Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Reni8

Siara може ли и на мен да гледате за мен е важно вие да ми кажете какво виждате тъй  като сте точна ! Аз съм на 31 г.  светли очи и тъмна коса интересувам се за момче на 29 г. с тъмна коса и очи и светла кожа, ще имаме ли любовна връзка , какво изпитва към мен . И за работа през 2019г. ще имам ли израстване с това което се занимавам? Благодаря Ве!

bianka

Здравей @..., ако имаш време дали може да ми гледаш днес, имам рожден ден и може по ясно да се вижда бъдещето ми. Въпросът ми е за мъжът за когото питах и преди, Момчил на 33г. Кестенява коса, кафяви очи, светла кожа, висок, познаваме се от 4-5 г., но имаме само интимни отношения, а аз искам по-сериозна връзка, опитвам се да се сближим, но трябва някаква активност и от негова страна в тази насока, ще направи ли и той нещо повече за да се задълбочат отношенията ни, ще се вииждаме ли по често? Кога ще има промяна от негова страна към мен? Аз съм вече на 33г., тъмна леко червеникава коса, кафяви очи, светла кожа. Благодаря много за отговорите!

ScorpioMoon

@..., може ли да ми хвърлите едни карти за любов?
Имам приятел от година и половина, живеем заедно от известно време - прекрасен човек е и добре се отнася към мен, но за много неща сякаш не можем открито да говорим. Усещам някаква липса и съм сигурна, че той също има (или е имал) своите съмнения относно целесъобразността на бъдещите ни отношения. Не знам дали всичко това е плод на въображението ми или резултат от неудовлетвореността ми от липсата на професионални възможности. Много неща в живота ми са в застой в момента и това поражда известни съмнения и тревога.
Въпросът ми на кратко: имаме ли бъдеще?
Аз съм на 29г, с тъмна коса и кафяви очи. Той е на 35, с тъмна коса и зелени очи.

eli

Цитат на: ... - Декември 04, 2018, 01:40:52 PM
@eli ,ще имаш яснота по въпроса за,който питаш.Може да се забави малко във времето,като отговор,но ще бъде добър.Ще осъществиш свои планове,свързани с материална придобивка или получаване на пари.Излиза ти и един конфликт със черноок мъж.Мислиш за някакъв дом на път.
Това е като акценти във най-близък план.
Въпросът, за който питам е доста ключов, защото от това изясняване зависи как ще протече следващата ми година във всички сфери. @... според твоите карти, дали ще се преместя да живея в друга държава ? И дали ще остана в мъжа, с който съм сега ? По-скоро отговори като - да или не

Bruja

...,здравейте,бих искала да попитам дали след нова година ще успея да сменя работата с нещо по-добро. До сега все изникват пречки и не мога да търся. Ще имам ли успех? Благодаря предварително.

Saira

@Bruja ,Да, през Новата година ще имаш възможност за смяна на работното място.Един кестеняв мъж,с тъмни очи,над 40 г  ще бъде възлова фигура,т.е. или ще ти помогне в намирането или ще работиш  със него.Досега наистина си имала доста пречки за промяна,една от пречките дори е била  свързана със здравословен проблем/така излиза на картите/.До средата на лятото ще се променят нещата при теб.

Saira

@ScorpioMoon ,гледах ви на карти преди 5 дена.Прогнозите,които пиша не са за ден-два.
Ще ви отговоря така- този мъж с когото живеете се страхува от обвързване,не се чувства още готов.Вие подсъзнателно се питате дали това е точния човек,дали не грешите,има едно колебание ,затова имате такова усещане за нещата.Дали ще продължите отношенията си ще имате яснота до пролетта догодина.

mery_j

Здравей  ...!
Аз явно съм писала вчера на грешно място. Искам да те попитам,тъй като финансовото ми положение е много ама много лошо,дали скоро ще изляза от тази финансова дупка?Имам магазин който продавам.Дали скоро се дава да го продам?

Bruja

За втори път,оцелваш в десятката. И двата пъти,когато мислех за смяна на работата влизах в болница и после беше невъзможно да търся. Благодаря ..., дано този път се получи.Хубав ден желая.

ket

Здравей,  ...😊 Да попитам и аз. Запознах се и имах чудесен флирт с интересен мъж. Преди десетина дни имаше развитие -  казахме си, че се харесваме и сме готови за задълбочаване на отношенията, като той насочи разговора в тази посока. Но от тогава нищо ... Не се е обаждал,  а аз се чудя дали изобщо сме говорили. Би ли погледнала какво предстои-ще се обади ли и ще имаме ли връзка. И двамата сме кестеняви коси /освежени с боя/ и кафяви очи, като той е десетина години по-голям.

ScorpioMoon

Цитат на: ... - Декември 07, 2018, 03:09:30 PM
@ScorpioMoon ,гледах ви на карти преди 5 дена.Прогнозите,които пиша не са за ден-два.
Ще ви отговоря така- този мъж с когото живеете се страхува от обвързване,не се чувства още готов.Вие подсъзнателно се питате дали това е точния човек,дали не грешите,има едно колебание ,затова имате такова усещане за нещата.Дали ще продължите отношенията си ще имате яснота до пролетта догодина.

Така е, @..., гледахте ми в дългосрочен план. Предишната ми питанка касаеше повече професионалното ми развитие и затова сметнах отговорът ви за стриктно свързан с материалната сфера. Благодаря ви за търпението и се извинявам ако съм ви разсърдила.

Saira

@ScorpioMoon ,тук не става въпрос за сърдене,просто не е редно да отговарям всеки ден на едни и' същи потребители.Когато имате конретни въпроси ги напишете наведнъж,за да ви отговоря на тях.
Това важи за всички.
Всичко добро!

Saira

@[email protected] ,следващата година ще бъде по-добра за вас във финансов аспект.Магазина ще го продадете доста трудно до есента на следващата година.Излиза една руса жена/свързана с продажбата/.До пролетта не вземайте и не давайте в заем пари.Проявявайте повече твърдост и отстоявайте интересите си и ще имате напредък!
Поздрави!

mery_j

..., извинявам се че пак пиша,а трябваше да те попитам преди.Съжалявам но това което питам ми е жизнено важно.Аз съм на 36 години.Не съм омъжена а искам да се задомя и да имам деца.Дава ли ми се и скоро ли? В България ли ще живея или в чужбина?

Tanitka

Синева,ако можеш да погледнеш и на мен,писала съм по назад.Ако трябва пак ще повторя въпроса си,ще остана ли на тази работа ,на която съм в момента.Благодаря