Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ще е бъдещето ми по отношение на работата и любовта

Започната от destani, Септември 13, 2018, 12:59:53 PM

« назад - напред »

синева

Цитат на: Activis - Декември 13, 2018, 11:06:29 PM
Цитат на: синева - Декември 13, 2018, 10:56:36 PM
Не знам как да копирам псевдонима, за да е ясно на кого отговарям.

@синева давате @ и първите букви и излиза името. Ката символа и буквите се пишат слято
@Activis
Благодаря :-)

синева

Цитат на: Cvete - Декември 13, 2018, 06:24:04 PM
Цитат на: синева - Декември 08, 2018, 07:50:05 PM
Цитат на: Cvete - Декември 08, 2018, 04:45:09 PM
Цитат на: синева - Ноември 27, 2018, 09:19:50 PM
Цитат на: Cvete - Ноември 27, 2018, 06:46:14 PM
Цитат на: синева - Ноември 27, 2018, 05:57:02 PM
Здравейте,
на мен ми излиза положителен отговор за атестацията. Проблема е по - скоро за повишение в ранг и Г. счита по неутрален начин, че вие не сте достатъчно квалифицирана засега. Може би и затова тази допълнителна проверка, за да ви блокират пътя засега. Ако сте държавен служител това може би и да е единственият начин, с проверка, да регулират повишенията ? Но все пак ми излиза, че ще има повишение, но в по - дългосрочен план.
И аз считам, че идеята е да се попречи на повишението и освен това е форма на натиск, защото не съм му удобна. Но повишението е свързано с атестация за предходен период, която е положителна. Т.к. не могат да обосноват липса на професионални качества, създават измислен конфликт във връзка с упражнени от мен законови правомощия. Но, той не решава за повишението, а централен орган.
Повишението ще дойде, но периода не е ясен - между 2 месеца и години. Централният орган ви счита за достатъчно квалифицирана за повишението. Аз гледах и от позицията на Г който не смята, че сте готова. Все пак резултата е положителен въпреки временните блокажи.
Здравейте @Синева!
Благодаря Ви за прогнозата.
Получих повишението, както и оценката за втората атестация. Действително във формуляра е извършен детайлен анализ на работата ми и поставената ми оценка е много висока. Трябва да мине през още едно гласуване, но се надявам да няма проблеми.
Поздравления ! Чудесна новина ! Второто гласуване ще потвърди първото.
Здравей @синева!
Действително второто гласеване потвърди първото.
Проверката срещу мен съко приключи като комисията не констатира нарушения. Това, обаче, явно не се харесва на тези, които я инициираха - мъж с буква Г и жена с буква Я. По принцип има възможност да поискат проверка от по-горестоящ орган и се притеснявам от известна манипулация.
Можеш ли да видиш дали ще продължат с проверките, за да ми упражняват психологически тормоз, и ако продължат дали ще има някакви негативни последици за мен?
В началото на следващата година планирам инвитро процедура. Мога ли да се надявам на успех?
Благодаря предварително.
Изглежда, че няма да има други проверки, поне в близко време. За инвитро процедурите отговора не е ясен. Нека там нещата да си дойдат спонтанно, необходима е положителна нагласа за успеха на този тип процедури и е деликатна тема за прогнозиране.

синева

Цитат на: ket - Декември 13, 2018, 07:43:13 PM
Здравейте, Синева.  Моля да коментирате и моя въпрос. Преди няколко месеца, по работа, се запознах с невероятен  мъж. Имахме чудесен флирт. Преди три седмици работата ни приключи, но успяхме да си споделим колко сме привлечени един от друг. После десет дни никакви новини от него. Видяхме се онзи ден. Не спря да се извинява, че не е отговорил на СМСа ми-наистина е имал сериозен проблем. Каза, че ще се обади - най-вероятно след Нова година, щото и двамата вече бяхме си планирали нещата.Въпросът е ще имам ли бъдеще с този човек- и двамата сме много ангажирани в различни сфери. Аз съм Везна с буква К., а той-Водолей с букваТ. и е десетина години по-голям, двамата сме с кестеняви коси и кафяви очи. Предварително благодаря.
Излиза, че вие сте и двамата работливи, но все пак това не е единствената причина да не се виждате в момента. Интересно е, че излиза че Т. ви оценява, намира ви за привлекателна, но до там ?! Затова пък вие сте наистина отдадена на чувствата си и си правите планове за развитие. Т. е човек с доста качества - интелигентен, деликатен, дискретен, малко благороден. Но може би това му пречи да ви каже нещата ясно. Но явно си дава сметка за вашата чувствителност и не иска да ви нарани. Той не е на вълна да обмисля обвързване с жена. Съжалявам, малко ми е неудобно да ви пиша това, но се надявам да греша.

ket

Синева, много благодаря за отделеното време. Наистина се надявам да грешиш - аз, този мъж към днешна дата го искам и то силно, само за любовник и много се надявам да го получа. Нямах предвид друго.

Activis

@ket и предходни пъти сме ти казвали и  ... също, до колката си спомням, че няма да има развитие. Едно от нещата е разликата в годините, която има....Приятелски чувства и симпатии има.

Cvete

@синева, благодаря за отговора!
Наистина имам нужда от спокойствие и положително мислене за една успешна инвитро процедура и за това се надявам атмосферата на работа да си успокои.
Хубав ден и приятни почивни дни!

ket

Activis, не искам да влизам в обаснитилен режим, но ... житейския ми опит сочи, че разликата в годините никога не е била и няма да бъде пречка в една връзка ... Аз винаги съм харесвала улегнали мъже, връзките ми с тях са били дългогодишни,  мисля удовлетворителни и за двете строни😊 ако имаш нещо да кажеш като гадател - заповядай, но ако просто споделяш житейския си опит ... е друг въпрос. С поздрав,
Кет😉

Activis

@ket казах, каквото усещам. Не всеки един мисли като теб. В случая, този човек не мисли така. Не смятам, че ще има нещо повече от приятелска връзка.

ket

Ще поживеем,  ще видим😊времето ще покаже ... надявам се да не си прав, защото ако нещо не отклони вниманито ми, ще направя и невъзможното, за да съблазня този мъж😊 искам го и толкоз 😉

Activis

Брей ти ще дойдиш напориста. Абе и аз не се отказвам лесно. Човек, ако не се бори и опитва... По- добре да се  бориш и да загубиш или в по- добрия случай да спечелиш, отколкото да се откажеш. Струва ми се, че си 20-25 годишна, незнам защо, ама ми се струваш със спортно тяло😀😁

mozila

 
Цитат на: синева - Декември 06, 2018, 10:01:53 PM
Изглежда, че сте отворили сърцето си за О. , откакто ви писах. Излиза телефонен разговор, който ще бъде последван от организиране на среща. Дава се много кратък срок - до 3-4 дена. По-скоро той ще се обади. После, поне в краткосрочен план ще има развитие като една нормална сантиментална връзка, но без съвместен живот. Добре ще е, двамата, да поговорите за очакванията ви от тази връзка.
[/quote]
Излиза някакъв блокаж от негова страна. Вие имате ли възможност да го потърсите ?
[/quote]
[/quote]
Може би и първата прогноза да е била по-точна ?! По спомени ставаше въпрос, ча няма да има развитие нито с един от двамата. Днес ми излиза пак блокажа от вчера. Доколкото разбрах ти нямаш негови координати, и само той може да те потърси ?! Последният път като се видяхте с О. какви ти бяха впечатленията за неговите чувства ?
[/quote]
@синева   , здравей! Прогнозата ти излезе точна относно блокажа и телефонния разговор!  Точно както ми каза... чудесна си!  Между нас има пречки, да доразясня...страх го е да рискува и да остави всичко ...смелост незнам дали има за тази крачка... аз имам ... време ли му трябва ... Виждаш ли как ще се развият нещата... виждаш ли неговите очаквания от тази връзка  и чувствата му... Благодаря ти... и Хубав ден! ;)

ket

Дали е спортно-не зная, но обичам да съм на дансинга и във водата, демек ... слуша ме😉

НЕАКТИВЕН

Цитат на: синева - Декември 13, 2018, 10:45:16 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 13, 2018, 10:36:42 PM
Цитат на: синева - Декември 13, 2018, 10:15:19 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 13, 2018, 10:10:04 PM
Цитат на: синева - Декември 13, 2018, 09:53:31 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 13, 2018, 05:10:12 PM
Цитат на: синева - Декември 13, 2018, 04:09:05 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 13, 2018, 10:53:40 AM
Цитат на: синева - Декември 12, 2018, 11:12:28 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 11, 2018, 10:13:23 PM
Цитат на: синева - Декември 11, 2018, 09:51:00 PM
Цитат на: Wood Nymph - Декември 11, 2018, 06:26:49 PM
Здравей, синева! Моят въпрос е свързан с това какво ме очаква в любовта? Във връзка съм, но не съм особено удовлетворена от нея. За сметка на това съм привлечена от приятел на моя приятел. С него не общувам вече ( преди имахме кратък контакт и това беше). Той ме харесваше, аз също но като че ли се уплаших, засегнах го и се разделихме. След това се запознах със сегашния си приятел като не знаех че те двамата се познават. Какво виждаш занапред, как ще се развият нещата? Някак си интуицията ми казва, че и този мъж мисли за мен, не знам защо и дали това не е плод на моето желание да контактувам с него.
Ще може ли буквичката на момчето, за което става въпрос ?
Буквата на приятелят ми: И.
Буквата на общият ни познат: Д.
И двамата са с тъмни коси и очи като вторият е по-възрастен.
Здравейте,
излиза, че с И. въпреки сегашните колебания връзката ще се развива в положителен план. И. изглежда доста позитивен човек, леко повърхностен, което може би ви дразни. В любовен план излиза, че е стабилен и си прави дългосрочни планове. Вашата връзка изглежда пълноценна във всички аспекти, и вашите съмнения ще са краткотрайни. Към Д. имате чувства, но те са донякъде продиктувани от неизживяната любов. Той ви счита по-скоро част от приятелският си кръг, въпреки че ви намира за привлекателна.
Всичко е така. Наистина И. е добър, но напоследък не се чувствам добре в тази връзка. За Д. не зная в момента какво мисли за мен, чувствам само че го спира това, че имам връзка с негов приятел. Преди месеци ми беше обиден, но сега като гледам май е отшумяло ( съдя за това по любезното отношение към семейството ми защото те се познават). Чувствам, че с И. няма да продължа още дълго ако нещата продължават така. Той е много сприхав, следи всяко едно нещо, ревнува безпричинно.
Все пак тази ситуация заслужава да бъде разгледана по-подробно. И. си мисли, че вие не сте много влюбена в него и  затова така реагира, тъй като той не е комплексиран по принцип. Д. не си търси нещо трайно засега. Зависи дали ревността е от известно време или още от началото на връзката ви ? Дали става въпрос за характер или просто И. усеща, че чувствата ви се променят и да реагира по неприятен начин.
Мисля, че е характер защото в началото на връзката ни се сърдеше за облеклото ми ( което изобщо не е било провокативно), но мъжете ме заглеждаха. С Д. сме били винаги познати, силно казано е приятели, но с него можеш да говориш на всякаква тема, говорили сме за религия, за изкуството, докато с И. не е така. Той не се вълнува, не обръща внимание на такива неща, няма хобита и занимания и когато му говоря за нещо интересно поне за мен, не обръща внимание. Пример давам с това че обичам да гледам исторически филми, на няколко пъти ми е казвал че гледам глупости. Просто мисленето му е ограничено някак си.  Той сам с поведението си ме кара да мисля че не сме един за друг. Аз съм човек на изкуството, докато той е изключително закостенял в мисленето.
Да, неговите хобита са по-скоро чисто момчешки - спорт, футбол. Ти си с по-чувствителна натура и имаш по-високи стойностни виждания. Д. е по-любознателен, с леко студен х-р. Излиза пак, че те намира за привлекателна жена.
Знаех си че Д. не изпитва лоши чувства към мен въпреки случилото се. Ще имам ли някакъв контакт с него за в бъдеще защото в момента не общуваме и ако да, всъщност как ще се развият отношенията ми с него? Извинявам се ако по някакъв начин преча или натоварвам с въпросите си.
Излиза пак, че ще си останат на ниво познанство.
Никакъв ли шанс няма да бъдем поне приятели?
Всеки човек има различни граници на разбиране за приятелство и познанство. Съществуват даже категории. Той ви счита като семеен приятел,  и така ще си останат нещата. Общо взето много близки познати.
Здравей отново. Чувствам се изключително нахална и досадна вече, но наистина нервите ми не издържат. Приятелят ми И. е изключително лекомислен, прави глупости, държи се идиотски, на моменти дори се чудя дали няма психични отклонения. Много се напрягам покрай него. Не знам какво да направя. Ти ми каза, че връзката ни ще продължи въпреки всичко, много хора ми го казват, но аз наистина не мога да го повярвам, не го чувствам така, като че ли вече не желая да съм с него. Старае се наистина, променя се за да ми се хареса, но и той знае, че не е себе си и играе роля само и само да остане с мен. И в един момент вече не може да се прикрива и отново почва с неговите идиотщини. Не знам какво да направя...Бях щастлива с него, но вече не чувствам нещата като преди. Видях истинската му същност, избухливата му страна и не ми харесва. Вчера дори започна да ми праща снимки на Д. и да му се подиграва на прическата и на външния вид. Аз се подразних от това че се подиграва на хората и му казах да спре и че всъщност на мен ми е симпатичен и нямам нищо против него. Разбира се след този мой отговор и той започна да говори колко му допада и на него, че е страхотен приятел и такива, но защо тогава му се присмива? Или може би усеща, че аз уважавам Д. и се страхува да не го заменя?

KIARA

@синева , бих искала да помоля за прогноза за месец януари. Какви събития ме очакват?

синева

Цитат на: mozila - Декември 14, 2018, 12:03:56 PM
Цитат на: синева - Декември 06, 2018, 10:01:53 PM
Изглежда, че сте отворили сърцето си за О. , откакто ви писах. Излиза телефонен разговор, който ще бъде последван от организиране на среща. Дава се много кратък срок - до 3-4 дена. По-скоро той ще се обади. После, поне в краткосрочен план ще има развитие като една нормална сантиментална връзка, но без съвместен живот. Добре ще е, двамата, да поговорите за очакванията ви от тази връзка.
Излиза някакъв блокаж от негова страна. Вие имате ли възможност да го потърсите ?
[/quote]
[/quote]
Може би и първата прогноза да е била по-точна ?! По спомени ставаше въпрос, ча няма да има развитие нито с един от двамата. Днес ми излиза пак блокажа от вчера. Доколкото разбрах ти нямаш негови координати, и само той може да те потърси ?! Последният път като се видяхте с О. какви ти бяха впечатленията за неговите чувства ?
[/quote]
@синева   , здравей! Прогнозата ти излезе точна относно блокажа и телефонния разговор!  Точно както ми каза... чудесна си!  Между нас има пречки, да доразясня...страх го е да рискува и да остави всичко ...смелост незнам дали има за тази крачка... аз имам ... време ли му трябва ... Виждаш ли как ще се развият нещата... виждаш ли неговите очаквания от тази връзка  и чувствата му... Благодаря ти... и Хубав ден! ;)
[/quote]
Излиза някаква любовна връзка за О.  но дали е паралелна или план не съм сигурна. О. има силни чувства, но това решение ще е добре размислено и той има доста очаквания от бъдещата си връзка. Има ли трето лице замесено ако желаеш да задълбоча отговора ? При всеки случай резултата от това решение ще е най-доброто.