Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Saira

@yan ,Да,дано за всички ни събитията се развиват по-бързо и в по-добра светлина през следващата година!
Определено при теб ще има ускоряване на събитията през новата година,затова го казах.Ще имаш нова любов,която няма да е толкова обременяваща,като тази....,но пак ще говорим  :)
Пожелавам ти от сърце всичко най-добро,защото го заслужаваш!

Saira

@Хриси.Христова ,определено имаш нужда нещо ново да навлезе в живота ти.Ще се радвам ако нещата с новия човек се получат.Все пак трябва да продължиш напред.Това,че имаш зад  себе си брак и дете не бива да те притеснява,който те обича истински ще те приеме всякак.Това е изпитание  и за отсрещния човек-дали всъщност е сериозен.
Пожелавам ти срещата да мине добре и да се получат нещата!
Поздрави!

НЕАКТИВЕН

Цитат на: ... - Декември 10, 2018, 06:33:21 PM
@Wood Nymph ,здравей! Отношенията с този мъж с когото си ще бъдат и занапред такива,ако прдължиш с него.Той няма да се промени.За мен връзката ви е един вид изчерпана.Според  мен дошло е времето да направиш своя избор,дали си струва да продължиш с него?!
Другият мъж е доста по-различен ,като характер от този.С него ще бъдеш материално по-добре,излиза му финансова стабилност.Но искам да подчертая нещо- излиза ти и един кестеняв мъж,с кафеви очи,светъл тен на кожата,по-голям от теб.Определено ще имаш дилема пред теб,ще избираш между двама мъже.
Това е което мога да ти кажа.
Този кестеняв мъж подозирам, че е мой бивш. Но все пак имам ли шанс с другия мъж? Всичко е така както го описа! Просто този мъж ми допада и като характер, леко детински, шегаджия, като външност е типично мой тип. Нещо много силно ме дърпа към него.

Saira

@Wood Nymph ,шанс имаш дотолкова,че ти трябва да проявиш инициативата.Ако очакваш той да го направи ,няма да стане.Единственото,което може да го възпира е това,че познава другия.От там може да има притеснения,но това двамата трябва да решите,ако се стигне до контакт.
Щом имаш усещането  и нещо те тегли към него,опитай!
Ако не опиташ,винаги ще се връщаш към това,като мисли...че не си направила опита,а може да е било за добро!
Това мога да те посъветвам.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: ... - Декември 10, 2018, 06:55:26 PM
@Wood Nymph ,шанс имаш дотолкова,че ти трябва да проявиш инициативата.Ако очакваш той да го направи ,няма да стане.Единственото,което може да го възпира е това,че познава другия.От там може да има притеснения,но това двамата трябва да решите,ако се стигне до контакт.
Щом имаш усещането  и нещо те тегли към него,опитай!
Ако не опиташ,винаги ще се връщаш към това,като мисли...че не си направила опита,а може да е било за добро!
Това мога да те посъветвам.
Аз преди бях осъществила контакт с него чрез майка ми защото се познават. Той и сподели че е избързал много като се е държал лошо с мен и че съжалява, но че така е преценил. Само и е казал да ми предаде че въпреки всичко не задържа лоши чувства към мен и семейството ми защото ни познава всички.

Activis

@Wood Nymph действай така какта го чувстваш. Видя и пре мен какво излезе на картите. Успех. Трудно е ,когато човек е под дилема..Дана вземеш правилното решение

НЕАКТИВЕН

Не искам аз да го потърся, все пак съм с друг и то негов приятел. Ще видим как ще се стекат нещата. Но имам добро предчувствие, не зная. Аз дори не искам връзка с този човек толкова, колкото ми е приятно самото общуване с него.

Saira

@Wood Nymph ,това може само да те радва в случая.
За мен  има недоизказани неща между вас двамата.Крайно време е да се изясните.Но мой съвет е да не споделяш това с никого и никой да не знае,ако се срещнете.
Опитай да поговориш с него.

Saint_Dimitrova

@... здравейте отново,
Умишлено ли ми е пропуснат въпроса или случайно?
Благодаря ви предварително.

НЕАКТИВЕН

Благодаря ти. Хубава вечер!

ket

Цитат на: ... - Декември 07, 2018, 11:36:03 PM
@ket ,този флирт е бил нужен и на двама ви,били сте както се казва "на точното място,в точното време". Не знам само доколко познаваш този човек?! Струва ми се,че има доста неща,които не знаеш за него.Казал ти е тези неща за по-сериозните отношения,за да спечели доверието ти и да се съгласиш.Доверие се печели с действия,не с думи.Относно обаждането - ако чакаш да ти се обади,няма да стане.Опитай ти да се свържеш с него,така ще си дадеш отговор на много въпроси.
Пожелавам ти успех и Дано да греша в прогнозата!
Въпреки всичко,пиши за развитието на нещата.
Привет, .... Последвах съвета на картите и се свързах с него- ще се видим утре, но ми е много притеснено.  Силно се надявам, да не се разочаровам и да видя отново прекрасния мъж, в когото се влюбих ... някак ми се иска да се насладим докрай на привличането между нас. Поздрави1

Saira

@Saint_Dimitrova ,здравейте! Видях въпроса ви,но не отговарям веднага.
Относно вашата ситуация мога да ви кажа следните неща: Първо изобщо не може да става дума за магии и подобни влияния/както вече са ви отговорили тук/.Вашият приятел няма нужда от помощ,защото не е в ситуация,в която да му трябва помощ за нещо.Той сам решава как да се държи.Държи се така,както усеща нещата.Искам да акцентирам върху това,че вашите отношения не са били никога задълбочени и намеренията му не са били за сериозни отношения/в смисъл обвързване/.Той е доста объркан и плах човек,трудно казва това,което чувства и мисли.В случая вие знаете прекалено малко неща за него,защото явно не е сметнал за нужно да ви споделя.В живота му преди вас има друга жена,на която той държи и никога няма да се откаже от нея.Твърде детинско е да си мислите,че появявайки се в живота му той може да ви приеме така безрезервно.Единственият проблем е ,че няма смелостта да ви каже,че не е бил с намерение за нещо обвързващо.За мен в отношенията ви няма да има обрат.Вие също усещате една несигурност,относно него.С една дума- не ви виждам заедно.
Дано прогнозата ми не е вярна,но това излиза на картите.

Activis

@... направо се изумявам, колко добре описваш нещата. Мнението ти и тук съвпадна с моето. В "нашата" тема съм оставил нещо за теб, ако можеш да помогнеш с навръзването на четири карти. Благодаря
@Saint_Dimitrova понакога ние самите се заблуждаваме, че отсрещния човек може да отвърне. Може би е искал да се опита да забрави предишна връзка, но да не е станало и да се е отдръпнал

Saint_Dimitrova

@...  Благодаря за отговора!
За жената ... чух от трети лица, че има такъв човек да... но за другото определено съм доста изненадана ... самия той ме търсеше и винаги той е предприемал крачки към мен и към отношенията ни... т.е аз съм била пасивната, а той активния :) и доста неща чух и видях и съм доста изненадана да прочета това.

Reni8

Siara може ли и на мен да отговориш когато имаш време.?