Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Мон

... пожелавам ти и на теб и на целия екип много късмет и успехи през новата година. Между другото имам една позната с кестенява коса. И се надявам, че всичко това ще се случи. 
И ако има хубави новини ще се похваля непременно. 

Elia

... ,много благодаря за изчерпателния и полезен за мен отговор.Наистина е така ,знам какъв избор трябва да направя за да спра да се измъчвам .
Интересно ми стана, какво още може да ми кажеш за другия човек но ще изчакам до яноари и тогава пак ще се допитам .
Лека и спокойна вечер !

ket

Цитат на: ket - Декември 10, 2018, 07:12:37 PM
Цитат на: ... - Декември 07, 2018, 11:36:03 PM
@ket ,този флирт е бил нужен и на двама ви,били сте както се казва "на точното място,в точното време". Не знам само доколко познаваш този човек?! Струва ми се,че има доста неща,които не знаеш за него.Казал ти е тези неща за по-сериозните отношения,за да спечели доверието ти и да се съгласиш.Доверие се печели с действия,не с думи.Относно обаждането - ако чакаш да ти се обади,няма да стане.Опитай ти да се свържеш с него,така ще си дадеш отговор на много въпроси.
Пожелавам ти успех и Дано да греша в прогнозата!
Въпреки всичко,пиши за развитието на нещата.
Привет, .... Последвах съвета на картите и се свързах с него- ще се видим утре, но ми е много притеснено.  Силно се надявам, да не се разочаровам и да видя отново прекрасния мъж, в когото се влюбих ... някак ми се иска да се насладим докрай на привличането между нас. Поздрави1
Привет отново, ...!
Срещнахме се - беше много мил.Няколко пъти, без да го питам се извини, че не се е обадил, но наистина е имал стресови ситуации в службата. Усещането ми беше прекрасно-не коментирахме следваща среща-по скоро след празниците-плановете сме ги правили доста по-рано. Но днес не знам дали ни е отредено да сме заедно. Моля те да погледнеш-и двамата сме с кестеняви коси и кафяви очи, а той десетина години по-голям.Аз-везна,  той-  водолей.

asperji

Здравейте, бих била благодарна за прогноза за мен (кестенява коса, пъстри очи - 38г) и съпругът ми( кестенява коса кафяви очи - 45г) за отношенията и решаване на проблемите в бъдеще.
Предварително сърдечно благодаря!

Kalhari

Здравей, ... може ли да погледнеш какво става със мъжа с който имах отношения изведнъж спря кореспонденция с мен .Скоро имаше рожден ден и му честитих на вайбър.той ми благодари и каза ,че го оценяваи до там!Може ли да хвърлиш едни карти какво се случва край него .ще ме потърси ли.Със светло лице е,кестенява коса.и кафяви очи на 42г.Аз съм с бяло лице.пъстри очи.кестенява на 35г.Благодаря и поздрави!

Betyy

Здравей @...!
Досега не съм взимала участие в темата, включвам се с огромен интерес.
Мога ли да Ви помоля, когато Ви е удобно да ми кажете какво виждате и за мен в картите?
Аз съм на 29г. със светла кожа,кестенява коса и кафяви очи, необвързана, нямам деца и в момента съм безработна.Имам усещането, че всичко в живота ми е в застой на този етап и най-вече ми тежи,че в личен план не се получават нещата напоследък, много съм разочарована и самотна.
Интересува ме, дали ме очаква любов през новата 2019г. и ще започна ли работа?
Благодаря за вниманието и за отделеното време :)

ioannidis

Здравей @... , ще можеш ли да  погледнеш и за мен нещо? Аз съм мъж, роден на 11.04.88, с кестенява коса, кафяви очи и с леко мургава кожа. Интересувам се най-вече какво се случва в моето семейство, защото през тази година имахме доста скандали, а и усещам нещо като недоброжелателност и фалш от някои членове на моето семейство...
И също така ако може, да ми кажеш какво ме очаква в любовен и професионален план?
Благодаря предварително!

Saira

@Betyy  и  @ioannidis ,ще отговоря на въпросите ви в понеделник.
Хубави почивни дни от мен!

Романтик

Здравей ..., имам две въпросчета - според теб с това ново момиче, къде ще се запозная, и дали ще се появи изобщо ново момиче, че съм се разчаровал и не вярвам да има добор момиче до мен.
И второто въпросче е , дали тази която 2 години обичах няма най-неочаквано да ми се тръсне при мен или да се обади - имам някакво страхотно прозрение ,че в един момент ще ми се изпречи на пътя отново....Аз си мисля,че тя ще се раздели с този с когото е уж сега - много агресивен и зъл ми изглежда.Вероятно и я бие и си мисля,че един ден ще я натупа.

yan

Цитат на: ... - Декември 10, 2018, 06:04:01 PM
@yan ,ще те посъветвам да изчакаш до НГ,ако тогава не предложи и  не пожелае да бъде с теб,това трябва да е повече от показателно за отношението му.Ти сама ще усетиш накъде вървят нещата и сама ще вземеш решение,което е най-доброто.Когато човек вземе сам решение,според усещането си ,тогава не съжалява.
Относно чернооката жена-Да,възможно е да е точно тази.Стоя твърдо зад казаното,че такава жена влияе и ще влияе на вашата връзка.
Това е което мога да ти кажа и да те посъветвам.
След НГ може да погледнем занапред как ще бъде.Дали със този човек или без него живота ти ще продължи да се развива и то доста бързо,като събития.
Здравей @... , след разговора ни направих две неща, с които проверих отношението му към мен - резултата беше трагичен. Вече дори не комуникирам с него, не отговарям на обаждания и съобщения - той за сега не осъзнава какво се случва. Знам,че той ще продължава да настоява да ме види и това ме притеснява. Днес ме търси, аз не вдигнах телефона, след това съм заспала, сънувах кошмар,че виждам косата си отрязана в сноп на леглото. Проверих какво ознаава това - че някой иска да ти вземе силите и енергията. Бих искала да те питам ако аз съм пасивна - повече не комуникирам с него по никакъв начин, той ще ме остави ли намира ? Ще мога ли да си тръгна без натиск и без напрежение ? Какво ще се случи след взетото от мен решение ? Ще успея ли да приклщча с тази история без повече контакт с него и кога ?
Жена под 40 г, мъж под 40 г, светъл тен съм аз, а той тъмен тен, тъмна коса и той и аз, аз съм с кафяви очи, а той със синкави.

ninom

Здравей, ....Изминаха близо два месеца от това,което ми казаха картите.Моля да ми погледнеш отново.Нещата са в застой.Аз не съм предприемала нищо,както ме посъветва по отношение на мъжа когото обичам.Какво се случва с него?Имам ли някакъв шанс,,ще ми прости ли накрая и възнамерява ли да предприе нещо относно връзката ни/ако може да се наресе такава/.Аз съм с пъстри очи светла кожа и кестенява коса .Той е с кафяви очи светло лице и кестенява коса.На около 40 г.сме и двамата.Благодаря предварително.

i7310291717

Здравей  ... знам че съм нахална но много съм объркана.Човекът който ме вълнува беше в близките седмици много активен в комуникациите грижовен към мен и си мислех че се зближаваме.От седмица спря да се обажда не ми отговаря на съобщенията.А преди седмица ме зарадва че за Нова година ще се срещнем.Моля те погледни каква е причината да спре да ме търси зарязал ли ме е.И ще си спази ли обещанието да се видим.МОЛЯ ТЕ ОТЧАЯНА СЪМ.Аз 45г нормален тен тъмна коса пъстри очи.Той 43г малко мургав тъмна коса и тъмно кафяви очи.

lora_89

Здравей   ... ще можеш ли да ми гледаш на карти за едно момче  дали ще се сдобрим и дали имаме някво бъдеще заедно като двойка незнам какво да мисля за него.Аз съм на 29 г. с черна коса и кафяви очи.Той е М на 30 г. с черна коса и кафяви очи. Благодаря ти много  :)

Activis

@... ,когато имаш време след другите запитвания да проследим ситуацията. Какво става при нея. Интуициата ми подсказва, че вече може и да излиза с някой, но на там незнам.  В предното гледане излезе нещо за пари. Беше свързано с баща ми да му върша работа. Само, че той е с тъмни очи. Бях предпазлив отностно и пътуванията ми, минаха добре, въпреки лошото време, но имах едно наум от това, което каза да бъда внимателен. Все още не съм разбрал, кой е човекът с интригите и лицемерието.

Sun

Цитат на: Sun - Ноември 25, 2018, 08:32:16 PM
Здравейте, ... ако има възможност,мина известно време да ми гледате,аз съм жена 42г. с кестенява коса и очи , той е 43г.с кестенява коса и светли очи.Между нас има само едно силно привличане.Той ще прояви ли решимост към мен или няма такова намерение?