Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Reni8

Siara Честита Нова година жива и здрава бъдете вие и всички ваши близки, все така добра и отзивчива към хората във форума. Ако може и на мен да гледате за 2019 във всички аспекти които показват картите но най-  вече в личен план. Аз съм на 31 г. светла кожа , тъмна коса и светли очи. Благодаря

Saira

@Sun ,отговарям на въпроса ти: Мъжът от когото се интересуваш има доста неприятности и грижи около себе си,които са реална пречка за по-решителна крачка към теб.Доста трудно могат да се получат нещата между вас,да не кажа почти невъзможно.В момента той има финансов проблем и отделно грижи покрай млад човек(има ли син?).Ти е добре да насочиш вниманието си към близкото обкръжение хора(семейството),излиза здравословен проблем при черноока жена,може и млада.Неприятности и проблеми си имала още в миналото.Доста излъгани надежди и очаквания.Ще имаш две ходения,свързани със черноок мъж(около твоята възраст,а може и по-голям).Като цяло мога да обобщя,че и за двама ви се очертава напрегнат период и малко емоциите около връзката ви ще останат на заден план.
Това мога да ти кажа. За отговори на допълнителни въпроси-към март месец.

Saira

@anq_16 ,отговарям на питването ти: Според картите сериозни отношения с този мъж не бива да очакваш.На късмет ще ти е светлокестеняв мъж,с него ще стигнеш и до брак.Този мъж от когто се интересуваш ми излиза,че пътува или смята да заминава някъде.

Saira

@bianka ,годината за теб ще бъде динамична.Януари месец ще бъде,като цяло емоционален за теб,в смисъл събитията ще са свързани със личния ти живот..Очертава ти се и проблем в работата в началото на годината и малко ядове покрай него.Към средата на годината нещата ще потръгнат повече и ще си по-спокойна,дори през август ще успееш да осъществиш твое желание,свързано с нещо лично.Излиза ти се познанство със пъстроок мъж,но към есента.Този човек излиза,като доста  успял и с добро финансово положение.Не знам защо ,но се появява  конфликт със  кестенява жена(роднина или близка приятелка?!).Имаш ли проблем с такава?

bianka

Здравей @..., с майка ми често спорим, най вероятно е тя, благодаря за отделеното време и отговори!

Saira

@bianka ,и да спорите ще се сдобрявате.Няма да останете скарани.
Всичко добро от мен!

Cvete

@ ..., извинете ме, но май ме пропуснахте сред многото постове, а очаквам с нетърпение Вашата прогноза за 2019г.

Saira

@Feq ,отговарям на въпроса ти: Мъжът за който питаш е на път,явно извън България,но има вероятност скоро да имате контакт.Не мога да кажа,че те  е забравил,дори ако се стигне до разговор ще имате и среща. Много близо до теб излиза един пъстроок мъж.Друго,което трябва да кажа е да внимаваш с документ,който може да ти донесе неприятности.Не знам дали си обвързана,но ми излиза една неудовлетвореност от брак/или сериозна ,дългогодишна връзка/.Скоро може да имаш разговоро,който ще те разстрои. В семейството бъдете внимателни за здравето на млад мъж/момче/.
Това е.

Activis

Цитат на: Cvete - Януари 09, 2019, 03:27:35 PM
@ ..., извинете ме, но май ме пропуснахте сред многото постове, а очаквам с нетърпение Вашата прогноза за 2019г.

На много хора не е отговорено, не мога да разбера едно. Вие изобщо не четете другите постове..Защо трябва да се дава зор.

Saira

@Cvete ,не съм пропуснала.Както писах няма да отговарям на въпроси,които са зададени по същото време и на други ясновидци.Ти  когато отправи запитване към мен,не изчака отговора ми и се обърна и към @синева .Това се отнася и за всички други,които не изчакват,а задават и към други.Все пак е редно да има правила.Не може да пишем едно и' също нещо и никой да не обръща внимание.


Cvete

Извини ме @...,
но въпроса ми към @Синева беше от преди Нова година и касаеше другия мъж, за който ти ме посъветва как да постъпя. Аз уважавам мнението ти и постъпих така, както ме посъветва, въпреки, че вече се бях отчаяла. Просто се случи да се засечем на новогодишно празненство.
Въпроса ми към теб е от 03.01, преди отговора на @Синева, и касае настоящата ми връзка, от която не се чувствам удовлетворена. За пореден път изкарах празниците в напрежение и дразги и като резултат поисках на 31.12 да се разделим. За това поисках съвет от теб, както и прогноза за цялата година.
     

Galina@93

@... благодаря за отговора и отделеното време! Ще последвам съвета ви. Да, вярно е, че се познаваме от скоро, от около 3 месеца, най-вероятно не трябва да прибързвам и да сдържам емоциите си. Всичко добро и от мен!

Roza

... може ли и на мен да погледнеш,когато е удобно.

Activis

@Roza преди теб има още потребители, които чакат, но не дават зор. @Intu, @Мони и още.... Не четете, какво пише @.... Като ви дойде времето ще бъде отговорено....

Sun