Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Saira

Да,доста хора видях че има,но ще е подарък за Рождения ти ден:)
Доста неща ми се струпаха и не можах да вляза тези дни,а за гледане трябва да съм съсредоточена  и да отделя и време.Все пак това не е шаблон,а на всеки индивидуални събития излизат.

Debora

Здравей, ...!Надявам се че си добре!Липстваш на доста хора тук!Интересно че двамата с моя комшия се появявате по едно и сьщо време.И винаги се радвам като се появите.И аз сьм се записала за гледане.Но когато ти е вьзможно.Не бьрзам:-)

Activis

Благодаря. Но да няма пак недоволни...Важно е да вършиш твойте неща. Те са на преден план. Все пак всеки има личен живот.
Дебора и аз също ти казах, че скоро време...

Saira

@Debora ,здравей! Благодаря ти.Да,видях че си ми писала в другата тема,ще погледнем и за теб тези дни.Радвам се,че и комшията се е появил,дано има развитие с него...:)

Saira

@Activis ,ето какво излиза за теб :ще имаш  важни делови отношения с по-възрастен черноок мъж,с тъмни очи,/на ръководна длъжност/.Излиза малък спор в дома ви/семейството/в близко време.Добро преживяване на кратък път ти предстои,което ще те разсее малко от тази подтиснатост,която е в момента.В професионален план ще си добреЕдна добра новина лети към теб,която ще те зарадва/свързана с личния ти живот/.Ще имаш подкрепата на кестенява жена,пъстроока ,по-голяма от теб,тя е с нагласата да ти бъде полезна в нещо.В любовта ще изпитваш неудовлетвореност,за момента нещата няма да имат промяна,но има едно светло/русо/ момиче,което има интерес към теб/все още не се е афиширала/.
За приятелката ти излизат следните неща: При нея се явява конфликт в любовта,очаква някаква хубава новина,но няма да я получи.Предстои и загуба в близко време,не мога да кажа дали на човек или загуба от друг характер,но загуба.Полага и' се и един къс път,покана за гости до друго населено място.До нея излиза едни черноок възрастен мъж/не знам роднина,баща ли?!/,защото е много близко до нея.За вас  двамата излиза,че за глупост сте се разделили.В момента не излиза момче,приятел,с който да има реална връзка.Принципно е в един лош за нея период.
Това са най-съществените акценти засега.

Activis

Благодаря. Незнам и аз кой ще са тези жени. За сега в къщи е всичко нормално. Аз почти не седя там. Да любовта е ясна и на мен. За сега пълна греда. Отностно нея незнам и аз усещам някаква неудволетвореност. Но тя си е избрала пътя. Да тя обича да пътува и ходи насам натам. Мъжа незнам, може да е баща й. А може и да е имала някой , и аз незная да ти кажа. Онова момиче не съм я засичал скоро, че ме нямаше мен известно време. А отностно раздялата преди ми беше казвала, че имало някаква жена дето е споделяла с нея. И честно да ти кажа аз започвам да губя търпение за нея... онзи ден пак ме беше отблакирала. Но няма да я търся. Така си и казах и на нея.

Saira

Не я търси,опитай се да си възстановиш душевното спокойствие.Мисълта за нея доста те разконцентрова и изчерпва енергията ти.Ако си почувстваш изморен от цялата тази история и имаш шанс да започнеш нова връзка-не се колебай!

Activis

Цитат на: ... - Ноември 13, 2018, 01:26:06 PM
Не я търси,опитай се да си възстановиш душевното спокойствие.Мисълта за нея доста те разконцентрова и изчерпва енергията ти.Ако си почувстваш изморен от цялата тази история и имаш шанс да започнеш нова връзка-не се колебай!
Не я търся, защото не искам да ми мрънкя. Ами за сега няма никой на хоризонта. Но ако се появи момиче и ми хареса няма да се колебая. Имам една приятелка, имам симпатий, но тя се премести в друг град да работи, а и ходеше с един приятел.. Но идва и в моя град от време на време

Cvete

Цитат на: Cvete - Октомври 31, 2018, 12:57:06 PM
Здравейте @...!
Имам нужда от Вашия съвет!
Аз съм на възраст над 40 години, със светла кожа, светли очи - сиво-зелени и светлокестенява коса. Интересувам се от развитието на отношенията ми с мъж на същата възраст, светла кожа, пъстри очи, светлокестенява коса. Писах за него в преди известно време. В началато на годината имахме краткотрайна връзка, която той прекъсна внезапно след кратък спор без каквото и да е обяснение. Въпреки опитите ми да говорим и изгладим проблемите между нас, той категорично отказа да се срещнем. Познаваме повече от десет години и винаги съм знаела, че има чувства към мен, но и двамата бяхме във връзка с други хора. Миналато година той се разведе, а в края на същата година моята връзка започна да се разпада и бях много объркана. Тогава се сближихме и решихме да опитаме. Само, че нещо се обърка и сега сме в това положение вече шест месеца. Предстои ми служебно тържество, на което вероятно ще се видим. Много ми се иска да поговорим, но не знам дали изобщо ще иска да ме види. Дали е съхранил някакви чувства към мен? Не знам и дали вече няма отношения с друга жена, доколко е уместно да се намесвам в живота му? Въпреки, че много ме си иска да възобновим отношенията си. Изобщо не зная как да постъпя при създалата се ситуация и дали имам бъдеще с него. Може ли да хвърлите карти за бъдещето ми с този мъж и евентуално да ме посъветвате?
Здравейте @...!
Много ще се радвам, ако успеете да ви отговорите на горните въпроси. Искам само да добавя, че се видяхме и обеща да поговорим, но не зная дали ще спази обещанието си. Стори ми се много притеснен.

Saira

@Cvete ,този човек има доста проблеми в любовта.В момента е наранен от приказки,затова е подтиснат и затворен в себе си.Трябва му време,за да преосмисли нещата около себе си.Скоро мисли да пътува до някъде/на близо/.Имате ли общ познат/или колега/ кестеняв мъж ,с тъмни очи ,над 40 годишен?
По принцип ще има напредък в отношенията ти с него.Не виждам до него жена,която да му е на сърцето.Ако имаш шанса да се видите ,опитай да поговориш,бъди открита.Нека разбере,че имаш интерес.
При теб излизат доста сълзи и тъга.Ще имаш кратко ходене до близко населено място,което ще ти донесе хубави преживявания.Ще имаш проблем със получаването на наследствп /имот/Внимавай със черноок мъж,над 40 год/,и документ свързан с него.Един пъстроок мъж,със по-тъмна коса мисли за теб,който е в друго населено място.

Cvete

Благодаря за отговора @...!
Бившата съпруга на Т. много го е наранявала и обиждала на тема физическа красота, образование, материални възможности и т.н. По принцип аз имам по-добре заплатена работа и по-високо образование и от това, което е споделял с общи приятели, излиза, че се счита за неподходящ за мен. Вероятно се страхува от отхвърляне. Аз нямам никакви материални претенции към него, напротив оценявам редица негови качества и съм му го казвала. Харесвам го такъв какъвто е. Но той като че ли не ми вярва. Имаме няколко общи познати с кестенява коса и тъмни очи, но има един, който му е особено близък и знам, че споделя лични неща с него. По принцип Т живее в по-малко селище близо до града, в който живея. Притесняваме дали все още има чувства към мен и доколко има шанс да се задълбочат. Не можах да го усетя, а и толкова бързо се отказа от мен...
Аз имам много проблеми в работата и с мъжа, с който живея. Отдавна обмислям да го напусна, защото връзката ни е напълно изчерпана. Повече от 10 години правим опити за дете, но така и не се случва, а и той като че ли умишлено ме съботира. Уморих се и искам промяна, истинско семейство. Много се надявах да изградя такова с Т. Мъжът, с който живея е черноок, над 40 години, доста по-голям от мен.
Имам приятел малко по-голям от мен, с по-тъмна коса, сини очи, който винаги ми е помагал. Може би е той, но не знам за какво ме мисли. Днес разбрах от него, че има сериозен здравословен проблем.

Activis

@... днес картите на Мистик ме зарадваха. Но незнам аз дали ще издържа. Станал съм спокоен спрямо нея. Не ме дразнят някой неща като преди. Ревността се обаждаше повече.  Ще видим от всичко това, какво ще излезе накрая. Но знам само, че ще мине още време. Другия месец ще погледнем пак развитието. Благодаря.

Saira

@Activis ,ти сам ще стигнеш до правилното решение...тръгнал си по пътя.
Да,ще погледнем.

Activis

Цитат на: ... - Ноември 13, 2018, 09:38:44 PM
@Activis ,ти сам ще стигнеш до правилното решение...тръгнал си по пътя.
Да,ще погледнем.

Това е че съм на някакъв кръстопът. Не търся други. Но пък няма да си затварям възможностите. Пък тя ако реши, знае къде съм и как да ме намери.

Cvete

Aktavis, моля те приеми един съвет от мен - ревността убива любовта. Изключително унизително е да се обясняваш, когато не си направил нищо нередно. С времето се натрупва болка и тогава наистина започваш да гледаш към друг/друга с надежда да ге оценят по достойнство.