Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Activis

Цитат на: Hope6 - Декември 06, 2018, 07:32:08 PM
@Activis , може ли да Ви помоля да ми изтеглите една карта и на мен. Въпроса ми е дали до края на годината ще  получа документите за едни продукти, които чакам от много време?
Благодаря много предварително.

Паднати се карта "Светът" - права позиция. Картата е много благоприятна. Показва, че ще има кулминация на събитието, завършек. Картата показва,че ще имаш и яснота.
Надявам се картата  да е точна и да се развие всичко, както трябва


Hope6

Благодаря @Activis, аз също се надявам на завършек. Ще пиша допълнително как са се развили нещата.
Хубава вечер.

Activis

Цитат на: Hope6 - Декември 06, 2018, 08:04:29 PM
Благодаря @Activis, аз също се надявам на завършек. Ще пиша допълнително как са се развили нещата.
Хубава вечер.

Надявам се да е положително. Лека вечер.

Nom

@Activis ще ти ипша тук. Моето мечтано чясто го чакх 10 год, отнеха ми го насила срещу мизерно обезщетение за да може отново друг да се  уреди и да  си оплете интригите отново. Второто  ми чакано и мечтано място ми го отнеха миналата година началото на август. Не съм спряла да вярвам от както излязох от болницата, в началото на април. Не съм спряла, ходя по срещи, именно защото това ми помага, защото така искам да ме видят че се интересувам, от тях, да видят че не ме е страх. Искам да видят че могат да ми се доверят.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ще стане, когато най- неочакваш. Така беше при мен... и една сутрин се събудих с телефонно обаждане. И всичко се преобърна, разбира се и аз положих усилия.

Nom

Утеха ми носи ако утре знам че сам на работа, ако знам че сутринта  ще изляза,  ще се прибера. Тежко ми е, за  какво търсих 10 год.
Така както най неочаквано получих онзи смс - Назначавам те, ела в офиса в 9 сутринта така и неочаквано 13 дена по късно бях изритана насила.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ще дойде пак този момент на изненада. Ти не спирай да опитваш.

Nom

Опитвах, опитвах 10 години, 10. Карам се  с роднини заради това. Много е трудно да опитвам. Колко търсех, колко ходих , колко се молих? Дори повече от 10 год, 14та година опитвам.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Nom колкото е нужно, толко ще търсиш. Понякога нещата стават трудно. Но накрая, винаги резултата е сладък

Nom

Опитай да се поставиш на моето място. Мен няма кой да ме издържа, а и аз вече трудно издържам. Но така е трябвало да бъде.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

И от тази страна съм бил и знам, какво е да нямаш, но някак си съм се оправял. Това до някъде ме е направило силен характер. Сега се издържам сам. Разчитам на себе си.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

И аз исках да се издържам сама. Иска да се докажа да се издигна, абсолютно уверена бях в собствените си сили, @Activis незнам дали знаеш колко е тежко когато след като излязох от болницата нямаше къде да се върна , прибрах се и започнах всичко на ново. Все едно има някаква стена, която ми пречи и сега.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

За съжаление при всеки е различно. На някой живота им е лесен. На други е труден. При някой е възход и падение...

Nom

За съжаление, аз съм без работа и  нямам сили да търся още 14 години, не си прав с думите - Колкото трябва, защото не съм вечна за да търся, да ходя да се моля.
Плаках и вчера и днес, от отчаяние. Започнах нещо като свои бизнес все пак да имам някакви доходи, който ги нямам,
За това съм затворена, за това загубих приятели, хората излизат,  пътуват, аз не, аз нямам възможности. Лесно е да изгониш някого, не да му подадеш ръка , именно заради това е права Синева, защото нямам опит.Имах предчувствието че още май месец трябваше да имам работа, но на мен само това ми носи утеха и успокоение.
Не отговарям на лични съобщения!