Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Saira

@bianka ,ако ти е нисък хемоглобина е ясна работата.Затова направи едни кръвни изследвания и пак ще говорим.
По принцип на всеки човек пулса е различен,при едни по-ускорен,при други по-нисък,но тук говорим за аритмия,когато е 90-100 и сърцето ти бие все едно си бягал.

Saira

@ Roza,ще получите известие/или документ/ много скоро от кестеняв мъж с кафеви очи,над 40 г.Убедена съм,че ще имате работа,може да не е това,което очаквате,но ще  започнете.Друго което ви излезе на картите -предстои ви разговор с черноока жена,която ще ви помогне в реализирането на ваши цели/желания/.За вас мисли в момента светъл мъж над 40 г.,който има неприятности от кестенява жена с кафеви очи.

Debora

От значение е и емоционалното състояние на човека -особено ако човек е по чувствителен От миналата година вървя пеш с километри -нямам нито захар холестирин изчезна и болката в сърдечната област

Activis

Дебора напълно си права. Моя висок пулс смятам, че се дължи на нервна почва, защото съм неспокоен.

Saira

Напълно съм съгласна с вас,стресът води до този род проблеми.Добре е обаче да се изключат заболявания,които също имат подобни симптоми,затова едни изследвания дават ясна представа.
Движението и близостта до природата добре се отразяват.
Debora, добре правиш,аз също вървя пеша,определено е много полезно.

Saira

@Sun ,обещах да погледна.Излизат ти двама мъже,единият с пъстри очи,/явно този за когото ме питаш/ и друг черноок.Този човек от когото се интересуваш е доста проблемен,в смисъл обременен е от мисли по хора с които не е приключил връзки от миналото,предстоят му въпроси за решаване.Не мога да кажа,че си му безразлична,защото има интерес към теб,но за решителни и сериозни крачки не е готов.Има едно колебание,но то явно е резултат от проблемите .Докато не се отърси от минали неща не може да се говори за нещо сериозно между вас.

Activis

 ... на днешно време как да не е висок пулса на човек при такива проблеми в "Държавата" от тези неща идват и болести и всичко..
По междо другото одеве си писах с една позната на нея. Тя също ми каза, че не смята, че има друг. Но и те от доста време не са си комуникирали. Но имам още един жокер, каза ,че ако разбере нещо ще ми каже

Sun

 Благодаря много, ... вярно е всичко.Приятна вечер

Saira

@Sun ,благодаря.
Дано си изясни по-скоро нещата,за да имате шанса да бъдете заедно.Искрено ти го желая!

Teomi

Може ли да се намеся малко,относно здравната тема.Нормалният човешки пулс е между 60 и 100 удара в минута.От 110 нагоре вече е за притеснение.Хемоглобина не играе роля за повишения пулс,а за новото на кислород в кръвта.Пулса се повишава ако сте под постоянен стрес,имате високо кръвно,стеснение на кръвоносните съдове,или болни бъбреци.

Roza

Цитат на: Activis - Октомври 17, 2018, 06:00:52 PM
Цитат на: Roza - Октомври 17, 2018, 05:44:05 PM
... - не ми се обадиха от работата за която кандидатствах. А уж казаха че ще звъннат. Много жалко но да сме живи и здрави.

Изчакайте . Тези неща не се случват на мига. Зависи, колко кандидата е имало и кой как се е представил. И все пак трябва да се вземе решение и да се избере най- подходящия човек за позицията. Ходили сте скоро на това интервю.
Activist - те ми се обадиха и по телефона от човешки ресурси ме разпитва разни въпроси,20 минути това беше на 8 .10.и ми каза че ще ме предложи на хората отг.за позицията. На 9.10 беше пусната нова обява както и този понеделник. Явно никои не отговаря

Activis

Това не означава нищо. Може да искат да се яват и други кандидати и тогава да решат

Roza

Цитат на: ... - Октомври 17, 2018, 08:27:43 PM
@ Roza,ще получите известие/или документ/ много скоро от кестеняв мъж с кафеви очи,над 40 г.Убедена съм,че ще имате работа,може да не е това,което очаквате,но ще  започнете.Друго което ви излезе на картите -предстои ви разговор с черноока жена,която ще ви помогне в реализирането на ваши цели/желания/.За вас мисли в момента светъл мъж над 40 г.,който има неприятности от кестенява жена с кафеви очи.
... - много ти благодаря за картите. Този светъл мъж не се сещам,които ме мисли но това е хубаво може би сега ще се запозная. Иначе картите са супер излезнали ако има нещо нова ще пиша пак.
Относно пулса може да е от щитовидна жлеза ,може и от някои гин.заболявания. Моя е ускорен минели 90 и се задъхвам. Но аз имам повече кг.за сваляне ( от бремеността от 3 г. а и пия противозачатъчни заради АГ проблем от които няма мърдане на кг.Пия Бизогама 5   мг. ).

Roza

Цитат на: Activis - Октомври 17, 2018, 10:25:41 PM
Това не означава нищо. Може да искат да се яват и други кандидати и тогава да решат
Може би няма кандидати и затова. Може да съм единствената която да отг.малко или много.
Аctivis аз в Пловдив имам позната очна - много е добра. Ако те устройва.

Saira

@Teomi,не знам до колко си запозната ,но нисък хемоглобин е признак за проява на анемия,а един от симптомите е ускорен пулс и виене на свят,за които bianka спомена още в първия пост.Нормалният пулс е до 90 макс./като естествено зависи от пол и възраст/,всичко нагоре е ускорен ритъм и е вследствие от нещо.Трябва да се търси първопричината за проявата на даден симптом,за да се вземат мерки на време.