Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Въпрос към Тара !

Започната от Mystic, Януари 16, 2018, 08:33:40 PM

« назад - напред »

Тара

Цитат на: alissa - Януари 20, 2018, 08:19:03 PM
Здравей, Тара, мога ли да те помоля за прогноза за връзката ми с мъж зодия Рак. Аз съм Овен. Също ако може да ми кажеш кои точно карти се падат и как ги тълкуваш -  подариха ми Таро за Коледа, но не ми се получава тълкуването им :)

Има много информация за картите Таро в Интернет, книги има с тълкувания за всяка една карта. Можеш да гледаш в Youtube клипчета за всяка карта, която те интересува и онлайн гадания има. Само че, за да направиш разклад и да видиш какво ти показват картите ти трябва практика и сработване с колодата. Необходима ти е и интуиция и изработване на твои собствен начин за общуване с картите. Аз в началото, когато започвах - картите ми показваха един и същи резултат, но аз продължавах да питам и отново да хвърлям карти, защото исках да ми покажат друг резултат. Картите работят прекрасно, но човек трябва да не налага своето виждане и его, а да се вслушва в напътствията им и да е придобил известна мъдрост и опитност, за да започне да ги разбира.

alissa

А човек редно ли е да гледа сам на себе си? В смисъл, може ли обективно да разтълкуваш падналото се, без да го интерпретираш според собствените си желания? По тази причина те помолих за гадание, не съм сигурна правилно и безпристрастно ли тълкувам отговорите.

Тара

Цитат на: alissa - Януари 20, 2018, 09:30:53 PM
А човек редно ли е да гледа сам на себе си? В смисъл, може ли обективно да разтълкуваш падналото се, без да го интерпретираш според собствените си желания? По тази причина те помолих за гадание, не съм сигурна правилно и безпристрастно ли тълкувам отговорите.

Можеш да гадаеш за себе си,  още повече, че ти имаш много повече информация за себе си, отколкото аз например за теб. Въпреки това, картите могат да ми дадат много информация и отговори и да узная много неща за теб. В същото време, от теб зависи да си безпристрастна в тълкуването на картите. Но едва ли ще можеш да си направиш тълкуване, ако си нова в това. (обикновено се изкривява тълкуването, за да се види резултатът такъв, какъвто ни се иска да бъде). Необходимо е време, практика, а и картите да се разкрият пред теб, да започнат да ти говорят и то така, че да ги разбираш.

alvena

Още ведньж ще помоля Тара и на мен да погледне картите, ако може и има вьзможност!Благодаря!

Тара

Цитат на: alvena - Януари 19, 2018, 06:25:46 PM
Искам да помоля и на мен да погледнете картите. Писах в една друга тема,но явно тук е по-добре.Интересува ме какви ще бьдат отношенията ни с мьж зодия Овен,дали ще станат по сериозни,дали вече е взел някакво решение.Аз сьм зодия Близнаци.Благодаря!

Карта какво е останало от миналото - семейство, наследство, продължаване на рода - в този случай картите ми показват детето.  Това, което виждам от картите за отношенията ви е, че сте заели отбранителна позиция, може да не го осъзнавате напълно, но това се дължи на чувствата, които изпитвате към този човек - картите ми показват, че сте препълнени с емоции (а също и това, което вече сте преживели оказва влияние). Страхувете Ви са свързани с възможността, която ви се предлага в любовен план, във вас има една отстраненост.  Това, което аз усетих, когато прочетох вашата тема е една бариера, която несъзнателно си слагате. Може би това е подсъзнателен страх да не бъдете наранена или разочарована. Потенциалът за връзка е налице като вариант за развитие при Вас. В бъдеще картите показват, че ще се опитвате да се сработите, ще има и спорове (възможна е и конкуренция- друга жена, но не е задължително). Съвета е да имате предвид, че ако насилвате нещата, само ще съсипете възможността да изградите трайни взаимоотношения. Необходимо е да работите върху взаимоотношенията си и да зачитате различията си. Дайте възможност на всеки да прояви автентичността си във вашата връзка, не се обезкуражавайте. За да изградите трайни отношения се изисква време и усилия и от двете страни. Успех!

Zelenoo4ka

Здравейте,бих помолила Тара да хвърли карти и за мен-какво вижда да ми се случи през 2018г в семейството,работата

Zelenoo4ka

Дали ще си сменя работата, дали със съпруга ми отношенията ни ще се нормализират ... Имам интерес към трети човек-вижда ли се да играе някаква роля в живота ми за напред. Аз съм зодия Рак,мъжът ми Козирог, а третия човек също е рак. Благодаря много предварително..

veroni

Добър вечер Тара има въпроси към теб дали ще си сменя работата и дали със съпруга/приятеля  ми отношенията са добри .Ние с него не сме женени , но имаме едно детенце. Аз съм зодия Рак , а той Козирог.
А за работата кандидатствах на няколко места и според теб трябва ли да я сменям. На сегашната работа не се чувствам себе си. А  искам да се преместим със семейството си във Видин . Ще стане ли това да се преместим във Видин и ще сменя ли работата скоро. Благодаря ти много.

alvena

Много благодаря за точния отговор.Картите познаха.
Относно моето семейство наистина сьм заела отбранителна позиция,
ако може така да се каже,разделих се с мьжа ми.Направила сьм го заради това което сьм преживяла.
Чуствата които изпитвам кьм другия мьж ми помогнаха да го направя,но не те бяха повода за него.Разбира се ,че се страхувам отново да не бьда наранена.Заради това изпитвам сьмнения относно врьзката и човека.Аз ще положа усилия за нея,защото я искам.
Надявах се картите да кажат дали и от другата страна е така.
Сьс сигурност е необходимо време ,особено при обстоятелствата които са налице.Може би наистина избьрзвам с някои неща,но е така защото се страхувам да не я изгубя.Вече разбрах, че не трябва да пришпорвам нещата .Ще се опитам да имам вяра в човека и да не подлагам всичко на сьмнение.В този момент това е много трудно за мен и затова са всичките тези вьпроси.
Още ведньж благодаря.

mail_11

Здравей Тара,
Какво показват картите за здравословния ми проблем? Ориенрировачно дали скоро ми предстоят процедури или ще се отложат?

Тара

Цитат на: veroni - Януари 21, 2018, 10:02:16 PM
Добър вечер Тара има въпроси към теб дали ще си сменя работата и дали със съпруга/приятеля  ми отношенията са добри .Ние с него не сме женени , но имаме едно детенце. Аз съм зодия Рак , а той Козирог.
А за работата кандидатствах на няколко места и според теб трябва ли да я сменям. На сегашната работа не се чувствам себе си. А  искам да се преместим със семейството си във Видин . Ще стане ли това да се преместим във Видин и ще сменя ли работата скоро. Благодаря ти много.

Въпросът ти е свързан с материалната обезпеченост, основният проблем е желанието ти за съвместна дейност със твоя приятел, търговия.  Дава ми се човек от зодия везни като основа за ситуацията, свързана с материалната обезпеченост. Най-вероятно ви е насочил към нещо или ви дава съвети, свързани с работата или започване на самостоятелен бизнес. Ти предчувстваш, интуитивно се досещаш как ще се развият нещата при теб. Околните  мислят, че проявявате лекомислие в желанието си за промени (да се преместите в друг град). Твоите страхове са свързани с това да не останеш във висящо положение, да не намериш работа. Дава ми се развитие на ситуацията, ще успееш да намериш изход. (така както аз тълкувам значението на картите ще напуснеш сегашната си работа). В бъдеще те очаква благополучие, дори триумф за известен период от време. Резултатът, който ми сочат картите е разговор с конкретен човек, интервю. Дава се, че ще си послужиш с хитрост при интервюто (бъди готова за това, че рано или късно тази хитрост ще бъде разкрита).  Като обобщение се вижда напускане на сегашната ти работа, намиране на нова такава и успешен период за теб. Не мога да кажа със сигурност за преместване в друг град, единствено ми се дава смяна на работното място.
Относто любовта - не виждаш накъде вървиш, чувстваш се така, като че ли не можеш да направиш нищо. Напредък има, вървиш с малки стъпки, предпазливо и в близко бъдеще ми се дава застой в отношенията, ще се опитвате да възстановите силите си, да си починете един от друг. Необходим ви е период на почивка. Това не е непременно лошо, така както има приливи и отливи, така е и в отношенията.  В по-далечно бъдеще ви се дава преминаване към успешни взаимоотношения.

KIARA

Тара, би ли погледнала отново с картите относно мен и този мъж, за който страдам. Какво показват? Благодаря!

Marry

Здравей Тара ,мога ли да те попитам дали има някакъв шанс да се върне мъжът от миналата година при мен ?.Той е зодия Овен и аз съм овен .
Очертавали се тази година някаква сериозна връзка в моя живот ?Благодаря ти предварително

Marry

Здравей Тара мога ли да те попитам дали ще продам новият имот тази година на добра цена ?благодаря

Mystic

Тара, днес пътувахме заедно с мъжа, когото обичам. Поздрави ме с усмивка сутринта, но на връщане даже не ме погледна.. Не мога да го разбера, защо е като прогнозата все си мени настровнията. Можеш ли да усетиш, какви емоции съм породила у него ?