Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Activis

Знам, че е така. Аз не съм я ревнувал по време на връзката. В рамките на разумното. Дори тя ме е ревнувала без да правя нещо нередно.Да в действителност нищо нередно не съм направил спрямо нея. Опитвах се преди, пишех й, но сега съм спрял. И аз и казах последния път, че спирам да я търся. Сега ме е отбокирала, но не го правя.  Не искам да си създавам допълнителни нерви. Но и казах, че това няма да е вечно и все ще угасна спрямо нея..

Saira

@Cvete ,отстоявай чувствата си към този мъж,доказвай му ги.Мисля,че ще имаш шанс да се докажеш.Този човек е доста плах и явно лесно отказва от най-малките трудности.Направи така,че да не съжаляваш един ден,че не си му споделила това ,което мислиш.От това няма да загубиш.
Да,черноокият мъж за който ти писах да внимаваш е явно бившият ти и документ,свързан с него.Бъди предпазлива.
Относно пъстроокият мъж,мисли за теб,защото явно иска подкрепата ти,макар и духовна.В трудни моменти всеки мисли за човек,който чувства близък.,на който може да сподели.
Дълбоко вярвам,че нещата при теб ще се наредят,няма да останеш в това състояние.До края на тази година няма да има големи промени,но в другата вярвам че да.

Activis

@... и аз нещо усещам, че до края на годината няма да има развитие по въпроса. Вече 3-ти месец не съм я и виждал....незнам, яко се засечем каква ще е реакцията и на двамата..

Saira

@Activis , да,струва ми се че до края на тази година ще е така,както е било .Дори и да я засечеш нищо няма да се промени.Мисля,че тя си играе някакви номера,но накрая ще си пострада.Както казват "с нейните камъни,по нейната глава".Обича да се прави на интересна и да е център на внимание-това и е най-лошото качество.

Activis

И аз незнам, така е. Аз това съм и го казал отдавна, че всичко един ден ще се върне. Незнам, по принцип не показва много много емоций пред хората.Тя сама ще се опари. Мисли, че направи всичко уж за нейно добро, но може да не се окаже точно така. Времето ще покаже развитието. Аз няма да я търся изобщо. За да види, че аз също мога без нея.

Cvete

Брагодаря за отделеното време @...!
Ще чакам да ми се обади и да разговаряме спокойно за нашите отношения. Ще пиша отново след срещата.
Приятен ден!

Saira

@Cvete ,ако не ти се обади до края на този месец,ти намери начин да поговориш с него.
Да,пиши ако има развитие.
Спокоен ден от мен!

НЕАКТИВЕН

Здравейте. Успях да намеря темата. Познахте ми всичко. Единствено не, че приятелят ми е лош. Момчето е много добро, но забелязвам как и той е нервен, интуицията ми казва че някой нещо прави. Имам подарени от него парфюм, бинокъл и едно сърчице. Напоени ли са с лоша енергия? Родителите му са разделени. Относно цветът на кожата, той е българин, но е по-тъмен. В момента майка му живее с ром. Той живее с баща си и има доведена майка с която се разбира. Но не зная дали пък тя не прави нещо защото има интерес към окултни дейности. В къщата също имаме проблеми с хората под нас. Светлата жена е майка ми. Наистина е напрегната. За обстановката вкъщи какво можете да ми кажете?

Романтик

Здравей ..., нека ти благодаря за отговора ти.И аз усещам,че това момиче поне на този етап не ме иска. Имам комуникация служебно с много хора - виждаш от тях да са ми направили ли нещо?Какво точно - магии ли - имам ли основание да се притеснявам от нещо?
И втория въпрос - с това друго момиче кога виждаш да се запозная и би ли могла да ми дадеш някакви подробности за нея?Или вече я познавам?

Saira

@Романтик ,не,няма нищо лошо покрай теб.Попитах за хората,защото много карти излязоха около теб,не в друг смисъл.Нямаш повод за безпокойство.По принцип избягвам да давам конкретни отговори за време в което да се случват събития,защото времето е променлива величина и зависи много от развоя на други събтия,но относно запитването ти мога да кажа,че най-много до година ще имаш познанството вече с тази черноока жена.Мисля,че е напълно нов за теб човек,ще си допаднете.Бъди по-спокоен,няма негативни въздействия около теб.

Saira

@Wood Nymph ,радвам се,че съм познала.Относно момчето,не знам колко е добър,може да греша и дано картите грешат,но казвам това,което се дава.Мой съвет е да си по-предпазлива.Нужно е да мине време,за да разбереш и опознаеш един човек,едва тогава може да кажеш дали е добър или не толкова.Искам да поясня и нещо друго,има вероятност той да е един вид"проводник" на лошата енергия.
Какво конкретно искаш още да знаеш?

НЕАКТИВЕН

Интересува ме лошата енергия от къде идва? Имах предчувствие още преди 2 седмици че нещо странно се случва в семейството му, и не знам защо но интуицията ми казва че доведената му майка има пръст в това.

Романтик

Благодаря ..., това чернооко момиче на какви години го виждаш, с каква коса? Другото момиче, което аз харесвам сега няма ли да се намеси и да попречи на новата ми връзка - веднъж я бях питал ао стане нещо такова и тя каза,че ще развали семейството ми.

Activis

@Романтик тази я игнорирай от живота си възможно най- скоро. Ти си и удобен просто и си играе с теб. Не и споделяй нищо. Не бъди мекушав

Романтик

Благодаря Actavis , лошото е,че я обичам....тя не е така лоша както ви се струва. Поне аз съм я видял в хубава светлина....Не зная какво ще се случи, но тя е много вироглава и си е решила,че не сме един за друг и така. Боя се,че един ден , когато остане без никого до себе си ще се сети за мен и дори и да имам семейство ще се опита да го разбие...което разбира се ако си имам стабилна жена, която ме обича няма как да се случи.Аз държа на верността.