Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Saira

@Activis ,благодаря  и аз съм  добре.Опитвам се да притиквам ангажиментите...знаеш как е.
Ами нормално е да се присещаш за нея,няма как да я изтриеш от съзнанието си за един миг.Добре правиш,че не я търсиш..спазвай си дистанция.

Activis

@... спазвам, защото така ще види, че мога и без нея. А иначе само като я търсех и тя се прави на интересна. Но както се вика.. с нейните камъни по нейната глав. На мен на такова нещо ми мирише

Nom

Да, ето въпросът - тези двете, сестри са, ще си признаят ли истината за магиите върху мен за ненамиране на работа, тежко заболяване и смърт, такива   за заболяване и смърт на мой роднини, ще си признаят ли истината за тормоза върху мен и семейството ми, години наред,  с което целяха и двете да придобят по нечестен начин жилище, което не е тяхно, и няма как да е.
Не отговарям на лични съобщения!

Saira


Activis


Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@... аз май приключвам нещата. Нямам избор просто, колко и да дерзаех и да се надявах. Видях, че е във фб вече обвързана с някъв 79 набор и има и дете този с 11 години разлика... но да е жива и здрава. Да дерзае щом това я влече. Нека да е щястлива. Породи се гняв в мен. Не мога да кажа, че не съм ядосан, но такъв е живота. И аз трябва да продължа вече напред. Незнам и техните как са го приели това, но до колкото ги познавам, не мисля, че особенно са се зарадвали на този избор... Ще видим, колко ще изкара с този. Но да си чупи главата.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Debora

@Aktivis,сьжелявам да го чуя.Ти имаше надежда:-).Трябва да погледнеш философски на нещата.Тя е направила своят избор.От тук нататък зависи от теб дали ще се откажеш или ще продължиш да чакаш да се върне.Тежки моменти са но се преодоляват.Само гледай случката да не те промени.

Activis

@Debora ще го преживея и това. Няма да чакам нищо.. Може да е за мое добро. Да избора е нейн и то само какъв избор. Разведен с дете, не че има нещо лошо в това де. Но това ли е нещото, което е искала и търсела. Нали понеже аз не бях това, което търси..От нещата, които чух за тоя , най- много след време да я прави на нищо, защото не смятам, че я взима много насериозно, докато тя може и да е хлътнала. Но е така, живота продължава. Накрая ще се види кой е спечелил и кой е загубил..

Debora

Баща ми казва,,свят харесван,,А аз като  ... вярвам че всеки получава това което заслужава.Горе главата.

Activis

Така е @Debora. Всеки накрая получава това, което заслужава. А аз определено заслужавам човек, който ще ме оцени и ще е до мен, въпреки всичко. Който ще се бори наравно с мен. А не както в случая... се борех само аз. Така не става. Ще изтърпя и този период, не се случва за първи път. Нека е щастлива, щом това я радва.

Nom

Една врата е затваря един прозорец се отваря. Това са думи на една жена, която аз безкрайно много уважавам и е счетоводител на бившата ми фирма.Пред теб вече се е отворил нов прозорец през който да погледнеш и там някъде те чака любовта.
Не отговарям на лични съобщения!

Saira

@Activis ,напълно ти съчувствам за това,което преживяваш.Друго не се очакваше от нея,аз ти казах,че няма да има намерение да се върне при теб.Ако си спомняш в нааай-първите гледания на карти/още лятото/ ти казах,че харесва по-голям мъж от нея.В случая тя не си пише само с него,но както и да е.А за това,че пишело "обвързана",направо ме разбиваш да се хващаш на тези писаници във Фейсбук,днес с един са обвързани,утре с друг...Порастни ,момче!!
Горе главата и да не ти пука,момичето си търси забавления .Е,дано да ги получи!

Saira

@Nom ,това,което искаш от роднините си няма как  да стане.Нищо и пред никого няма да си признават.Мой съвет е да спреш да се занимаваш ти с тях,за да мога да забравят и те за теб!
На другият ти въпрос -относно групата в която си била.Мога да ти кажа,че администраторите много добре знаят защо са те блокирали,но са непочтени и се правят на интересни.Няма да се върнеш там,но и по-добре да не си в тази група.Потърси друга подобна група.