Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Teomi

Права си , ....Таро са доста сложна материя и всеки сам трябва да намери тълкуване,продиктувано от вътрешния глас.Дано си права в случая и аз да греша!🤗

Activis

Цитат на: ... - Декември 05, 2018, 10:25:09 PM
@Activis ,ще приемаш значението на картите,така както го усещаш.По принцип е важно усещането на гледащия.В случая аз имам друго тълкуване,различно от това на Teomi,друг пък може  да има съвсем различно и от на двете ни.За мен картата на влюбените при този въпрос,дава шанс отново да бъдете"влюбени". Затова се вслушвай във вътрешния си глас,не в това кой какво ти казва.Друго нещо важно- задавай един въпрос по веднъж най-много на ден.

Благодаря. Аз съм си начинаещ. И така ми е по- лесно за сега с една карта. Незнам и на Маргарита картата беше подходяща, и на Дебора , и при мен, твоята се доближи,  и на Ном..дори на нея изтеглих една и съща два пъти.

Nom

@Activis ,@... благодаря и на двата за куража и за това,че се опитвате да помогнете. Знам че не съм единствената. И други има който не могат да намерят работа.
И така...






Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Nom   човек не трябва да се отчайва, защото понякога сам си причинява негативното към себе си, кагато мисли негативно. Ще те кажа мои ситуациикята пример. Бившата ми приятелка ме научи да не мисля много негативно, сега мисля по- малко. Така с колата спирах на всякъде и не ми пукаше и виках имам каско и да ме ударят голяма работа. И стана така, че ме удариха на паркинг.. сам си го привлякох. Онзи ден пътувам и си викам дано няма полиция да ме спира.. бам спряха ме дори ме и глобиха. Затова човек трябва да избие всички лоши мисли от главата си и да мисли само положително.Така може да има промяна

Nom

На мен ще ми помогне не само положителното мислене, а това,че знам че на следващия ден ще e нещо различно. Аз съм положителен човек, но за съжаление това са знаците на съдбата, изпитание, на собствените ми нерви, и сили. Дори и ти самият ме караш да мисля положително и да се усмихвам.

Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Ехеее, тук е супер интересно станало даже,Actavis страшно се радвам,че вече и ти гледаш на карти - страхотен си ти.
Май само аз още не съм почнал - че днес се ядосвам с един глобален проект с документи - и незнам утре дали ще успея да договоря да ми дадат един заем от една фирма...ама си викам каквото стане, и сега ми е по-спокойно. Да попитам ти и  ... как виждате нещата?Че тия два дни са ми решаващи..

Activis

@Романтик изтеглих две карти за теб и двете са в права позиция. Първата е Смъртта, и исках да дам яснота с втора карта, която се падна Справедливостта. Накратко ще кажа, че с малко усилия и преговори ще успееш утре. Ще се радвам да съм прав. Ти ще кажеш.


Романтик

сега четох за тия карти Актавис - ама ти си много добър, виж само какви тълкувания им даваш.За смъртта пише промяна, пк това за справедливостта...там направо нищо не разбрах.

Activis

Цитат на: Романтик - Декември 06, 2018, 01:41:57 AM
сега четох за тия карти Актавис - ама ти си много добър, виж само какви тълкувания им даваш.За смъртта пише промяна, пк това за справедливостта...там направо нищо не разбрах.

Тази карта в права позиция е добра. Означава, че това ще ти е като награда, защота си го заслужил от усилията, които си полагал
Добронамерено и е искренно желанието ти, но трябва да се водят добри преговори за да се постигне споразумение.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Nom съня показва,че трябва да обърнеш внимание на здравето си. Но и също,че трябва сама да се справиш с проблемите си без чужда помощ

Nom

За здравето съм на ясно. Финансите са намесни тук отново. Намерих ли работа се намираше някой да ми е отнеме, нещата са свързани, но за съжаление, нямам нищо с което да се погрижа за здравето си , нито пък за елементарни неща. Нещата са свързани здраве-работа-финанси.

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

И за да не си помисли някой - не се жалвам на никого, споделям. Просто споделям.

Не отговарям на лични съобщения!

Hope6

@Activis , може ли да Ви помоля да ми изтеглите една карта и на мен. Въпроса ми е дали до края на годината ще  получа документите за едни продукти, които чакам от много време?
Благодаря много предварително.