Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Saira

@bianka ,има препятствия за реализиране на желанието ви.Този мъж е преживял неприятности от личен характер и е явно доста предпазлив по отношение на любовта.Излиза ви друг мъж по-светъл,със светли очи , над 40 год.,който е от друго населено място.Ще имате спор,свързан с пари.

KIARA

@..., може ли да ми гледаш на карти какви събития ми предстоят в живота в личен и професионален план. В личен план отново очакванията ми бяха разочаровани. В професионален план ми бяха обещани много значими промени.

Activis

@... днес излизах с едно момиче, но пак е с червена коса, незням цвета и истинския какъв е, тъмни  кафяви очи, 23г., светла кожа. Обаче да ти кажа, нещо си ме дърпа назад и незнам защо....

Saira

@Tanitka ,напиши ми  твоите характеристики и на приятеля ти.

Saira

Цитат на: ... - Ноември 14, 2018, 11:39:55 AM
@KIARA ,задайте въпроса си в другата тема на @Mystic ,Ангелските карти предполагам ще ви дадат по-конкретен отговор.Аз се въздържам от коментар по този въпрос.

Mimia

Здравейте, на 20 съм , с пъстри очи , руса коса, среден ръст със светла кожа искам да знам за мъжа с който живея дали ме лъже и изневерява и дали имаме бъдеще заедно . М.на 23г. С кафеви очи, черна коса среден на ръст със светла кожа

Saira

@Mimia ,не,нямате съперница в любовта.По-скоро той има други проблеми,струва ми се свързани с пари.Не обича да споделя,а при проблем се затваря в себе си.Имате по принцип несъответствеие в характерите и ако продължите занапред да сте заедно,което зависи само от теб,то ще трябва постоянно да правиш компромис.

Mimia

А , ако си замина при кого ще остане детето понеже той ме заплашва и въобще какво бъдеще ще имам по добре ли ще бъда ако го напусна

Saira

За сега изчакай,не предприемай подобни действия.Най-лесно е да го напуснеш.

Mimia

Щом не ми изневерява това нощно излизане на какво се дължи в момента пак го няма , искам да знам също дали употребява наркотици и дали преди го е правил

Tanitka

 ...,аз съм със светла кожа,кафеви очи,черна косапод 40 години,той е със светла кожа, кафеви очи,бил е с кестенява коса,сега плешив,на 40 години

Simon

Цитат на: Simon - Октомври 27, 2018, 09:41:58 AM
Благодаря ти @..., само не разбрах дали ще се обвържа трайно с този човек или с друг след една година и кога ще имам собствено жилище?

Mystic

 ..., здравей ! Преди няколко дена се видяхме с П и той ми оказа много голямо внимание, вникна в очите ми и гледа дълго, като влюбен. Поговорихме си и всичко беше наред. Интересува ме, дали след тази хубава среща, ще има някакво развитие в отношенията между него и мен ? Ако ми отвориш карти много ще се радвам. Аз съм А. с тъмнокафява коса, тъмнокафеви очи и той е такъв. Той е висок, слаб, строен на 40. Аз съм пълничка на 26,  Благодаря.

Elia

Здравей, ... ще съм благодарна на  едно гадаене и за мен.
Аз съм на 39 светло кестенява коса ,светли очи ,слаба,среден ръст,светъл тен.Той на 50 висок ,кафеви очи ,побеляла коса/иначе тъмна/светъл тен ,по скоро слаб.
Имам отношения от една година с него ,които нямат никакво развитие до момента /с обещание за такива/.Иска ми се да разбера има ли намерение наистина за по сериозни такива ,държи ли на мен ,какво развитие предстои ?

Lami

Здрасти  ... аз писах преди 2 седмици но не ми отг. Никой, ама нормално с толкова хора който пишат. Бих искала да те попитам до края на годината ще започна ли някъде работа и виждаш ли догодина дава ли ни се път в чужбина за работа, за мен К. И годеника ми Д.? Аз съм с пъстри очи а той с кафяви  ::) ::)