Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Tanitka

Здравей,...!Опитах се да ти пиша на лични,но ми изписва капацитета е запълнен.Тук ще ти напиша аз съм с кафеви очи,тъмнокестеняеа коса,боядисвам я черна под 40 год съм,той е с кафеви очи,плешив,като малък е бил с по светла коса,на 40 год е.

KIARA

..., би ли гледала и на мен?

Activis

... може ли едни карти за любов. Ще се получили с човека, който обичам.  Опитах се ня лично, но мястото ви е запълнено

Margarita

Може ли и на мен да гледате на карти за любов? Необвързана съм от години.

Saira

Напишете ми на ЛС с какъв цвят на очите сте,коса и кожа.Възраст над или под 40 години и пол.Ще отговоря на Лични,за да не се разливаме тук в темата.

Saira

Activis,приятелката ви не е наясно още със себе си,дайте и малко време.Сама ще се убеди по кой път да тръгне.Не насилвай ситуацията,бъди наблюдател за момента.

Activis

Благодаря. На лична ви написах още нещо. В момента седя само острани. Не я търся. Днес се засекохме случайно.

Reni8

Здравейте може ли да ми гледате на карти. Аз съм на 31 г. Тъмно кафява коса и светли очи ,светла кожа, интересувам се за момче  след блезо два месеца става на 29 г. Тъмна коса и тъмни очи със светла кожа. Ще имаме ли любовна връзка и има ли чувства каквито аз имам към него. Благодаря.

Saira

Да,Reni8,ще погледна и ще ви пиша.

Nom

Спрете с личните, и си споделяйте каквото имате в темата. Нищо  тайно, толкова няма че да искате лични всеки поотделно, какво толкова всеки може да поиска гледане на карти от  ..., но е по добре да си споделяте отговорите в темата. нищо толкова лично няма. Всеки може да пита, и да получи отговор в темата, не е срамно да го видят другите.
Не отговарям на лични съобщения!

Saira

Reni8,ще отговоря тук в темата:картите показват,че чувствата от ваша страна са по-силни.Очаквате известие от това момче,ще имате възможност да говорите.Донякъде от проведения разговор ще се разстроите,защото няма да оправдвае напълно очакванията ви.Излиза и светла/руса /жена,която може и да ви се яви съперница.Отношенията ви не са отдавна,нещата са в процес на развитие,затова дайте си време.Ще получите известие от път,свързано с получаването на парична сума или наследство/от черноока жена/.Предстои ви запознанство със доста светъл мъж,по-голям от вас на възраст.Това е за момента,като акценти.

Saira

Nom,тъкмо това писах преди малко-в темата.Няма нищо лично и тайно,просто някой потребители пожелаха ,затова се съобразих.За мен е без значение къде ,какво...

Nom

Аз съм с кестенява коса и очи, не съм висока, на Христови години към момента. Интересувам се от мъж с брада Я. с черна коса, и мъж Н. бивш мой приятел, най вече относно стар дълг към мен от към Н. Той твърди Н. че още ме обича но аз не.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Някой неща е хубаво да не са достояние за всеки. ... аз ти благодаря за отделеното време. И това, че се опитваш да помагаш на такива като нас отчаяни. А ти виждаш ли нещо да излезе от това, което ми каза за тях. Или по твойте прогнози ще остане разочарована и няма да получи нищо, което тя иска

Margarita

Благодаря Ви!
Всичко е така, особено за кестенявият мъж. Разделихме се и до днес ми е трудно да го преодолея. Времето лекува, а и не мисля, че той има чувства още към мен. Дано скоро се появи нов човек в живота ми.