Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Моля за помощ!Ще ми прости ли?

Започната от selin15552, Октомври 16, 2018, 02:04:37 PM

« назад - напред »

selin15552

Здравейте,имам въпрос!Преди години направих ужасна грешка,излъгах за нещо,и едно момче ме намрази.След това се извинявах многократно,но уви без успех.Казвам се Дебора Иванова,а момчето Георги Цеков.Мрази ли ме той?Ще ми прости ли за грешката? И имам ли шанс с него след време?Съжалявам станаха много въпроси,но вие сте последната ми надежда.Благодаря предварително! :-[

синева

Здравейте,
според мене Г.Ц. е бил доста зесегнат от вашата постъпка навремето, но всичко това е минало и почти не си спомня за вас. Вие живеете в един регион, но няма да има среща.
Поздрави!

selin15552

Благодаря. За жалост го срещам всеки ден и това за мен си е чисто мъчение. Той дори не ми говори! Но явно ще трябва да се откажа😔😔

синева

Цитат на: selin15552 - Октомври 16, 2018, 04:39:27 PM
Благодаря. За жалост го срещам всеки ден и това за мен си е чисто мъчение. Той дори не ми говори! Но явно ще трябва да се откажа😔😔
Пак аз... На всяка манджа мерудия ;-)
Трябва доста психология за да се развият логически въпросите... но според мене той не ви мрази чак толкова колкото си мислите вие. Но на него не му се говори с вас, но това е защото в миналото сте го разочаровала. Няма активна омраза, но по-скоро "едно на ум", като че ли е блокирал. За връзка не може и да става въпрос. Вие го харесвате, но не е любов. Няма възобновяване в общуването. Надявам се да съм ви отговорила по-точно! Успех !

Activis

Selin15552 думата мразя е доста крайна дума.. По скоро може да изпитва гняв и безразличие от стореното от вас.

синева

Мъжете по-скоро блокират, а жените сме по - емоционални.

Activis

Жените сте неразбираеми понякога. Доста често си  противоречите. Мъжете блокират, ако са наранени. Аз в момента се чувствам така. Блокирал...

Teomi

Не си прав,мъжете блокират и ако не искат да се занимават с някоя жена.

Activis

Това е вашата женска гледна точка. Те просто игнорират

Teomi

Имам опит,за това го казвам.Мен не ме притеснява да ме игнорират,защото аз не се и моля.Кто ми кажат край,значи край.Не търся,не пиша повече.И ми се случи да ме блокират на 2 пъти.Първия ми каза,че защото не можел да гледа ако аз продължа напред,макар,че той сложи край (мъжка логика),а втория защо ме е блокирал не знам,а и не ме интересува.

Activis

Ха все едно слушам бившата ми. Но всеки приема различно. Понякога това край, не е добре, защото, примерно този човек може да е правилният и заради такива неща всичко да те провали. А и жените сте валко повече коравосърдечни.

Teomi

Малко се замисли какво съм написала.Ако този човек е бил правилния,не би сложил край.А след като го е направил,уважавам решението му.След като го е взел,значи го е премислил.И ако започна да се моля и да търся,ставам досадна.

Activis

При моята ситуация незнам колко е премислено, защото всичко се случи много бързо.  А понякога не е точно така. Има хора, който се разделят, но после се събират и си остават заедно. Но при всеки е различно. Зависи кой, колко е готов да прави компромиси. Ти все пак си жена с опит. Пак казвам , всеки ги приема нещата различно. Да аз сгреших като я търсех и знам, че бях досаден. Не я търсех всеки ден, а през седмици. Сега отново не я търся от близо месец. Иска ми се да я потърса, но за сега се въздържам.

Debora

@Aktivis,вие "скорпионите"сте доста обсебващи на моменти.Това не означава че всички сте еднакви,но това е като че ли обща черта.На някой момичета това не се харесва особено на по сводолюбивите.Помисли си дали можеш да промениш тази черта от характера си и как би се чувствал ако го правиш само за да бъдеш с нея.Та утре вие можете да създадете семейство-а това е много сериозна стъпка.Ако сега си и досаден какво ще е за в бъдеще,когато ще трябва да живеете заедно.

Activis

Ами ние живеехме малко заедно. Да права си тази моя черта и аз нея харесвам. Искам не заради нея, а заради самият мен да я променя. По принцип гледам да давам максималното от мин за отсрещншя човек. Аз съм и давал по принцип пълна свобода и никога не съм и казал няма да правиш това, няма да ходиш там. Но винаги сме знаели кой с кого излиза и къде се намира.