Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква в любовта?

Започната от zlatina, Април 12, 2018, 07:37:56 AM

« назад - напред »

Activis

Цитат на: Activis - Октомври 11, 2018, 05:38:39 AM
@Странен  Тези неща не ги очаквам в началото на една връзка. Да се чувствам добре най- вече. Никога не очаквам максималното от другата страна. А аз давам, каквото мога и ми е по силите. Другите неща идват от самосебе си. Изграждат се и ат двете страти. А още ли се стреми към този, където каза. Там , какво става? Още ли е сама.
@Странен   не съм влизал в контакт с нея от близо 3 седмици. Тя е доста инатлива. Какво става още ли си стреми към този който каза.  Аз чувствам, че почвам леко по леко да изстивам към нея и ако не ме потърси в близко време... Но пък от друга страна сърцето ме тегли към нея все.....

mozila

Ном, но нашите взаимоотношения много се усложниха. Незнам какво да мисля.. за сега приключихме всичко, да очаквам ли нещо сериозно..и къде е проблема...  много съм объркана..  Аз съм със светла коса пъстри очи, той тъмнокос, тъмни очи, да кажа отново..

Activis

@Странен остана май само ти да помагаш с каквото можеш. Можеш ли да ми кажеш, какво се случва с това момиче. Ще може ли да се оправят нещата по някакъв начин между нас. Има нещо, което ме привлича към нея, аз самият не мога да го разбера. Сеща ли се за мен. Не сме се виждали от доста време. Аз не я търся сега. Преди време беше казал, че ще се съберем, но сигурно ситуацията се е изменила в момента.

kala

Цитат на: kala - Октомври 09, 2018, 09:51:01 AM
Здравейте и от мен,

Омъжена съм с две деца, като голямото ми дете е от предишна връзка, а малкото от настоящия ми съпруг. Със съпруга ми се разбираме горе-долу, като изключим някои безпричинни негови сцени на ревност, които датират от самото начало на връзката ни. Въпреки всичко обаче ме е жал за него.

Преди известно време в живота ми се появи друг мъж, който твърди, че ме обича и иска само мен. Страх ме е да се доверя отново - ами ако пак сбъркам?

Много съм объркана.

Моля Ви кажете ми какво развитие да очаквам в любовния си живот?

Благодаря Ви предварително!

Не искам да ставам досадна, но наистина съм много объркана и бих искала някой да ми каже какво ще се случи, какво да очаквам.
Предварително благодаря!

Activis

@Странен  Nom  вярно ли е блокирана. Не остана никой, който да дава съвети  и да помага. Аз също съм объркан от всички изписани неща. Как да го върна това момиче и да се оправят нещата. Знам,че маоже и няма невъзможни неща. Колко трябва да чакам...за да се сети за мен

Странен

Разбира се, че можеш да я върнеш. Проблема е, че няма да можеш да  я задържиш.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Activis

@Странен  Защо да не мога да я задържа. Какво пречи на това. Сега нямам контакт с нея. Незнам още ли е сама. Защо смяташ, че няма да мога да я задържа. А тя ще поиска ли да се върне. Тя ако се върне зная, какво да правя. Знам, че можеш да помогнеш по някакъв начин. Боря се всеки ден със себе си.. с мислите мога да се боря, но сърцето казва друго. Как да постъпя, нарочно не я търся. Изобщо незнам дали се сеща и за мен...

dimitrova17a

Здравейте. Искам да знам дали Б. ще ми пише отново. И ако се опитам да си оправя отношенията с него и да му пиша първа ще се получи ли?

синева

Здравейте
според мен, Б. е имал чувства към вас преди. Вашите чувства ще преминат също сравнително бързо.
Поздрави

dimitrova17a

Цитат на: синева - Октомври 14, 2018, 05:16:09 PM
Здравейте
според мен, Б. е имал чувства към вас преди. Вашите чувства ще преминат също сравнително бързо.
Поздрави

Има ли шанс отново да ми пише и да се виждаме или въобще да не предприемам нищо.

Activis

@Странен много се обърках от отговора ти. Ще бъда благодарен, ако ми изясниш ситуацията и защо смяташ така. Друг не остана май кой да отговаря

синева

Според мен е охладнял към вас, но ще е добре да му пишете. Така ще е по-ясна ситуацията.

Margarita

Времето минава и се натъжавам, защото все още съм необвързана. Самотно ми е. Иска ми се да имам мое семейство, но за сега това ми е само мечта. Ще имам ли сериозна връзка?

синева

Здравейте,
изглежда че 2019 година ще отговори позитивно на вашият въпрос...
Поздрави

bibi986

Синева ще имам ли човек до себе си ?