Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Activis

Лошото е че незнам, тя дали е вникнала във всичко това. Май не и се е случвало, такова нещо. Но пък до където стигна. Ако е решила съдбата да ни пресече пътищата отново добре.  Не сме се засичали отдавна. От реакцията й мога да разбера дали пък толко не и пука, както казва

А отностно питането отговорено им е специално много пъти, че няма да има развитие. Да едни и същи неща..
То и аз питам, но при мен има и минимален шанс. Все пак съм имал връзка с нея, а и ти знаеш, че  е възможно да се случи пак нещо. Дори и на по- късен етап

Saira

@Activis ,здравей! Как си в този мрачен и дъждовен ноемврийски ден?

Activis

Цитат на: ... - Ноември 20, 2018, 03:30:25 PM
@Activis ,здравей! Как си в този мрачен и дъждовен ноемврийски ден?

Благодаря добре. Мръднах малко до столицата да се разнообразя, понеже съм почивка и се възползвах от това. Малко на шопинг. Ти как си? Иначе отностно другото си ми е намисъл...другия месец ще проверим, какво става.

Cvete

Aktavis, като ти чета постовете установявам, че сме в сходна ситуация. Явно сме попаднали на неподходящи хора, които вероятно не са способни да видят и оценят достойнствата ни. Може би, не са били отредени за нас. Просто трябва да се примирим и да продължим напред.... и съм сигурна, че рано или късно всеки ще намери своето щастие.
Приятна вечер!

Activis

Явно да. Но не карам никой насила да ме оценява. Но един ден ще се сетят

Cvete

Цитат на: Activis - Ноември 20, 2018, 05:23:13 PM
Явно да. Но не карам никой насила да ме оценява. Но един ден ще се сетят
Тези неща не стават насила.
И със сигурност ще се сетят за теб, но ти желая точно тогава да летиш на крилете на щастието с човек, който ще те приема и обича такъв-какъвто си - с всичките ти положителни страни и недостатъци.

Debora

Здравей@...:-).Анализирайки думите ти ,моите впечатления и статиите в нета стигам до извода(за кой ли път)е че сьм си имала работа с нарцист.Толкова мил и харизматичен и толкова празен откъм чувства.Хора които са толкова изтощаващи с непрекъснатите си претенции изискващи но не даващи нищо в замяна.Лошото е когато се обвьржем с тях емоционално.Прочетох някьде че когато се разделяш с такъв човек е като че ли ти изтръгват сърцето.И наистина е така без преувеличение.Благодарна сьм че се отьрвах само с драскотини:-)

Saira

@Debora ,Здравей и от мен! Да,раздялата е тежка,особено за хора,които са били с чисти чувства и са давали от себе си във връзката.Има такива хора,като човека за когото говориш.На пръв поглед външният им вид така може да те заблуди,че после никога не би предположил,че зад това лице е стоял  един "демон",колкото и пресилено да звучи,но това е за мен точната дума.Хора,които се" хранят" от положителната енергията на другите,това ги зарежда.В повечето случаи след раздялата с подобен човек следва емоционален срив.Радвам се,че си успяла да усетиш и анализираш нещата,че в случая ти само печелиш от тази раздяла.След малък период от време ще усетиш едно облекчение,все едно "камък ти е паднал от душата",това е усещането,когато душата ти е вече свободна и няма негативизма около теб.Затова казах,че и само мисълта за него тежи.

Activis


Debora

Ами ако и това не е кьсмет:-).Я си представи и да живееш с такьв човек.Какво остава от теб.Лично аз се чувствам кьсметлийка.Сега след 5 месеца терзания.

Activis

Да времето ще покаже. Днес се запознах с едно момиче направо луда глава. Има си приятел ама цял ден има закачки

Debora


Debora

@...,неприятното в случея е че вьншният вид на човека го издаваше.Беше като бомба сьс закьснител,готов да експлоадира.Трьгнах с добри чувства за да му помогна.Бях толкова уверена че мога да го направя и да запьлня празнотата.Може би ако беше някаква случайна врьзка нямаше да сьм толкова всеодайна.Но това са повече от 20 г. Винаги сьм си задавала вьпроса ако бях с него как ли би протекьл животьт ми.И сега намерих отговорите.Ад.Благдарна сьм на сьдбата.Може да сьм имала трудности ,да сьм била на моменти без подкрепа,но в крайна сметка е било за мое добро.Цял живот се учим от собствените си грешки и от грешките на другите.А и сьседьт се появи в най-подходящият за мен момент.Дори и нищо да не се случи между нас,ако ми се отдаде вьзможност ще му го кажа.Просто ей така.

Activis

Скачай на тоя съсед на врата. Одеве писах на това момиче и си бях доста откровен. Страшно гадже е . Луда е като мен. Макар и да не може да има нищо между нас. Поне съм си директен