Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледка и пясък

Започната от Lami, Ноември 13, 2018, 10:44:11 AM

« назад - напред »

Lami

Здравейте сънувах че бившия ме кани на някакъв като замък от пясък и се изкачихме и седнахме да гледаме отвисоко гледката мен ме бвше страх защото беше тъмно и нямаше парапети постоях малко и си заминах. После бяг на някаква тераса и беше нощ гледах към небето и се образува голяяма форма на малко момиченце..

Lami


Activis

Цитат на: Kote - Ноември 13, 2018, 07:37:25 PM
??

Няма нужда от такива неща. Отговаря се при желание!!!

НЕАКТИВЕН

Не съм специалист, но моите сънища успявам да ги разтълкувам точно. Според мен сънят ти значи че в момента подхождаш с недоверие, храниш големи надежди по нещо. За в бъдеще ще си с човек, който живее далеч от теб.

Activis

Съня показва и друго. Трябва да обмисляш действията и решенията си, защото се намираш във важен монет от живота ти. Трябва да си уверена в себе си. Но си поела по път, който не е много правилен за теб и ще допуснеш грешка, ако не внимаваш. Ще развиеш себе си в някаква област и скоро ще има пред теб нови възможности и неща за който не подозираш/хубави/. Храниш надежди за любовта, но тази любов не е близо до теб. В дома ти ще имаш също благополучие от финансово естество.

Lami

Не сън поела по никакъв път за да е грешен. Нямам работа и си търся.. А за мъжа който видяхте и че е далеч, как е далеч в чужбина или в града но далеч от мен? И ако имам предположение ако му кажа името и дата може ли да ми кажете дали е той или не? Благодаря предварително  :)

Activis

Това излиза според съня ти. Не е казано, че този път в момента си го поела. Усещам недоволство от твоя страна и лично аз спирам да се занимавам с твойте сънища! Ти самата не вникваш много много в отговора си. Намали малко самочуствието си друг път съм го казвал, пречи ти.

Lami

Какво самочувствие нито ме познаваш че да говориш като не ти се отговораря не те и карам. Има и други хора  ;)

Activis

Цитат на: Kote - Ноември 14, 2018, 01:27:53 PM
Какво самочувствие нито ме познаваш че да говориш като не ти се отговораря не те и карам. Има и други хора  ;)

Не е нужно да те познавам...Има да...