Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще има ли някаква промяна в личен план

Започната от milena.kattym, Август 18, 2018, 04:20:33 PM

« назад - напред »

milena.kattym

Здравейте. От няколко години се чувствам в застой ,Искам да променя живота си коренно но не знам как да процедирам.не намирам подкрепа от човека до себе си ,не зная какво да правя.Ако някой има светлина над нещата моля да пише защото съм мн зле. Не зная от къде трябва да тръгна за да изляза от тази дупка.
Успелите Хора контролират Чувствата и Емоциите си !

Nom

Виж ти търсиш не където трябва.
След като този човек не иска да ти даде подкрепа и внимание продължаваш без него, а и освен това промяната зависи изцяло от нас самите и от теб. Оставяш човека, ако трябва и десет докато  не намериш този който ще те подкрепи. Не усещам тги самата да искаш да се промениш, защото ти липсва такъв човек, който да е с теб, нон стоп, и кой да е до теб. Това - промяната ще се случи много трудно при теб, защото имаш незнам как да го кажа странни убеждения и че промяната зависи от мъжа до теб. Промени мисленето си и себе си.
Не отговарям на лични съобщения!

Margarita

Напоследък няма промяна при мен в личен план. Ангажирана съм с работа. Нямам много свободно време да излизам по-често и да се запозная с нови хора. Еднообразно е. Ще се случи ли така желаната промяна в личен план? Ще имам ли шанс за нови приятелства?

Activis

Маргарита всичко си зависи от теб. Ако ти не си помогнеш, няма кой да го направи вместо теб!

Saira

@Margarita ,напълно съм съгласна с това,което ти е писал и  Activis.Ти си доста затворен човек.Разбирам ангажирана си с работа,но опитай да контактуваш и по и-нет.В днешно време това е актуалното.Запознавай се,срещай се...нищо не губиш от това.Направи тази крачка и ежедневието ти няма да е така сиво и скучно,а ти няма да си така потисната.При съществуващи познанства вече и на картите може да погледнем.Сега няма как да излезе нещо съществено.

Margarita

Да, затворена съм. Опитвала съм и не се получава, не попадам на подходящите хора. От там имам познанство, общувам с един човек от 8 години. Така и не успявам да го опозная добре. Внезапно спря да ме търси. Видяхме се, но сме само познати. В момента не общуваме.

Saira

С този човек нищо не може да се получи.Търси нови познанства.Направи си фейсбук,ако нямаш,влизай в платформи за запознанства,има различни хора,като теб.Все някой ще ти допадне и ти на него.