Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

@Activis здравей и тук, благодаря ч е се опитваш да ми даваш кураж, както и @... 
Срещнах хиляди трудности и проблеми преди да вляза в болница за операция, загубих работа която  харесвах, много не ми изплатиха болнични и много подробности, с който никого няма да занимавам.
Абстрахирах се колкото и да ми е трудно продължих и до днес, някой ден и проблемите който имам сега ще се разрешат. Както и тогава се разрешиха.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@... здравей. От два дена се чувствам много спокойно. Онова напрежение го няма заради нея. В крайна сметка си казах, зящо трябва да се ядосвам. В случая тя губи, не аз, защото аз съм човек, който държи на думите си. Но нека намери това, което иска и да я радва.

Saira

@Activis ,здравей! Радвам,се че си намерил душевен баланс.В крайна сметка тя е на загуба,но насила никому нищо не може да дадеш.Това и аз се убеждавам за кой ли път и по всякакви поводи.От тук нататък мисли само за себе си-за собственото си спокойствие и живот.Времето ще даде на всеки това,което заслужава.Тя явно не те заслужава,затова не се получават нещата с нея.
Не знам какво да ти кажа,забелязвам ,че тук се въртим в един омагьосан кръг от хора,които ни питат едни и същи неща вече месеци наред.Няма никакви правила и толерантност.Категорично съм взела решение да не отговарям на въпроси ,които са познати до болка и някой не иска да приеме реалността.

Activis

Така е. Ще обърна внимание на себе си.  Не ме е яд, че не ме оцени, въпреки, че като се разделихме каза, че осъзнава, какъв човек съм. Но предпочетох вече да не насилвам нещата. Нека намери това, което иска за неа. Най- много да и честитя рождиния ден, въпреки, че тя моя не го уважи, но преди всичко трябва да има чавечност. Както има една фраза "аз направих всичко възможно да останеш, а ти направи всичко възможно да си тръгна".  Ще дойде време да съжалява, но бихи примамнил всичко детайлно, защото помня....

Debora

Здравей @...!Искам да ти споделя че днес научих че учителката на детето май няма да се завърне тази учебна година.Дано да е така.Много неприятности ни сьздаде.Не знам какво да си мисля в случея, но май Господ ни помогна.С доста укрепени позиции беше вьпреки неадекватното и провокативно дьржание.Картите ти отново показаха:-).

Saira

@Debora ,много се радвам!  :) По-добре за всички.Надявам се това да повлияе и позитивно на малкия,все пак и тя е била "фактор",който го подтиска.

Activis

@Debora аз не мисля, че малкия много се е трогвал от госпожата си. Той е над нещата. Имай впредвид, че той е трънал и по- малък на училище. Аз като малък като знам колко бой съм изял в първи клас да уча и са ме държали изкъсо. И това е от голямо значение да му създадеш навик да учи.

Saira

@Activis ,тук не съм съгласна с теб.Децата много се влияят от учителите си,особено в началните класове.Ако не му е приятна и няма подход,едва ли ще ходи с желание на училище.А  за възпитаването с бой съм категорично ПРОТИВ.Детската психика е най-уязвима,защото трябва още в най-ранните години да бъде деформирана?!

Activis

Е аз съм изяждал по някой шамар, понеже не съм искал да уча. Иначе не е решение това. А учителите са важни, но специално той едвали я е взимал присърце. Сега, когато я няма Дебора ще види има ли промяна.

Debora

Малкият има доста голям напредък -пораства:-).За мен основното е детето да ходи с желание на училище и да обича това ,което прави.Вьпросната г-жа сьсздаде доста напрежение ,което предполагам се е отразило неблагоприятно и вьрху децата.Не сьм наясно с мотивите и дали е от некомпетенция или умишлено за да взимаме частни учители.Детето и не само моето симулираха различни болести за да не ходят на училище.Сега е по различно.Личи си че се полагат грижи и се работи с децата.Преди нейното заминаване усилията бяха единствено от моя страна.Сега сьм по спокойна.Благодаря@...,@Aktivis:-).

Nom

Здравейте,
Незнам дали заради редовна медитация почти всяка вечер, или защото се  преместих временно в друга стая, днес като че ли ми е малко по леко, все едно не съм аз. Вчера след медитация почувствах лекота почти като перце. Дано да е за добро.
Не отговарям на лични съобщения!

Saira

@Nom ,щом медитиацията ти действа така-продължавай да практикуваш.Човек,докато не опита не знае кое как би му подействало.Важното е да достигнеш нивото да си "над нещата" и да гледаш с очите на страничен наблюдател,а тези практики точно това правят.Радвам се за теб!

Saira

@Activis ,здравей! Как си ?
Крайно време е да се измислят правила ,относно гледането.Ще се радвам ако @Странен се намеси .
Добре ще бъде ако и другите,които гледат се придържат към тях,не само ние с теб да сме директни ,а някой да се правят на дипломатични и да отговарят по хиляда пъти на едни и' същи хора.

Activis

@... благодаря добре. Ти как си?Аз малко съм напрегнат. Поне така се чувствам днес. Понеделник идва. А и днес нещо отново съм се присетил за госпожицата...явно ще се успокоя, когато я видя, че е с друг човек. Макар, че Странен каза, че щяла да се опита да ме вкара отново в живота си, но да не я допускам...Според мен тя се бори с някакви нейни чувства и страхове  в момента. Поне така излезе на картите.. А и чашата от кафе дето бях качил в начялото на месеца., жената я изтълкува много интересно.. Докато пиех кафето мислех за нея...Но съм казал, че няма да я търся. Ако иска тя да ме търси.. Най- много след един месец от уважение да я поздравя за рождения й ден, нищо, че тя не ме уважи мен.. Аз съм човечен. Ами те ме нападат като им кажа... защото никой не чете, а само гледа себе си..