Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Изпитва ли нещо?

Започната от Zelenoo4ka, Януари 21, 2018, 12:01:24 AM

« назад - напред »

Zelenoo4ka

Здравейте, омъжена съм с две деца. Преди няколко месеца се запознах с един мъж-Петър,към който от скоро изпитвам влечение доста силно,мисля за него. Виждате ли някакво развитие в нашите отношения? Той има ли интерес към мен? Знаците, които виждам са объркващи за мен.... Благодаря.

Романтик

Здравей, ако аз съм твоето дете и разбера ,че искаш да се разделиш с моя татко, как смяташ ще се чувствам аз, задавала ли си си този въпрос някога? Чуждия татко едва ли ще харесам някога? Освен ако моят не ме бие да кажем.

Zelenoo4ka

Това отгвор на гадател ли е??? Аз не търся баща на децата си,те си имат такъв.

Teomi

А какво търсите,любовник?

Романтик

когато имам една ваза и се спука или счупи парченце, мога да я залепя с всякакъв вид лепило....Но ако в човешките взаимоотношения нещо се счупи или спука....то там всичко се разрушава безвъзвратно . Лепило НЯМА!

Zelenoo4ka

Така е, отношенията са пропукани за да се стигне до интерес към друг човек. И все пак може ли да получа отговор на въпроса ми? Все пак тук е място за гадателство...

Enona

Аз сериозен интерес не виждам. Ласкае си егото човекът.

Zelenoo4ka

Тоест да не предприемам нищо вече и да не очаквам нищо и от негова страна,така ли?

Teomi

Какво точно искате от него,формулирайте  въпроса си,за да получите отговор."Нещо" е доста относително понятие....

Zelenoo4ka

Имам интерес към него и ми се иска развитие в отношенията. Той дали ще ме покани да излезем? Мили ли за мен? Има ли интерес?

Zelenoo4ka

Моля най-сърдечно за отговор.

Bella94b

Искам да попитам можете ли да ми кажете какво се случва с него напоследък, усещам че има нещо сякаш но не мога да разбера защо така се получава. Той се държи някак потайно, сякаш иска да скрие нещо важно от мен. Въобразявям ли си или е така? Той е 02.07.1996 аз 29.01.1994. Много често разговаряхме, а от известно време само вечер ме търси. Искам да знам защото той имаше сериозни намерения, сам поиска да отида при него да се съберем, а сега тези му действия някак ме карат да се съмнявам. Благодаря предварително!
Природата и промяната са едно и също. Ние сме тези, които движим промяната! Тя започва, когато ние решим!