Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Здравословен проблем

Започната от veronik1, Май 16, 2018, 03:25:27 PM

« назад - напред »

Nom

И на теб @синева и на @Activis искам да кажа благодаря, това е най доброто, което мога да кажа.
Не отговарям на лични съобщения!

синева

Надявам се, че ще намериш в скоро време решение на този проблем. Смяна на доктор, смяна на здравен център, препоръки от познати...ти предполагам изучаваш всички опции.

Nom

@синева, на препоръки не разчитам, никой не ми е давал препоръки и за нея защото сама я  открих, но нещата се промениха защото тя е директор на болница. И много трудно самата аз вече се доверявам. Липсата на средства е другата гледна точка. Благодаря, сърдечно, страхотна си.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@синева, @Activis благодаря  изключително много разчитах на нея, но  това е краят явно, всичко е умишлено по мое мнение, за съжаление на друг не бих се доверила. Много разчитах на нея.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Виж в София имя и други лекари, които са добри. Тя не е единствената и най- добра. Има и по по от нея

Nom

Като нямаш работа и средства, не можеш да отидеш и на лекар нали разбираш, тя крие от мен резултатите защото вероятно има проблем в тях, и сега трябва да започвам цялото си проследяване на ново. И именно защото е директор на болница за това я е страх.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ами, ако имаш личен лекар взимаш направление и отиваш. И това е вариант

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Здравей @синева и тук,
Към настоящата дата, среща с тази висока изрусена жена, лекар над 50 години, при която съм се следиа 13 години и която е директор на болницата където беше операцията, не съм имала. Тя крие нещо от мен по овод контролния преглед на 14 май, крие мой резултати както това което тогава е видяла. Въпросът е виждаш ли  бъдеще среща с нея, за изясняване на нещата, аз също съм притеснена, макар че на 22.01 имам записан друг час, на друго място.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ном изчакай да мине прегледа на другото място. От там ще ти се изясни всичко, което те тревожи. Не усещам изжбщо да се срещнеш с тази жена. Ще видиш, че от прегледа ще разбереш, че няма, какво да те тревожи, поне за предишния ти проблем

Saira

@Nom ,мисля че най-обстойно ти отговорих по въпроса ,свързан с тази лекарка.Много кратно задаваш въпроса,явно подлагаш на съмнение това,което ти отговарям.

Nom

Времето ще покаже благодаря и на двамата, принудена бях да се запиша на нова консултация само и само защото не мога да разчитам на човека, на когото искам да разчитам и разчитах на нея.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ном, ако не се лъжа много отдавна ти говоря за това нещо. Ама много. Е най- накрая си го направила. Не мисли за друго сега. Не споделяй там нищо. Направиси нужните изследвания и ще видиш.

Nom

Времето ще покаже, само то. А лошото е че след като толкова много години съм ходила  при нея, не е толкова лесно ама никак да се доверя на другиго.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Това ни дава значение. Като не е читав човека...