Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Activis

 Аз и казах за това достойнство, но не помня, какво ми каза. Че била широко скроена ли нещо от сорта. А и аз ни съм бил във връзката и за да знам. Но била много щастливя..Аз не мисля, че много ще я държи, месеци, година и в един момент ще се преобърнат нещата. Е тя е в София, аз съм далече, а и ще я виждам само на прегледи като ходя, но мацката е много добра. Е сигурно е и заета, невярвам да е сама. С една дълга черна коса, един поглед..защото цял живот ми остава тази клиника за консултация, защото не мисля повече да ходя при различни лекари. Р

Nom

@Activis не се плаши от очилата, аз нося цял живот очила. Съчувствам ти за госпожицата, но честно да ти кажа, нова любов много много по добре би ти се отразила. @... при мен нещата се развиват в посока,че и  утре имам една среща, дори и на половин ден, но пак чувствам един страх, уверена съм, но имам един страх, но за това ще пиша в една друга тема.
Не отговарям на лични съобщения!

Debora

@Aktiviis,ние трябва да сме много,,прости,,хора.Тя била широко скроена моят бивш много либерален.Правят си каквото искат а ние се опитваме да ги предпазваме.Опарват се и се врьщат и казват колко сьжеляват.Нямало виновни не знаели че така ще се получи били ги подвели.Те са големи хора и могат да взимат решения и да търпят последиците от тях.

Activis

Да всеки си носи последствиата. А тя ще си изпати, сега е хлътнала... Ном при мен едното око е с намалено зрение понеже е мързеливо ,а според машините им там и прегледите. Но явно като малък не са го лекували адекватно. Аз за себе си си виждам, но ще нося очилата поне да ми се възстановят очите от диоптрите, не че са голями де. Като ги свалих очилата преди 18 години, се зарадвах и бях намразил очните кабинети и не стъпвах в продължение на години. Но сега заради работата искам да оправя някой неща и се наложи. Но незнам дали и сега ще мога да си оправя там нещата дори с операцията и очилата.

Saira

@Nom ,жената за която питаш ще има до края на годината сериозно обвързване,може да не е брак,но ще съжителства с мъж.За дете и се дава момче.Определено има такива намерения за семейство и дете.

Activis

@... как ми се ще да излезе някое момиче и за мен.... Исках старата, но не мога да седя и сам, а тя да си е с някой и да не и дреме за мен. Аз направих всичко, което можах и дазох от себе си, а това. Че съм бил откравен за всичко, разбрала с какъв човек си е имала работа... Тежко е да си сам.Но се надявам, като направя тези интервенции да ми тръгне живота нагоре...

Enona

@Activis една беда никога не идва сама, винаги води със себе си още.. То по повод дето писа, че имаш и здравословни проблеми и любовни. Няма формула, ритуал, молитва или нещо си там да помогне.  Искаме нещо/някой да се появи и сякаш ще ни потръгне, Всичко ще се оправи.  Но не е така. Сякаш изведнъж идва, но оправянето е бавно и тромаво. Но се оправя де... Важното е, че накрая се оправя. Пожелавам ти поне здравословно бързо да се оправят нещата. А душата като страда уж расте и се развива

Activis

Благодаря Енона. Надявам се да се оправи всичко. Може би всичко отива на заден план. Сега преоритет е оперативната намеса, която предстой. Другото са бели кахъри... Нали зняешю няма незаменими хора. Доста надежди, сили и енергия хвърлих, но остана неоценено. Явно аз съм се заблуждавал з нея.

Debora

Всичко ще е наред@Aktivis.Сега като си готов за интервенцията.След това всичко ще си дойде на мястото.Мисля че имаш нужда от малко самочувствие и ще го придобиеш след операцията.Това момиче не беше за теб.Знам че ти е тежко в този момент но ще отмине с времето.Горе главата:-).Любовта трябва да ни дава крила а не мьки и разочарования.Когато човек е обичан той се преобразява става по добър по привлекателен спира да мисли за незначителните неща.От сьрце ти пожелавам да срещнеш момичето ,което ще те оцени по достойнство както и ти нея!!!

Activis

Добре, че сте вие да вдъхвате надежда. Аз знам, че един ден ще се справя с тези трудности. Ще ги преболедувам. Ще изтърпя още, докато нещата не се наредят.

Debora

Не го казвам само за да ти дам надежда а защото го мисля:-).И аз преживях много трудна раздяла и то с човек ,който мислех че познавам и на когото имах доверие и правихме планове за общо сьжителство.Тогава момичета от форума ме окуражи на за което сьм и благодарна.Тежко е но има много по сериозни неща в живота

Activis

Нещо подобно... .и при мен. Излъгани нядежди, както се казва. Вчера имаше една жена, която беше напълно сляпа.. да живееш в тъмнина.
Но аз съм казал всичко се връща на всеки това, което е заслужил. Мога да обичам и друга след време.

Saira

@Activis ,отървал си се от едно зло,може само да се радваш.По-добре  по-отрано да научиш един човек какво предствлява всъщност,а не когато вече е късно.Жена с такъв непостоянен характер,на която мъжете бързо втръсват не знам за съпруга би ли желал?!
От цялата ситуация  печелиш ти,затова гледай напред!
Няма да си сам,уверявам те!

Activis

За мен е важно да си намеря човек да се разбираме и да се подкрепяме един друг. Да и не само ти каза, че е за добро. Явно съдбата ме предпазва. А аз самият съм бил заблуден. В момента чувствам една празнота към нея, може би и малко гняв и ако ми е пред очите низнам, какви неща бих и наговорил. Да знаеш, че аз съм ограничен човек, понеже и казах, че е паднала много ниско. Дано тези месеци се появи, някое момиче. Че все удрям на камък..

Nom

@Activis пак ще го акжа, пред теб се е отворя нов прозорец за любовта, първо се погрижи за здравето си, а след това ще дойде и любовта. Това момиче може само да съжалява, за своята постъпка. И аз удрям на камък с мъжете и с работата, но всяко зло за добро.
Не отговарям на лични съобщения!