Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво се случва с майка ми?

Започната от Десислава_30, Януари 14, 2018, 11:38:05 AM

« назад - напред »

Десислава_30

Здревейте! Много съм притеснена за майка ми.От известно време си въобразва случки,които реално не са се случвали,подозрителна е към всеки,постоянно си внушава,че е заплашвана от хора по улицата или от коли,че е преследвана.Мисля да отида тайно от нея при психиатър да ме посъветва.Ако го направя ще се оправят ли нещата,магия ли има....не мога да разбера каква е причината за тези нейните състояния.Почти всеки ден съм тормозена от това.Колкото и пъти да и казвам да се отпусне и да не си внушава,ефект няма.Тежи ми.Наскоро се прибра от чужбина и лошото е,че не иска да се връща,било я страх за нас с баба ми,а реално няма от какво.Когато беше там позакъпихме финансово положението..но сега ще става все по трудно.Не може да си намери работа в града който живеем.За малко да почне на една,но пак заради нейните въображаеми истории се отказа.Следващият ми въпрос е дава ли и се път за чужбина?Благодаря ви предварително!

Enona

Положението наистина е притеснително. Не съм гадател и не мога да ви кажа какво точно й има на майка ви. Може би в чужбина е изживяла стресова ситуация, някой я е нападнал и затова сега е наплашена?  Не пречи да поговорите и с лекар. При толкова страх се сещам само за леене на куршум, да намерите някой да й лее.

Десислава_30

Благодаря ви за отговора.Ще ви послушам относно леенето на куршум.Просто искам майка ми да бъде същата жена както преди,лъчезарна и положително настроена....

Десислава_30

Здравейте......не съм сигурна за кой раздел ми е съобщението,обхваща доста неща.Майка ми И. ,зодия Козирог,беше една жизнена,позитивна и борбена жена,сега.....има психически проблеми,вече не е предищната .Пие лекарства без да знае,консултирах се с един от най-добрите лекари в града.Нещата не са добре,има един вид шизофрения.От няколко дена ми прималява,краката ми умекват не съм на себе си.Когато гледам другите хора по улиците с майките си усмихнати и ми става тъжно за моята...Беше в чужбина,явно от там се е възродил проблемът и.Всеки ден чувствам като изпитание.Но се боря,заради нея,искам тя да се оправи...Заради състоянието си иска да се махнем от града в който живеем,а аз не искам,тук уча,тук работя.Не искам да пропадне всичко което започнах със страх и неувереност.Много скоро я сънувах с любимото и червило и усмихната,подмладена....Преди съм сънувала нещо като кошмари как аз,майка ми и баба ми се местим на най-различни места,както направихме преди 4г,като се махнахме от родния ми град.Послушах съвета на Енона,но ефект нямаше,не ми се искаше да погледна реалността в очите.Не мога да повярвам че това се случва с моята майка,няма да ви питам за любов,не ме интересува това,няма нищо по-важно от здравето на най-близките ни,убедих се в това.Искам да ви попитам,дали ще останем да живеем в същият град и дали ще сме в същата квартира,за здравето на майка ми няма да питам,знам ,че не давате прогнози за това,разбирам ви напълно.Доколкото подучух хазяйте ни ще вдигнат наема и вече се чудят на майка ми за какви неща им говори,при положение,че не са се случвали.Може би въпросът който се доближава е дали аз ще мога да и помогна и дали това което правя за нея е добре,че и давам лекарства.Благодаря...

Nom

Не е шизофрения но трябва да се консултирате със специалист. Колко време ви остава още докато завършите. Няма да пропадне нищо, но трябва да се установите постоянно някъде и да потърсите помощ, не е чак шизофрения, прилича ми на депресия нещо я гложди, тормози я, нещо е преживяла. Тя е права освен всичко друго, мястото Ви просто не е там, мисля че тя иска да ес върне по родните си места. Това ми прилича на тъга. Тя трудно понася смяната на местата, и ще е по доре наистина да се махнете , освен всичко друго този град не е за нея, негативно и действа разстройва я , тя иска ад ес върне по родните места.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Току що ни казаха да се изнасяме от квартирата ни до краят на месеца.Ще си намерим ли нова под наем в града в който живеем,аз не искам да се връщам в родния си град,не се чувствам добре там,ще се намери ли нещо в града в който съм сега?

Nom

Успокойте се, майка ви вижда че правите усилия за нея и скоро ще е добре. До края на месеца ще смените квартирата с по евтина но по добра. Има вариант и да Ви открият хора който също ще ви предложат подслон.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Това от което най-много се страхувах се случи,от притеснение забравих да ви благодаря! Във града в който живеем ли ще си намерим квартира?

Nom

Вижте, тя вижда че учите и работите, и това и дава повод просто да се гордее с Вас и я топли и я кара да е по добре. Струва ми с че сама ще тръгне да си търси работа в същия град, да ви помага, но да квартира ще имате в същия град, не виждам пречки.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Здравейте..извинявам се,че ми занимавам с една и съща тема,но всички сме под голямо напрежение.Искам да ви попитам виждате ли някакви насоки по който да познаем на къде да се ориентираме.вече обикаляме по огледи,колебаем се за един апартамент,времето ни притиска....но някакво чувство ме кара да не избързваме....чувствам се объркана....дали сме намерили нещо подходящо и да го изтървем...

Nom

Един съвет от мен - когато правите огледите по стойне във всяка една стая по малко- 2, максимум 5 минути и преценете как се чувствате. Ако почувствате слабост, болки в слънчевия сплит , гадене то излезте на свеж въздух и се откажете от това жилище. Просто трябва вие да почувствате че е  за вас дадено място.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Благодаря ви,разбирам това което ми казвате,че трябва да го почувствам като мой дом и да усетя спокойствие,да си кажа това е мястото за мен ,без колебания каквито имам до сега.Ще дам обратна връзка когато всичко приключи,надявам се скоро.

Десислава_30

Здравейте! Вие бяхте права,намерихме апартамент,по-добър и на по-удобно място с разбрани хазяй,но проблемът е майка ми.Всеки ден  тя тормози мен и баба ми,защото иска да се махне от града,внушава си,че са я заплашили,а не е така.Потърсих помощ от специалист психиатър,нямаме спокойствие.....дано той оправи нещата.Искам да ви попитам дали ще остана в града и дали ще се стабилизира положението и след месец майка ми да замине в чужбина?

Nom

Майка ви не може да замине в чужбина, ще се влошат нещата там. Трябва да я  следи специалист, незнам дали заминаването  ще помогне, но и преместването в друг град също, възможно е предишно пребиваване да е отключило заболяване, от нея зависи дали иска да бъде жизнена и енергична.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Да,разбирам ви,но виждате ли излизане от тази ситуация?