Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Saira

@Романтик ,няма такава вероятност да ти попречи,ако прекъснеш още сега с нея всякакви контакти.Чудя се как може да казваш,че човек ,който може да те заплашва и манипулира по един или друг начин е добър,това ли е добрата и светлина,в която я виждаш.Според нея тя може да си има някого,а ти нямаш право,що за доброта и отношения са това?!
Чернооката жена ще е по-голяма на години от тази ти приятелка. Ще бъде с тъмни очи и тъмна коса.

Романтик

Тя не ме е спирала да имам някого, но усещам че ме обича.според мен на нея са и правили някакви магии...За да се държи така си има някакво обяснение.
Кофтито е ,че я обичам още, макар че много , ама много шамари и обиди получих. Боя се ,че в един момент може тя да започне да тича след мен и се страхувам дали все още няма да я обичам и тогава. При мен любовта е истинска и силна..жалко как не го е разбрала.

Activis

@Романтик никакви магии няма. Това е в твоята глава. Тази не те обича. Няма и да тича по теб. Единствено може да те потърси за да те използва.  Излез от това си състояние. Манипулирате... а влюбения човек е сляп за реалността. Прогледни трезво над нещата.

Debora

@Романтик,приятел си ми и те цена много ,но мисля че трябва да се сьгласиш с Aktivis и другите с подобно мнение за нея.Жените,колкото и да въртят номера е до време.Човек,който обича не позволява другият да страда.Не се са здравословни тези отношения.Ти страдаш.Дано това момиче другото да се появи скоро,за да се успокоиш и ти.Тогава ще погледнеш по друг начин на нещата.

Романтик


Activis

Цитат на: Романтик - Ноември 14, 2018, 09:59:01 PM
Благодаря и на двама ви Дебора и Актавис....
И вниквай в това, което  ... ти казва

Saira

@Activis ,радвам се,че си излизал с това момиче.Ами дърпа те "назад",защото раната ти е още прясна,трябва да преболедуваш нещата,да ти се освободи душата от миналите неща.Всяко нещо с времето си.Поздравявам те за това,че не се затваряш,а контактуваш ,запознаваш се,срещаш се...Повечето хора ,както виждаш  стоят в застой и само питат защо нищо не се променя около тях.Ако повечето бяха ,като теб..то много неща нямаше да са така.
Повярвай,когато срещнеш"точното " за теб момиче сам ще го усетиш и нищо в миналото няма да има значение.А сега опознавай хората с които се запознаваш.Всеки  човек е като книга-трябва да се чете...

Activis

Да така е. Момичето е стеснително. Малко срамежливо. Но и тя е пълна и явно има комплекси и от това. Но прилича на предната малко в лице. Има някаква прилика. Вижда ми се добра. Но не е многа контактна, а аз обичам по- контактни хора, не обичам да вадя думи с ченгел. Другото, което е ,че е от моя град, а аз работя на друго място и се прибирам по рядко. А тя си ме беше там наблизо, в едно предприятие работим. Не съм се отказал още. Само седя настрана.

Saira

Няма лошо.Явно и трябва време да се отпусне,за да е по-общителна...Не отдавай значение на това познанство,един контакт повече не е излишен.Тя ако има интерес към теб ще го покаже.

Activis

Така е права си. Аз се притеснявам и за друго. Преди 2 месеца една жена ми гледа на кафе. Някой неща позна.. Тя каза, че ноември ми идва момиче с Д.. а товя момиче е с Д. Обаче ми каза и 2 дати да ен пътувам с кола дари цвета..като мойтя. Дори едната е утре. Но аз съм на работа и трябва да пътувам..... а днес и никой нямаше да разтълкува чашата. И малко съм под напрежение

Saira

@Debora ,да не си помисли,че те забравих ?! :) Просто съм доста ангажирана тези дни,извинявам се за което.Та,за теб картите дават следното:ще имаш конфликт и прекъсване на отношенията със черноока жена,която е доста негативен човек.В основата на конфликта може и да е финансов акцент(пари,имот,бизнес).Ще имаш покана за гости ,извън населеното място скоро.Виждам някакво притеснение при теб и дори тъга,защо така?!Бъди по-спокойна,за да не си докараш неразположения.Кестенявият мъж за който се интересуваш мисли пак някъде да ходи(не много на далеч).По принцип мислите му са насочени на път.Има притеснение ,свързано с кестенява жена,свързано със здравословното и' състояние.Отделно го ухажва една черноока,не знам докъде ще и излезе късмета.

Saira

Спокойно,не се впрягай на дати.Нищо лошо няма.Може би е имала предвид да не ходиш на дълъг път,различен от обикновения ти маршрут.То по тази логика и от дома си не трябва да излизаме ако някой каже нещо за деня.
Ако случайно ти се отвори друго пътуване за утре го откажи,но до работа не се притеснявай.

Activis

Ами от моя град до другия град, където работя. Стандартния ми път е. Но ще бъда внимателен аз. А също забелязах, че в фб нали не сме плиятели, започна да качва публични неща... и незнам защо сигурно знае ,че гледам..

Saira

Знае че гледаш,всичко го прави целенасочено.И да ти кажа нещо-на нея и харесва тази "игра"-твоят интерес към нея,тя да се прави на недостъпна.Ако не и харесваше тотално да те е зачеркнала и забравила,но тя знае,че я мислиш и че се интересуваш и това и храни егото,затова са тези гимнастики на блокиране-отблокиране и т.н.

Activis

Но аз последния път и казах, че няма да я търся. И не съм го правил. Но явно беше права, че на нея не и се получава нещо. Но незнам и тя за какво е такъв инатлив човек.... гони дивото. И аз съм на мнение, че като не ми пука за някой зачерквам напълно и това е... вече това ми е 4-5 отблокиране. А и вайбъра е отблокирала. Тилефона незнамй защото не съм и звънял.