Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ми предстои в личен план през следващите 3 месеца ?

Започната от no_name, Септември 28, 2018, 06:12:45 PM

« назад - напред »

Margarita

Ще имам ли промени в личен план до края на годината?

Nom

Това не е първата тема, в която ти отговорих @Margarita .Имаш отговор.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Приятелките ми ме отбягват и имам чувството, че не могат да ме понасят. Ще се сбила ли скоро с нови хора?

ket

Здравейте! Моля да ме консултирате за следното: Предстои ми трета, поредна операция откакто съм на настоящата работа. До този момент работодателят не ми е създавал никакви проблеми, но не знам защо сега съм много притеснена-още не съм уведомила и честно казано се страхувам да кажа, че отново трябва да ме оперират ... въпросът ми е: ще имам ли проблеми в работата, ще ме изгонят ли?

Nom

@ket аз минах през същото преди 6 месеца - резултата, добре съм, без работа, без обезщетение от държавата и работодател. 3 дена преди да вляза за спешна операция останах без работа. Сподели нуждата от това, мисля че ще получиш коректно разбиране защото не всеки е коректен и разбран. При теб ще има само сумтене, но няма да а проблеми, ще има учудване от негова страна, но ще те разбере.
Не отговарям на лични съобщения!

ket

Nom, за пореден път - много благодаря, ще изчакам следващата седмица, за да ми кажат датата и ще вляза при големия шеф ...още веднъж благодаря ... хубава вечер от мен ????

Angel85

Какво се вижда за моето бъдеще ,през дадения период в отношенията с партньора и в работата?Благодаря.

bibi986

Аз също искам да знам какво ми предстой в личен план за дадения перйод

Nom

@Bebetopld и@bibi986 бихте  ли ми дали повече информация, защото на така зададен въпрос аз поне няма как да дам отговор.
Не отговарям на лични съобщения!

bibi986

Ще имам ли човек до себе си? Има много мъже който се въртят покрай мен, но нямам доверие на никого. Ще се появи ли човек който има чувства към мен

Angel85

Да вярвам ли на шестото си чувство и усещане, че до края на годината ще забременея?В сериозна връзка съм с мъжа до мен от доста години.Всичко е прекрасно ,но  не предприема крачката да си имаме дете.Дошло ли е това време,вече?Сякаш усещам че наближава този момент,но докато не стане факт ,няма да се успокоя.Какво ще кажете вие?

Roza

Вижда ли се развитие в любовният ми живот - все попадам на неподходящи мъже. Преди 7 мес се разделихме със мъжа с които живяхме 4 год. Много ми се иска да бъда щастлива в това отношение.

Ави

Здравейте. Ще може ли и на мен да ми кажете какво ме очаква до края на тая година?

Ави

Здравейте. Може ли да ми кажете какво ме очаква до края на годината. Моля ви и благодаря за отделеното време.