Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Saira

@Reni8 ,задай въпрос и ми напиши характеристиките си и на човека ,който те интересува/.Ще погледна утре.

Reni8

Цитат на: ... - Декември 11, 2018, 12:40:34 AM
@Reni8 ,задай въпрос и ми напиши характеристиките си и на човека ,който те интересува/.Ще погледна утре.                                               Аз съм със светли очи и тъмна коса 31г. Той е с тъмни очи и коса на 29 г. ще имаме ли любовна връзка и какво чувства към мен. И за работа ако може да ми кажете пред 2019. ще се развивам ли нагоре във сферата на танците? Благодаря ти още веднъж!

Elia

Цитат на: Elia - Декември 09, 2018, 05:21:51 PM
...,може ли да погледнеш за това дали има друга жене между мен и моя човек .Изневерява ли ми има ли чувства към друга жена затова да е толкова несериозен към мен ?Продължавам да му давам шансове ,обаче думите му говорят едно а действията друго .
На 39 съм ,светла коса и очи ,среден ръст ,слаба.Той малко над 50 висок ,слаб ,тъмна/побеляла коса /тъмни очи .
...,моля те би ли погледнала
Имам нужда да разбера има ли смисъл да продължавам да се надявам ,че ще бъда така както ми се иска с този човек .Или може би е по добре да се откажа ...

Saira

@[email protected] ,обещах да ти дам по-подробен отговор.Относно връщането на парите,този мъж няма да ти ги върне,както ти казах и преди това.Не е добра идея да замесваш шефа си по връщането на кредита,дори не е редно да го споменаваш.Може да погасиш кредита,като изтеглиш обикновен потребителски кредит с ниска лихва,но преди да се съгласиш да подпишеш е добре да ти изготвят план-програма по връщането на вноските.За да си наясно на месец каква сума трябва да внасяш и дали ще имаш възможност да я внасяш.Гледай връщането на  вторият кредит да е до година(10 или 12 месеца).При изтеглянето ако имаш да погасиш 2200 лв,както казваш,изтегли малко повече ,примерно 2500,защото тези от бързите кредити все ще намерят да ти добавят още(от събрани лихви).Издължи се до стотинка и си запази документите.
Това е което мога да те посъветвам.

mery_j

Здравей  ...! Не ми отпускат кредит защото имам и други кредити и имам закъснение по вноските.Ти виждаш ли положителен отговор да ми отпуснат кредит?Аз мисля че ще ми дадат отрицателен отговор.

Saira

За мен ще имаш шанс да получиш пари.
Колко кредита имаш и на какви суми са?

mery_j

о  ... с тези 2 кредита които взех за него стават общо 5 :( и не са малки сумите ,преди време пробвах от Банка да взема но ми отказаха

Saira

искаш да кажеш,че имаш 5 висящи кредита към различни институции?

mery_j


mery_j

може би е по - добре да говоря с банките че съм в труден момент и да измислим план за връщане на сумите или дори да поискам отсрочка за да се справя,как мислиш?
иначе започнах и допълнителна работа

Saira

Това е доста сериозно наистина :(
Може да изтеглиш  вече само ако има залог(заложиш имот),но това е твърде рисковано.
Аз останах с впечатлението,че има да връщаш само по един кредит.

Saira

Добре е да обсъдиш нещата с банков консултант или ако имаш познат,който е запознат и може да те посъветва най-добре.За колко хиляди лева са ти всички дългове?

Activis

Банките да ти кажя, не ги интересува, в какво палажение е човек. Гледат да си прибират парите. Ако си теглила от едно място. Може да предоговориш. Трябва да оправиш най- напред бързия кредит. Там ся големи мошенници. @...   при мен излезе, че може да се довери на шефа си. Но тя най- добре го познава като човек. И ще ти кажа една нещо. Никога не прави такива жертви за мъж да теглиш пари и да се заробваш...защото на днешно време са неблагодарни

Saira

За мен не е добра идея с шефа,защото може и без работа да остане накрая.
Вярно е,че банките само си търсят парите,друго не ги интересува,но е добре да се посъветва със човек,който работи в тази сфера,само той може да и даде най-добър съвет.

Activis

Съгласен съм. Но, ако човека е разбран, а тя е добър работник.  Може и да помогне. Затова казах, че тя най- добре познава шефа си.