Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Elia

Ами попитах ,защото той каза "попитай за мен ,,
Както и да е ,наистина няма смисъл ...

Saira

@Intu ,за теб мога да кажа следните неща: Годината ще бъде добра за теб,като цяло.През близките два месеца ще се занимаваш повече с делови и финансови въпроси.Ще имаш спор и малки неприятности със светъл мъж,предполагам е делово.Към май месец ще успееш да реализираш нещо започнато,ще успееш да го завършиш.Ще имаш едни излъгани надежди относно възрастен  пъстроок мъж,което малко ще те разочарова.Една черноока жена в момента мисли за теб,жена с много неприятности и грижи,с труден и объркан живот.Може да е твоя роднина,близка до теб.Ще получиш скоро известие от път,известието ще бъде свързано с болест на някаква кестенява жена.Ти мислиш за любов на път.Момичето,което харесваш явно не е близо до теб.С нея ще имаш развитие ,като отношения към септември месец.На нея и излиза,че споделя с една руса жена/явно близка нейкна приятелка или роднина/.Желателно е да проявяваш повече смелост в отношенията си с нея.
Обръщай повече внимание на приятелския си кръг/от мъже/,не всички са добронамерени,въпреки,че изглеждат такива.Добри парични постъпления ще имаш в края на годината,което в крайна сметка е добър завършек!
Това са важните акценти.
Поздрави!

Saira

@elena1973 ,ето прогнозата и за вас: В момента има доста напрежение и грижи в семейството ви.Смея да кажа,че имате проблеми в брака,които доста ви измъчват,дори често плачете.Скоро ви предстоят две кратки пътувания,едното от които ще бъде доста благоприятно и от полза за вас.До края на месеца една светла/руса жена /ще има желание да сподели нещо с вас.Ще имате и неприятност с млад мъж/не знам син имате ли?/,ако "да",то покрай него ще има неща за решаване.Като цяло през годината настроението ви ще се променя.Докато се зарадвате за нещо,след това ще изниква друго,което ще ви ядосва.Една нестабилна в емоционално отношение година,но с доста промени около вас,както в личен ,така и в професионален план.Към средата на годината здравословно неразположение ще ви попречи да осъществите нещо запланувано.Една пъстроока жена се опитва да се намесва във брака ви,не допускайте това.Намесата и',дори само с приказки,може да доведе до конфликт в семейството ви.До края на годината ще получите и наследство или пари от продажбата на имот.Подгответе се за една наистина емоционална година!
Това е което мога да кажа.Ако имате допълнителни въпроси,моля да не ги задвате до края на месеца.

Saira

@Мони ,прогнозата за теб е следната:Излизат ти доста пътувания/не знам работата ли ти е свързана с постоянно движение?/.До месец ще имаш кратко пътуване,свързано с документ,за който ще има проблем.Един черноок възрастен мъж/над 40г./,който е в друго наеселено място ще те разстрои с приказките си.В семейството ти ще има доста събития през тази година.Една кестенява жена и мъж със светли очи мислят за теб и личния ти живот.Между теб и момчето,за което питаш определено има чувства.Хора ще се опитат да ви разделят или да породят конфликт помежду ви,но дори и да успеят пак ще се сдобрите.Определено през годината ще има възможност връзката ви да премине в по-задълбочена и сериозна.Мой съвет е по-малко да вярваш на приказки и винаги да проверяваш истиността на думите,преди да вземаш категорично решение!
Това са най-съществените акценти засега.

pevicata

Здравейте аз съм Н 38г.и имам отскоро връзка с един мъж И49г., разведен два пъти и две деца има. Но това не ми пречи. Много е силно привличането между нас. Той иска по принцип още деца, говорили сме си. Какво виждате според картите ще прерастне ли в нещо сериозно. Имам проблем с родителите си. Много ми се месят. До кога ще е този психически тормоз. Контролират ме, пречат ми да взама решения. Ще приемат ли този приятел.

Мони

 ..., благодаря ти за отделеното време за прогнозата и за съвета, ще имам предвид всичко, което ми казваш! Всичко най-добро от мен!

Saira

@Roza ,отговарям на запитването ти и Благодаря за търпението.
Относно въпроса ти за нова работа- до средата на годината не ти излиза смяна на работата.Относно личните неща- един черноок мън към 40 г.мисли за теб,но някак ти си му "обърнала гръб",в смисъл,че или си прекратила отношенията си с него/ако е от миналото ти познат/или той с страхува,че няма да отговориш на чувствата му.Ти очакваш някакво известие от път,което ще бъде добро,като новини.Ще промениш мнението си за двама души- кестенява жена с тъмни очи и рус,възрастен мъж.През годината ще получиш добри парични постъпления,които може да са и от продажбата на имот,но ще са значителна сума пари/на куп/.До пролетта не ти излиза любовна авантюра или ново запознанство.Ако желаеш към март-април може пак да погледнем.
Това е засега.

yan

Здравей, @... , извинявам се за глупавия спор с Активис. Бих искал да те помоля, когато дойде моя ред само да ми пишеш едно редче да задам наново въпроса, защото обстоятелствата около мен претърпяха доста динамични промени от последното питане и докато ми дойде реда може пак нещо да се измени, затова не задавам сега въпрос. Благодаря и лека вечер.

Saira

@yan ,няма проблем.Напиши ми обстойно на кои въпроси искаш да получиш отговор,отделно ако има ситуация,която те притеснява ...
Ще ти отговоря утре.
Благодаря за търпението.

yan

Цитат на: ... - Януари 14, 2019, 08:18:56 PM
@yan ,няма проблем.Напиши ми обстойно на кои въпроси искаш да получиш отговор,отделно ако има ситуация,която те притеснява ...
Ще ти отговоря утре.
Благодаря за търпението.

Благодаря @..., бих искала поред да ообясня какво се случи за месец.
Имаше много недоизказани неща и напрежение между нас, имаше разговори, но не се говореше за нас двамата като връзка или създаване на стабилна такава. По празниците не сме били заедно, имаше големи интервали в които не сме се виждали или писали. Докато един ден, не се разрази страшен чат между нас - аз настоях да прекрати контакт с мен, след като не знае иска ли ме живота си, той настоя,че това е глупаво и двамата много сме се привирзали един към друг. Спорът ескалира все повече и накра беше погром от думи, особено от моя страна - казах му всичко, което ми е тажало, всичко недоизказано, от там и неговата емоция ескалира. Когато приключихме, бях сигурна,че никога повече няма да чуя за него. Блокирах го по всички комуникационни канали и седях в нас просто в ступор и рев, не можех да се успокоя. Изведнъж телефона извъння от непознат номер - след около 20 мин., той беша пред вкъщи. И аз цялата хължаща му отворих и той беше дошъл смирен, не можех да повярвам ... Каза,че с мен не може да е горделив, че ние не може да си говорим по този начин и че всичко, което прави като бяга от мен е всъщност, защото безумно го е страх,че ме обича и не знае какво да прави. Каза,че има нужда от пари и след няколко дни заминава за чужбина, за да работи,но не се знае срок за връщане. Последва време , което прекархме заедно и аз наистина усетих,че му е трудно и страда за тази ситуация между нас, после той замина, а аз останах супер объркана и съкрушена като не знам как да постъпя. В момента има няколко въпроса, които ме вълнуват: 1. След последните събития се случват бурни реакции и за двама ни - Какви ще са последствията от това и за двамата, особено за него как му се отрази, беше като шок случилото се и искам да знам това дало ли му е някакъв тласък да намери решение да сме заедно, да оцени мен и чувствата ни? 2. Той ще се върне ли отново в Б-я и да си остане тук? 3. Нашата връзка може ли да ни събере на едно място и да сме заедно, кога ? 4. Ще имаме ли семейство, деца ?
Жена под 40 г, мъж под 40 г, светъл тен съм аз, а той тъмен тен, тъмна коса и той и аз, аз съм с кафяви очи, а той със синкави.
Основно исках да разбера как ще се развие годината ми в любовен план, ако има нещо положително ? След последните дни се чувствам блокирана и тъжна, страдам за него,че го няма.
Стана дълго, но просто трябваше да обясня ситуацията, за да получа действителна прогноза. Благодаря за търпението.

Saira

@yan ,имам един въпрос към теб преди да напиша ,това което мога да ти кажа.
Този човек искал ли е от теб някаква помощ,било парична или друга,преди заминаването си в чужбина?

Reni8

Siara пращам ви отново въпроса когато имате възможност да погледнете: Честита Нова година жива и здрава бъдете вие и всички ваши близки, все така добра и отзивчива към хората във форума. Ако може и на мен да гледате за 2019 във всички аспекти които показват картите но най-  вече в личен план. Аз съм на 31 г. светла кожа , тъмна коса и светли очи. Благодаря

yan

Цитат на: ... - Януари 15, 2019, 10:39:07 AM
@yan ,имам един въпрос към теб преди да напиша ,това което мога да ти кажа.
Този човек искал ли е от теб някаква помощ,било парична или друга,преди заминаването си в чужбина?
Ooo, не, той е напълно почтен в това отношение. По-скоро би дал пари, почерпил на среща и т.н. но не и да иска от жена. Джентълмен е и горделив. Не ме е молил за помощ, по-скоро за някакъв вид разбиране.

Saira

@yan ,категорично мога да кажа,че това момче има чувства към в теб.В момента той е не по-малко объркан от теб.Една от причините да замине наистина е пари,а другата е проблеми в семейството.Донякъде проблемите,които е имал в дома са оказали влияние и на предишното му държание към теб.В момента има един черноок младеж,около неговата възраст,който му помага или с когото ще работи.Засега той не е нясно как ще си подреди живота,всичко му е "хаос".До лятото ти ще си наясно дали ще се върне в България.Ще продължите да комуникирате.На въпроса ти за семейство- той все още не е готов,защото има други неща,които са му преоритет.Ако стъпе стабилно на крака,вече ще е готов и за сериозно обвързване.През годината ти ще успееш да осъществиш твое намерение/много лично/,не мога да кажа дали е свързано с него или със друго нещо,което искаш.Първите три месеца от годината ще са ти доста напрегнати и ще си под стрес.След това емоциите малко ще се успокоят.Май месец ще е много хубав за теб във емоцинален план.Мой съвет е да си налагаш малко повече търпение и спокойствие,за да не си докараш здравословен проблем!/защото има такава вероятност/.В деловата сфера не се очакват съществени промени за теб през годината.Излиза ти един възрастен,кестеняв мъж,който ти се явява,като упора/може да е твой близък човек/.Той ще ти помага в трудни за теб моменти и на него ще може да разчиташ.Засега /поне до 6 месеца напред/ не ти се дава трайно обвързване или брак.
Това е което мога да кажа.

Saira

@Reni8 ,благодаря за пожеланията и на теб всичко най-добро желая през Новата Година!
За теб годината,като цяло ще бъде добра и някои събития доста бързо ще се развиват,за разлика от предходната,която е била в застой за теб.В момента един черноок мъж мисли за теб.Мислите му са свързани с думи,които сте си казали/това е човек от миналото ти/.През годината ще получиш удовлетворение в любовта.Една черноока жена не е добронамерена към теб и ще се опитва да ти създава пречки.Очертава се да имаш проблем с документ,свързан със руса жена/това до юли месец/,бъди предпазлива! Ще получиш финансова подкрепа от един кестеняв мъж /около или над 40 г./  Един светъл мъж/до 40г/ има чувства към теб.Той ще има намерението да се срещне с теб/скоро/.С една дума в личен план годината ще бъде по-добра за теб,отколкото предходната.