Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Усещане за любовта ми? Молба към Синева

Започната от otchaiana, Ноември 05, 2018, 10:27:54 AM

« назад - напред »

синева

Наистина ми излиза с инициалите ви, че няма друга жена и е влюбен във вас. Просто с тези няколко числа е трудно да се запомнят за формулирането на въпроса. Все пак в писмен вид е добре поне псевдонима да може да е лесен.

i7310291717


sunshai

Здравей Синева ако може би ли ми казала какво ме очаква в любовен план през тази година.Аз съм жена с кестенява коса и кафяви очи на 42 години съм.




синева

По-скоро ще има нещо, но към краят на годината. Сайт за запознанства и / или уредена среща. Не знам дали първото изключва второто или са взаимосвързани.

Activis

@синева нещо усещането ви подведе този път. Вече е обвързана с разведен с дете и 11 години по- голям от нея. Дано е щастлива. Но ме е яд за нейните родители, защото са златни хора, и ме съмнява да са много доволни от избора й.  Ти каза, че април щяло да има нещо пак с нея, но тва става невъзможно, защото  вече не искам нищо от нея, дори и да я виждам. По нещата, които ми разказаха за този човек, се е насадила много,  но проблема е изцяло нейн. След време ще има както се казва, с нейните камъни по нейната глава.

синева

@Activis бях ти казала по спомени, че напролет може и да не е с нея новата връзка. Само че трябваше може би да задълбоча въпроса за В., тъй като зададох въпроса дали тя си търси нещо в любовен план, но ако вече е била с него е ясно, че не е търсила в този момент.

Activis

Ми незнам от кога е с този чичак. Ми дано излеве нещо да си продължа и аз напред. Пък тя да си бие главата после. Говори ли са й да ни прави това... аз и казах, че бивш пияница няма. Тя, както винаги не обърна внимание понеже не я интересувала миналото, а гледала сега как се държи с нея и била щастлива.
Аз се чудя как едно младо момиче чоже да е щастлива с чичак и то с дете. И тя не единствения случай. Много има такива....Обаче се засегна, като и казах, че техните не заслужават това...не вярвам да са много радостни. Но нека дирзае и да се радва. После ще реве

Activis

@синева, ако можеш виж, какво ще представлява това момиче. Иска ми се вече да намеря сериозен човек, не някакви мимолетки. По принцип тоя новия чичак е с буквата И. тъмен мъж е има и дете, но незнам на колко години е, може би е в малките класове. Какво ти излиза за него, че аз знам някой неща. Просто исках да я предпазя, нищо, че повече нама да сме заедно, както и нейни приятели са и говорили, но тя не слуша никой... Ще видим това нийно щастие, колко ще продължи....

Cvete

Цитат на: Cvete - Януари 05, 2019, 07:41:17 PM
Цитат на: синева - Януари 04, 2019, 10:53:59 PM
@Cvete Излиза, че с Т, си допадате много. Т. си прави планове за сериозна връзка по принцип, докато вие не обмисляте все още насоката в личният ви живот. Т. изглежда, че по принцип е домошар и стабилен партньор. Има вероятност да започнете наново двамата връзка, която ще ви удовлетворява.
За много години @Синева!
Желая Ви крепко здраве, лично щастие и много късмет през Новата година!
Изключително точна сте в усещанията си. Той е точно такъв - тих, скромен, много работлив, абсолютен домошар. Аз все още се колебая какво да правя с личния си живот, но ако възобновим отношенията си, този път няма да се чудя. По съвет на ... успях да намеря начин да му кажа всичко, което исках, и сега всичко зависи от него.
Приятна вечер!
@синева, извини ме за притеснението, но подразбрах, че Т. май има вече връзка с друга жена. Можеш ли да видиш дали тази информация е вярна и  в такъв случай какво ще се случи с нашите отношения? Има ли все още някакви чувства към мен? Ще го видя ли скоро отново?

синева

@Activis В. и И. се разбират чудесно засега, но излиза все пак, че няма да се развие в дългосрочен план връзката им.

Activis

Това ми е ясно @синева. Аз го усещам вътрешно. Според теб какъв срок даваш? Аз казвам някъде до лятото юли- август. @синева винаги отначало всички двойки се разбират. И мисля, че този ще я нарани, а тя ще остане с разбити мечти. Ако греша някъде ме поправи. Благодаря. А това момиче, какво ще е април месец. Много ми е интересно

синева

До краят на годината за В. и И. По инициатива на В.
Това момиче ще е на около твоята възраст. Нещо в приятелска среда, но случайно, по време на излизане.

Activis

А дано си права. Искам и аз да съм щастлив. Не е казано, че това ще е и последната, но знае ли човек. По принцип искам вече да създавам семейство, чувствам, че вече ми е време.. Интересна прогноза, но тогава едва ли ще ми пука за нея след всичко...Благодаря ти за прогнозите.

синева

С удоволствие :-) По спомени излизаше, че ще имаш сериозна връзка до две години. Може началото да е април месец...

Activis

Дано да е така. Защото аз самият съм сериозен. Когато съм с човека до мен значи съм с него и всичко друго става невидимо за мен, защото не обичам да предавам човека...