Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Хриси.Христова

Цитат на: ... - Ноември 20, 2018, 03:00:58 PM
@Хриси.Христова ,истината може да е с два различни отговора,защото всеки има свое усещане за нещата.Не е задължително отговорите да се покриват.Именно това исках да ви кажа,че по този начин обърквате себе си.Вместо да ви се изясни ситуацията може да стане тъкмо обратното.Затова споменах,че не е редно по едно и също време да задавате въпроса си на няколко места.Задайте го на един ясновидец,изчакайте да мине време,ако нещата не са така,както са ви казали,попитайте и друг.Човек е хубаво да сондира мнение,но то трябва да бъде премерно.Това е също,като при лекарите-отивате при един,казва ви една диагноза,предписва ви лекарства,пиете от тях,ако не ви помогнат-тогава търсите друг,с друго лечение.Трябва да има последователност.Не ме разбирайте погрешно.
Относно запитването ви,мисля,че ви разясних ,че мъжа от който се интересувате няма намерение за по-сериозни отношения с вас,пази се от конфликт,затова не прекъсва .Просто е оставил нещата сами да се решат със времето..
... ,благодаря ти много за отговора и разяснението.Между другото и аз забелязах,че явно се пази от конфликти както и аз ,че в миналото бяха достатъчни,Но много се изненадах,че въпреки всичко той направи крачката и той пише.А бях сигурна,че именно недоразуменията преди ни подтикнаха да се отдалечим доста за известно време.И сега какво ли не ми минава през главата как така пише по-често.Но както казваш ще трябва да изчакам известно време за да разбера на какво се дължи появата му.Ако не иска връзка наистина не знам какво е! ... позитивна седмица ти пожелавам и благодаря.

Lami

Здрасти  ... ще ми погледнеш ли и на моя въпрос моля?

Мон

Здравей  .... Може ли да погледнеш относно връзката, която имам с един мъж. Неговите инициали са А.Л а моите М.М. Ако може да видиш дали ще имаме дълга и сериозна връзка. Питах за същия въпрос и други гадатели от форума и те ми отговориха,но всеки има различно виждане. За това искам и ти да ми гледаш ако може. Преди ми беше гледала и всичко беше вярно. Надявам се,че ще погледнеш моя въпрос и ще ми отговориш.

Saira

@Хриси.Христова , по принцип под "връзка" имам предвид трайни отношения и съвместно съжителство.В случая той не ти предлага подобно нещо,иска само моментни срещи.Няма какво да те учудва.

Saira

@mirandata ,не мога  да кажа точно какво ще те свързва с този млад мъж или момче.Ако нямаш деца,може да е бъдещо твое дете ,но ще имаш в живота си отношение ,връзка или както искаш го наречи с такъв човек.

Margarita

Може ли да ми гледате на карти за любов? Аз съм жена със светла кожа, зелени очи, кестенява коса, под 40г. Надявам се да покажат някаква промяна. Благодаря.

Simon

 @... А очертава ли се да имам дете?

Saira

@Simon ,не разбрах от къде този въпрос към мен ?

eli

Здравейте, имам един въпрос - къде и с кой ще живея през 2019? Съквартирантката ме напуска, а мъжа с който съм не мога да намеря повод да говорим иска ли да живеем заедно.

Аз съм тъмно кестенява дълга коса и кафяви очи, средно висока на 29г.и светъл тен

Ники

Здравейте бих те ли погледнали как ще продължи връзката ми Аз съм с черна коса кафеви очи другия месец ще навърша 42г партньора ми е с тъмна коса кафеви очи и той следващия месец ще навърши 44г

Monitoy

Здравейте, може ли да ми гледате на карти за любов? Аз съм с руса коса, сини очи на 20г. Той е с кафява коса, кафеви очи, матов е на 23г. 😊

bianka

Здравей @..., преди ти позна че мисля за мъж със светли очи, без да съм го споменавала и е така. Миналата година имахме връзка, но от миналия октомври не сме се виждали, той живее в друг град. Не си и говорим, мислех че съм го забравила но не знам защо пак все ми е в главата. Възможно ли е и той да мисли за мен и за това да е така?  Много е горд и инат и не би ме потърсил. Искам само да ми прости и да си говорим поне. Възможно ли е? Той е на 35, светла кожа, кестеняв, висок, сини очи Александър. Аз съм кафяви очи, тъмно червеникава коса, боядисана, светла кожа, 32г. Благодаря Ти много!

Saira

@bianka ,правилно си усетила нещата.На него също му минаваш през мислите,но не смятам че ще има куража да ти се обади.Опитай да стигнеш до него,посредством други хора,т.е. ваши общи познати,приятели,иначе няма вероятност за диалог.

Saira

@eli ,в близко време ти се падат финансови постъпления.Ще имаш контакт с две жени-кестенява и по-светло/руса/,те донякъде ще са свързани с материалната придобивка.В дома ти излизат проблеми със  светъл мъж,по-голям от теб.Скоро ще получиш известие от черноока жена,свързано с деловата сфера/работа,учение/.В любовен аспект няма да има развитие в близко време.Очертава се за следващата година да живееш в друг град.Ще имаш съквартирантка жена.

Странен

@...  моля те хвърли ми и на мен карти, от известно имам едни страни сънища и ми се иска да видя твоите карти какво ще кажат ...
Психолог, коуч, трансперсонален психолог