Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Feq

Цитат на: ... - Януари 09, 2019, 03:37:21 PM
@Feq ,отговарям на въпроса ти: Мъжът за който питаш е на път,явно извън България,но има вероятност скоро да имате контакт.Не мога да кажа,че те  е забравил,дори ако се стигне до разговор ще имате и среща. Много близо до теб излиза един пъстроок мъж.Друго,което трябва да кажа е да внимаваш с документ,който може да ти донесе неприятности.Не знам дали си обвързана,но ми излиза една неудовлетвореност от брак/или сериозна ,дългогодишна връзка/.Скоро може да имаш разговоро,който ще те разстрои. В семейството бъдете внимателни за здравето на млад мъж/момче/.
Това е.
Благодаря за отговора! Не съм обвързана .

Saira

@Roza ще ти отговоря тези дни,както и на другите на които все още не съм.Имайте търпение,знам че всеки бърза да получи отговор по вълнуваща го тема.

Романтик

Здравей ..., принципно не исках да те занимавам повече с онова момиче, аз не я търся, не и звъняи си мислех,че всичко е приключило...но, казаха ми,че тоя дето е с нея - казва се Мирослав, ми прави някаква магия с живак.това според теб отговаря ли на истината , този човек е много зъл и лош според мен , веднъж съм го видял. Вероятно това момиче му е разказало доста неща за мен и той знае местата където работя.Има ли някаква опасност за мен от негова страна от такова или друго естество според теб? Предполагам ,че той и с нея се отнася зле, но това вече не е мой проблем.

Романтик

Допълнение  - човека , който ми каза това , е възможно и да е целял или да цели да ме изнудва за пари/но може и да не е така/ - нещото , за което ти ме предупреди именно.

Романтик

Мирослав е под 40 години, вероятно към 28-29-30, има бяла кожа, кафеви очи и тъмна къса коса, Изражение на лицето - злобно. Това момиче, дето те занимавах преди - 29 години, бяло лице, тъмна дълга коса и кафеви очи

Saira

@Романтик ,за теб съм сигурна че магии нямаш.Този,който ти го е казал е пълен мошеник и сигурно иска да ти я "развали "магията срещу пари,разбира се .За да ти направи такава магия някой ,то трябва да има достъп до теб,т.е, да ти влиза в дома,да ти сложи нещо в храната или върху дрехите.Магия от "въздуха" не се хваща.Разяснявам ти тези неща,за да си наясно и да не вярваш занапред.Мой съвет е по принцип  от непознати нищо да не вземаш и да не слушаш подобни неща,защото доста ти влияят зле на душевното спокойствие.Ти с това момиче нямаш контакти ,не виждам онзи защо да се занимава с теб?! Изобщо си ги избии от главата подобни неверни мисли.

Activis

@Романтик ето  ... ми подвърди думите, че нямаш нищо. Не се занимавай изобщо с тях.

Elia

Цитат на: Elia - Януари 05, 2019, 04:17:47 PM
...,искам да те помоля при възможност да направиш едно подробно гадаена за годината ,какво му предстой на този ми човек /висок ,слаб ,светъл тен ,тъмни очи и коса /вече побеляла /на 50+.
...,с риск да досадя и аз ,примомням само ,защото не знам дали не си ме пропуснала из между всички .
Годината за него започна малко кофти и е много изнервен ...С нетърпение очаквам да видим каква ще е годишната му прогноза .

yan

Цитат на: yan - Януари 04, 2019, 05:42:56 PM
Цитат на: yan - Декември 15, 2018, 02:03:29 PM
Цитат на: ... - Декември 10, 2018, 06:04:01 PM
@yan ,ще те посъветвам да изчакаш до НГ,ако тогава не предложи и  не пожелае да бъде с теб,това трябва да е повече от показателно за отношението му.Ти сама ще усетиш накъде вървят нещата и сама ще вземеш решение,което е най-доброто.Когато човек вземе сам решение,според усещането си ,тогава не съжалява.
Относно чернооката жена-Да,възможно е да е точно тази.Стоя твърдо зад казаното,че такава жена влияе и ще влияе на вашата връзка.
Това е което мога да ти кажа и да те посъветвам.
След НГ може да погледнем занапред как ще бъде.Дали със този човек или без него живота ти ще продължи да се развива и то доста бързо,като събития.
Здравей @... , след разговора ни направих две неща, с които проверих отношението му към мен - резултата беше трагичен. Вече дори не комуникирам с него, не отговарям на обаждания и съобщения - той за сега не осъзнава какво се случва. Знам,че той ще продължава да настоява да ме види и това ме притеснява. Днес ме търси, аз не вдигнах телефона, след това съм заспала, сънувах кошмар,че виждам косата си отрязана в сноп на леглото. Проверих какво ознаава това - че някой иска да ти вземе силите и енергията. Бих искала да те питам ако аз съм пасивна - повече не комуникирам с него по никакъв начин, той ще ме остави ли намира ? Ще мога ли да си тръгна без натиск и без напрежение ? Какво ще се случи след взетото от мен решение ? Ще успея ли да приклщча с тази история без повече контакт с него и кога ?
Жена под 40 г, мъж под 40 г, светъл тен съм аз, а той тъмен тен, тъмна коса и той и аз, аз съм с кафяви очи, а той със синкави.
Здравей @... , честита нова година - бъди здрава и успех във всичко. Бях ти писала преди Коледа за прогноза - дали смяташ,че ще прекъсна отношенията си мъжа, за който говорихме и кога тази истроия ще остане зад мен? Ще срещна ли нова любов, къде и как ще се случи?
Здравей,@..., дали си видяла моето запитване ?

Activis

Вие четете ли изобщо, какво пише жената??? Че ще отговори на всички, когато има възможност и че не е нужно само да цитатвате. Така рискувате да не ви се и отговори... Бъдете търпеливи.

yan

Цитат на: Activis - Януари 11, 2019, 09:57:19 PM
Вие четете ли изобщо, какво пише жената??? Че ще отговори на всички, когато има възможност и че не е нужно само да цитатвате. Така рискувате да не ви се и отговори... Бъдете търпеливи.
Ти не четеш ли,че имам запитване от 15.12, повторено на 4.1 и днес искам да се уверя ,че е видяно. Какъв е проблемът ти?

Nom

 Вярвам всеки ще получи отговор, а @Activis е прав. Подкрепям.
Търпение, уважение и разбиране!
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Аз нямам проблем, но изрично на няколко пъти се повтаря, да не се прецитатват постовете. Така не изпреварвате другите запитващи. А и нали знаеш, че е по преценка на гледащия дали ще отговори. Със зор не става. Всеки чака, но, когато му дойде реда тогава... Няма да се научите.
@... извинавам се на теб, но наистина трябва да се въведе ред на нещата, както говорихме...

Activis

@Nom няма оправия. Всеки бърза. Така е изнервящо...Повтаряне, повтаряне, всеки да мине отпред...

yan

Ако не е дисциплинирано,че съм чакала 1 месец и чак тогава питам, извинявай - направи по-добър ред.