Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Saira

@i7310291717 ,някъде да съм споменала за раздяла?! Просто има неща,които той трябва да си изясни с други хора около него.Всички събития са взаимно свързани.
Друго не мога да ти кажа в момента и нека все пак да дадеш шанс и на други хора да получат отговор.
Искам да спомена и на другите,че с предимство са хора на които не съм гледала досега.

i7310291717

Благодаря.Давам ред вече и ти се възхищавам на добротата и търпението.

Saira

@Wood Nymph ,доста сериозно е при теб положението.Ако не преодолееш този дискомфорт и до болест може да се стигне.Излиза ти черноок мъж/предполагам е приятелят ти?/.Този човек носи лоши неща със себе си и отношенията ти с него не биха довели до нищо добро.Има вероятност да се разделите.Ако той пожелае и се стреми към раздяла,не го спирай!Чувствата от твоя страна са по-големи,не мога да кажа,че той изпитва чувства поне развни на твоите.Ще имаш скоро среща с него,но няма да мине добре.Ако имаш подаръци от него-не ги носи.Искам само да попитам този човек от какъв произход е?
Не знам защо ти излиза и спор за някакъв имот настрани?!Дори ще си готова да се откажеш от него или си отказала.Една светла жена около теб има доста проблеми и грижи.Ако желаеш да поговорим по-обстойно ,пиши в другата тема на @Activis .

Saira

@Shine ,първо ще отговоря на конкретния въпрос който сте задали,а след това ще спомена други акценти,които излизат.За да се върне при вас този мъж трябва да стане "чудо",както се казва.Доста трудно могат да станат нещата,ако изобщо станат.Не виждам при него такова намерение.Около него има една черноока жена,която изпитва големи чувста към него .Той очаква някакво известие от път,свързано с работата му.Много хора излизат около него..(с голям колектив ли работи или работата му изисква контакти с хора?).Доста проблемен е в този период от време.
На вас ви излизат парични затруднения .В близкото минало сте имали неприятност от черноок мъж ,който е в друго населено място.Една кестенява ,пъстроока жена,предполагам ваша приятелка ще иска да сподели нейни лични неща и скоро смята да ви се обади.
Като цяло мога да кажа,че нещата с този мъж ще са зле.
Това е засега.

Saira

@Норе6,скоро ще имате известие от този мъж/среща или разговор/.За бъдещи отношения не мога да говоря от сега.Трябва първо да имате  по-близки отношения, т.е. да направите "първата крачка".
Излизат ви и парични постъпления скоро,ще сте добре финансово.

Saira

@KIARA ,задайте въпроса си в другата тема на @Mystic ,Ангелските карти предполагам ще ви дадат по-конкретен отговор.Аз се въздържам от коментар по този въпрос.

НЕАКТИВЕН

..., не мога да намеря темата. Ако може,  споделете линк за да споделя по-късно отговора си.

Sienna

Цитат на: ... - Ноември 14, 2018, 12:31:17 AM
@Sienna ,да,имате добри перспективи за развитие на отношенията ви.Скоро дори може да очаквате покана за среща.
Не виждам повод за притеснения.
Дали мога да му вярвам, единствената жена ли съм за него ? Има ли истински чувства както намеква? И много бих искала да знам, ще има ли мъжки постъпки, за да сме заедно в бъдеще ?

Hope6

Цитат на: ... - Ноември 14, 2018, 11:36:40 AM
@Норе6,скоро ще имате известие от този мъж/среща или разговор/.За бъдещи отношения не мога да говоря от сега.Трябва първо да имате  по-близки отношения, т.е. да направите "първата крачка".
Излизат ви и парични постъпления скоро,ще сте добре финансово.
@..., благодаря Ви много за отделеното време и за отговора. Аз с този мъж имам само служебни отношения и се интересувам дали ще продължим да работим заедно в бъдеще. Може ли да Ви помоля да погледнете в картите в тази посока.

Saira

@Sienna ,не виждам друга жена около него в момента.Трябва да му дадете шанс да се изяви,за да разберете дали ще потръгнат нещата между вас,но за мен имате добри перспективи.Не се дават користни цели или негативно отношение към вас.Не бъдете толкова мнителна,просто дайте шанс и на двама ви.

Saira

@Норе6, както ви писах ще имате много скоро известие от този човек/дали разговор или среща/,но ще имате възможност.След срещата ви с този човек ще сте  напълно наясно дали ще работите заедно.За мен има някакви пречки това да се осъществи,но се надявам да бъдат преодолими.

Margarita

Много ще се радвам ако и на мен отговорите. Предварително Ви благодаря!

Hope6

Благодаря Ви @.... Хубава вечер.

bianka

Здравей @..., имам симпатии към един мъж, дали той ще прояви интерес към мен? Казва се Румен на 31, висок, светла кожа, кестенява коса и кафяви очи. Аз съм с тъмно червеникава коса, 32г., светла кожа, кафяви очи. Благодаря Ти!

Tanitka

Здравей, ...,може ли да ми хвърлиш карти ,какво се очертава занапред във връзката ми,ще бъдем ли заедно с моя приятел за в бъдеще.Благодаря,предварително