Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Saira

Харесва и играта,това е.Струва ми се,че и тя ти следи какво качваш и т.н...
Ако не се интересуваш и случайно те види с някое момиче ще видиш как ще увеси нос.То така много готино някой тича след теб,знаеш че си предпочитана ,що да не си храниш самочувствието и да се правиш на недостъпна.

Activis

Ми не мога да кажа дали ме следи. Това само тя го знае. Но от няколко дена все публично качва. Незнам като знам, че нищо лошо не съм направил спрямо нея. Незнам що все ме тегли.... На моменти ми липсва. Но каквото стане , може и да намери някой, който да я удволетворява.

Debora

Благодаря@... за отговора!!!Не се притеснявай всеки си има ангажименти а и при мен няма нищо особено .Рутина:-).Колкото до конфликта немога да се сетя с кого ще е.Имах неприятности с учителката на детето,но сега нещата са наред.За тьгата-наскоро черноокият мьж имаше рожден ден и го поздравих.Не получих дори едно вяло благодаря.Все още не мога да го определя що за човек е.Сьседьт го сьнувах снощи-минавах покрай мястото където живее и вратата беше отворена и на стената видях една негова снимка, но с дьлга кьдрева коса.За сега не го виждам много често.Но като чели очите му са много светли немога точно да ги определя.Има дьлбок проницателен поглед.Някакси се загубваш в тях:-).

Saira

@Debora ,добре си направила,че си го поздравила,въпреки че не заслужава.Пред съвестта си си чиста.Човек трябва да прави това,което чувства,независимо дали ще бъде приет или отхвърлен.Този човек е с непостоянен характер,доста лабилен емоционално(подвластен на настроението си).Има склоност да обвинява другите за несполуките в живота си,сега дори съжалява за годините,които са отминали и колкото повече съжалява,толкова повече се озлобява.Не се товари с мисли по него,мисълта за него също тежи.
Относно съня ти-може би ще имаш шанс за познанство с този човек,щом "вратата е била отворена..."аз така го тълкувам.Ще имаш възможността да го видиш и в друга различна светлина,щом е с друга външност на снимката...

Activis

@... пътуването мина благополучно. Пристигнах невредим. А отностно нея ще изчакам да кажеш, кога ще е излезе удобен момент да хвана да я потърся. И да хване да пречупи този инат.

Debora

Благодаря ти @... за изчерпателният отговор!Мисля че сьм си отговорила на доста вьпроси относно неговата личност.И вьпреки това на моменти имам сьмнения.Имам склонност да разбирам и прощавам.Относно него знам че немога да разчитам на него.Той разбира само себе си.Имам сьмнения че има и някакво психично отклонение,дисбаланс,зависимост. не знам точно как да го определя.A и дьржанието му е по скоро детинско неотговарящо на вьзраста му .На 25г.беше по зрял ..Говори на жаргон явно мислейки че  така ще се харесва повече.Както е всеки сам избира пьтя си в този живот и той избра неговия.Имам с какво да се гордея и на какво да се радвам.Благодря ти за отзивчивостта и вниманието ,което отделяш на всички нас.Като пьтеводна звезда си.Има много мьдрост и любов в теб.

Activis

Цитат на: Activis - Ноември 17, 2018, 03:30:30 PM
@... пътуването мина благополучно. Пристигнах невредим. А отностно нея ще изчакам да кажеш, кога ще е излезе удобен момент да хвана да я потърся. И да хване да пречупи този инат.

@... позна и за пътя й. Да беше ходила до някъде. Моя път също позна. Единият ми беше до града дето работя. Другия с разсейването ще е други ден. Отнотно нея позна,че нещо има. Видях по постовете й, които качваше няколко дена видими, но снощи скри част от тях. И преди малко беше публикувала хубав пост " Няма случайна среща между душите". Другите неща още не ся се случили...  Аз нощес сънувах нещо и май нещо свързано с нея. Не помна нищо от съня, но се надигнах два пъти, светках и бях неспокоен, но после съм заспал.. А и днес, без да искам я набрах във вайбъра,че нещо ровичках, обаче никаква реакция. Не ме смъмри. А и аз не и писах, че е без за искам. А и днес се ядосах на оня дето ти казвах за него и му написах два три реда. Не се стърпях просто вече...накрая му казах, че пак може да и се оплаче...просто като ме вида ехидната усмивка и ме агресира..

Saira

@Activis ,нямаше повод за притеснение,видя ли :) Понякога не бива да вземаш на 100% думите на някого.Относно това,кога да я потърсиш-добре е да има повод,примерно покрай коледните празници....
Вечер преди да заспиш изпивай по един чай от маточина ,доста успокоява и ще имаш спокоен сън.В момента си под стрес,затова се будиш и имаш накъсани сънища.Доста неща ти се събраха,ще трябва да се успокоиш,но всичко иска време...

Activis

Да явно пак ми се е насъбрало. Щом избухнах. А аз не се притеснявам. Не дъм мухльо и да си мълча. Ами ще и честитя празниците пък тя , ако иска да отговаря. Аз съм пич спрямо нея. Не се притеснявам.Чаках да ми мрънкя на главата, че оня сигурно пак и се е оплакал. Но за сега няма реакция. А и днес след като и звъннах без да искам също.

Saira

Ще постъпваш така,както чувстваш нещата-щом искаш да и честитиш, ще го правиш.А това дали тя го приема или не си е нейна работа.

Activis

Цитат на: ... - Ноември 18, 2018, 11:52:30 PM
Ще постъпваш така,както чувстваш нещата-щом искаш да и честитиш, ще го правиш.А това дали тя го приема или не си е нейна работа.
Да точно така е. Ако и не скимне пак да ме блокира. Аз все пак имам уважение и морал. Докато тя и не ме уважи за рождения ден... Затова писах и на тоя. Така го почуствах на момента и така и постъпих.

Saira

Не е хубаво да  имаме неизказани думи и чувства,които да ни "душат" и да ни тежат,като воденични камъни на душата.

Activis

Затова съм и писал всичките пъти. Защото ми олеква. А като го държа в себе си ми е тежко. Дори и на нея и бях казал аз написах цяла книга... Но щом толко време не ми минава значи я обичам. Дори и да си казвах стига...

Saira

@Activis ,така е,на сърцето никой не може да забрани!
Затова давай воля на чувствата си.Подкрепям те.

Saira

Относно коментара в темата за "гледане на карти"-забелязвам как едни хора задават въпроси по едно и също време във всички теми,до всички ясновидци.Това за мен не е коректно.Първо отнемат времето за друг,който примерно за първи път влиза и задава въпрос,така занимават цялата аудитория само със себе си.Не знам какво желаят да чуят.Не разбирам защо примерно,след като са задали въпрос към ангелските карти и мистик им е отговорила подробно,те продължават да питат и мен за същото нещо.