя... Аз с тази вяра израснах, никой не ми го наби в главата, но вътрешно чувство Божие беше, подарено на мен.. Да мога да усетя в най-чистия и вид любовта и да е прекалено дълбока... По-важна дори и от мен самата. Не, че така ми се струваше, че ме обича толкова дълбоко, аз го усещах. Плакал е пред мен, че му липсвам. Имаме супер много спомени. Как ме е ревнувал имаше времена, блъскаше врати полудял пред мен.. Дълги истории, няма да се спра. Но след толкова неща, днес някак е тих. Мълчи. Сутринта ме поздрави  сам отдалеч викна с много мек и нежен тон, както преди години ми назоваваше името. Интонацията му даже беше с любов, там не бъркам. Усещам хората. Но следобяд пак затворен, тих, все едно не ме познава грам, гледа другаде... Разбира се и аз не го заговарям.  От сутрин до обяд коренна промяна... И точно за това не мога да си ползвам интуицията, смесва се с емоциите и става каша. То се видя Романтик, ние с него нямаме бъдеще. Аз вече не вярвам. Защото нищо не се променя и след 9 години.. Аз само от толкова време си го обичам и друг не мога. Сама самичка си живея. Сама си лягам, сама се събуждам от години. Често се съсипвам, често плача на глас, но говоря на Бог. Той ме изслушва, от него нищо не крия. Аз си нямам никой, който да ме разбере освен него. Така ми минава живота. Чувствам се като грозна, нежелана, отхвърлена, смачкана гордост. И тези чувства често са в мен. Както и да е.  И аз ти пожелавам щастие Романтик, дано някой ден ( вече не знам как ), изгрее Слънце и на нашата улица... Амин.

Teomi

Мистик,някой път нещата просто се случват.Научи се да приемаш и да се примиряваш.Хората се променят,никой не знае защо един ден се държат така,а на другия ден се обръщат на 180 градуса,все едно нищо не е било.Не си единствената с такова преживяване,мойта голяма любов стана от леглото ми,прибра се за 10 дена отпуска при техните и на 5-тия ден ми написа,че се е сгодил.Сега е женен,има и дете,но.....Бог си знае работата.Живота му хич не е лесен,а аз продължавам да му помагам.Всеки си носи кръста в този живот,да се тормозиш с мисли защо и как е станало това,няма смисъл.Приеми го и продължи напред.Спомняй си хубавите ви моменти заедно,запази любовта си чиста,но....само напред.Просто приеми,че така е било писано.Ти си силно и умно момиче,ще имаш още да се влюбваш????