Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Mari37

Цитат на: ... - Ноември 18, 2018, 11:33:18 PM
@Mari37 ,съжалявам за закъснението,но определено доста хора има,а и аз не съм постоянно във Форума.Напишете ми характеристиките си-цвят на очи и коса,тен на кожата  и възраст.Конкретен въпрос ако имате също.
Благодаря за,отделеното време.
Аз на 49г зелени очи,кестенява коса,розов тен на лицето.Той на48г,сини очи,руса,коса,бял тен.
Има ли връзка,с колежката си/изневерява ли ми/?Или е само в моята глава всичко.

Saira

@Mari37 ,утре ще ви дам отговор.

Saira

@Tanitka ,да,дано да не познаят картите.
Успех ти желая!

Mari37

Цитат на: ... - Ноември 18, 2018, 11:47:38 PM
@Mari37 ,утре ще ви дам отговор.
Благодаря Ви от сърце,успешна щастлива седмица.💗💗💗

Saira

Благодаря, и твоята да е спокойна и по-радостна! :)

Mystic

Цитат на: ... - Ноември 18, 2018, 07:07:23 PM
@Mystic ,благодаря ти за отделеното внимание в твоята тема. :)
Сега аз да ти кажа какво дават картите за теб: ще имаш скоро  не много приятен разговор със кестенява жена със пъстри очи.По принцип много женски карти има около теб в момента,не знам много ли приятелки имаш?! :)
Полагат ти се и малки парични постъпления.Ще имаш  много контакти,срещи в този период до НГ.Мъжът за когото питаш има ли син?(понеже му излиза един млад мъж до него).Той трябва да внимава със здравето.Излиза му и раздяла със една кестенява жена.Ще има конфликт и спор със мъж ,около неговата възраст,предполагам делови проблеми,но не сериозни.Ще има желание да се срещнете отново,като цяло ви излиза добра перспектива.

Много ти благодаря и аз !

Хриси.Христова

Здравей,Sairа много моля да хвърлите едни карти за човека който ме вълнува.Бяхме спрели отношения и комуникация покрай караници и започването му на бизнес покрай който почти не се виждахме и той беше нервен и резервиран.От няколко дена започна някакви крачки към мен пише,видимо е спокоен,но не знам дали това не е само сексуално влечение.Бих искала да погледнеш на картите какво показват,ще има ли развитие ,ще имаме ли отново връзка,отношения или са негови интереси .Той е на 41г. светла кожа,тъмно кестенява коса и кафяви очи.Аз съм на 35г. светло лице,кестенява коса и пъстри очи.Благодаря и хубав ден ти желая!

Reni8

Siara Здравейте бихте ми казали да ви пиша към средата на месеца за да  ми кажете как стоят нещата с човека, който ме върнува. Аз съм със светли очи и тъмна коса на 31 г. А той е  с тъмна очи и коса на 29 г . Дали ще се случи нещо любовно, дали има чувства към мен. И за работа да ми кажете ще се развивам ли нагоре  в това с което се занимавам ( групи по танци). Благодаря ви и усмихнат ден.!

little_angel

Цитат на: ... - Ноември 18, 2018, 11:36:18 PM
@Mimia ,получихте отговора на въпроса си,относно него.

@... , това за мен ли се отнасяше?
Защото сме две различни момичета :)

Saira

@little_angel ,преди вас имаше друг потребител с това име,на който отговарях.Не е за вас.

Saira

Много моля хора,които са отправили запитване към друг ясновидец,да не задават същите въпроси и на мен.Смятам,че едно мнение им е достатъчно.Не е коректно темите да са пълни със едни и' същи въпроси от едни и' същи потребители.Запазвам си правото да не отговарям на подобни.

Saira

@Mari37 ,определено една светла жена се опитва да се намеси между вас.Ако предприемете по-категорични действия,то има вечроятност от материални загуби за вас,затова е добре да преосмислите добре нещата.В живота на мъжа ви в миналото е имало и една кестенява жена,с тъмни очи,но там нещата са приключили.Един черноок мъж,около вашата възраст мисли за вас с добро чувство,този човек има една финансова стабилност около себе си.В деловата сфера няма да имате проблеми,но внимавайте със здравето вкъщи.Ще планирате някакво кратко пътуване до друго населено място,свързано е със кестеняв мъж,по-голям от вас.Освен това до вас излиза една черноока жена,която е близо до вас,не знам роднина или близка приятелка,но ви е упора.
Това са по-важните акценти,които излизат засега.Ако желаете към средата на другият месец пак ще погледнем.

Activis

@... то на тези въпроси е отговаряно и преди. И продължавам да смятам, че хората тук четат машинално....

Saira

@Elia ,извинявам се за закъснелия отговор.Картите показват следното:този мъж е приключил отношенията си с кестенява жена,от там има и материални загуби.За момента няма сериозни намерения към вас,за нещо по-трайно,като съвместно съжителство.Връзката ви ще продължи по същия начин,както е била досега.Не виждам дейност и категоричност в този човек.Струва ми се,че има и деца?!,което съвсем обърква нещата.
За вас до края на тази година нещата ще са така,няма да имате промени,било във деловата сфера,било в личния живот.

Хриси.Христова

Цитат на: ... - Ноември 19, 2018, 02:56:01 PM
Много моля хора,които са отправили запитване към друг ясновидец,да не задават същите въпроси и на мен.Смятам,че едно мнение им е достатъчно.Не е коректно темите да са пълни със едни и' същи въпроси от едни и' същи потребители.Запазвам си правото да не отговарям на подобни.
...,Аз съм задала въпрос и в двете теми ,понеже доколкото разбирам и останах с впечатление,че  картите ви  са различни видове с които гледате вие и Mystic .Но ако съм в грешка моля да бъда извинена не бих искала да злоупотребявам.